2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cok güzel yapmissin canim ellerine saglik
sağol canım
Ay ne güzel olur haber vermesek bakalım zaman ne gösterir konuşucam eşimle inşallah oda hak verir bana
verme canım çok ciddiyim
amin canım sağol, kardeş konusunda büyükler için evet zor oluyor ama küçükler içinde zor bence, mesela doya doya bebeğimle konuşamadım ben hiç hatta hiç konuşmadım halbu ki ilk oğlumda çok konuştum,sonra ikinciyi doyasıya sevemeyeceğiz kucağımıza alamayacağız büyük kıskanır diye eee bebek de olsa o da hissediyor anneyle bağ çok öenmli ilk dönemler yani her ikisi içinde zor durum :)
Çok güzeller instagram da face te böyle satılıyorlar calla güle güle kullanın inş sağlıkla
sağol canım amin
canım ebeler çok özenmiyorlar dr lar kadar, çok geçmiş olsun
sağol canım, spinal de de bele iğne var epiduralde de, spinalde omurilik zarının içine iğne yapılıyor uyuşma daha çok ve uzun oluyor, epiduralde zarın dışına yapılıyor ve belde katater kalıyor doğum sonrası da hem uyuşma geçme ihtimaline karşı ilaca devam etmek için hem de doğum sonrası ağrı kesici takviyesi için, genel anestezi hiç istemiyorum inşaallah gerek kalmaz
Çok güzeller instagram da face te böyle satılıyorlar calla güle güle kullanın inş sağlıkla
sağol canım benim benden netten kopya çektim :)
canım geçmiş olsun.. normal doğum için yelle sel gibi diyorlar ..olup bitiyormuş.. inşallah söylenen gibidir..
çok doğru bir söz
Dogum sancisi belden baslayip kasiga dogru gidiyomus.
Bende hergun defalarca kasiliyorum.
Farkli bi agri olmadigi surece normal diye gecistiriyorum
canım tam tersi kasıktan başlar bele doğru yayılır
ohh ellerine sağlık canım, pırasa atılıyor buzluğa
sağol canım beğenmene sevindim, inşaallah değmez nazar okuyormuşsun zaten değmez :)

dr a desem deli mi ne der bana kesin alttan bir bakıver dr açılmış mı diye ah ah ben normal doğurack kadındım da kıymetimi bilmediler hiç bağırmazdım ben ıkınır pırtlatırdım kuzumu
genelde ilk zor derler sende tersi olmuş canım
canım ilkte öyle oluyor inşaallah doğum anı gelince güzel güzel doğuracaksın
ayyy canım ya pat diye ne oluyor böyle doğuma gidiyorsun,Rabbim sağ salim kolaylıkla kurtarsın ikinizide, sağlıkla büyüt bebeğini annesi inşaallah çok çok çok kolay bir normal doğum olur
Kızlar bebeğimin eşyalarına dolabına yerleştirdik bugün. Fakat hala boya kokusu var odada. Sipariş üzerine yaptırdık odayı. Kıyafetlere bi sakıncası olur mu?
canım sinebilir, sirkeli suyla sil
güle güle kullanın :)
sağol canım benim
kızlar bu arada dün gece saat 2 de @Mrv5534 doğum yapmış eve gelmişler herşey yolundaymış whatsp dan yazdı
ayy mervem belliydi doğuma gittiği
Taze fasulyeyi brn hep atarim buzluga canim kavurmadan. Hepte cok guzel olur tadi.
Evet kofte ve ispanakta atiym.
pirasada atmak istiyorum.
hatta dururmu bilmiyorum ama patatesi bile yemeklik dilimleyip atasim var
patates olur sanırım sonuçta dondurulmuş satılıyor
kızlar @Mrv5534 ün telefonda sorun varmış giremiyormş buraya

bebişi 3700 gr 52 cm bu arada

ikiside iyiymiş canım zorunlu sezeyana alınmış bebeği kakasını yapmış hareketleri azmış
2 saat falanda küveze almışlar o yüzden ama yutmamış kakayı şükürler olsun
oyy maşaallah, tüh sezaryan oldu demek, sağlıklı olsunlarda nasip böyleymiş
ay çok hoşsun canım
bende merak ettim nerden bakıyoruz ayrıca şu özel msjları silemiyorumm yahu bir türlü silme tuşunu bulamadım
kazara eşim girip okusa boşanma sebepleri içeriyor orası
yazacaktım bulmuşsun ne yazdın ne yazdın
canım sezaryanda iki gün yatacak diye bir şart yok bende bir gün yatım gazı hemen çıkarırsan bekletmiyorlar, önemli olan gaz yani, soruların saçma değil :) hımm oğlak erkeği benim abim anneye babaya kardeşler hayırsız bir kişilik
hı hı ailesine düşkün ama karısına sadece, abim oğlak hayırsız bir evlat

canım yok yok boğulmaz mutlaka kahverengi yeri de ver yoksa yara olur meme ucun
ayy şimdi kucağındadrı sağlıkla büyüt canım
ayyy canım ya normal doğum o zaman çok sevindim hadi bir avazda kurtulun anne kız
git mutlaka canım

haklısın canım yaz tabi hareket çok önemli

sorma canım yaaa dediğin gibi içimi söktü resmen ebe
ağrıdan bağırmamak için zor tuttum kendimi birde diyor kasma kasma
dedim olmuyor kasmadan
nasıl anlıyorlar açılma olmadığını hala anlamış değilim
bu alttan muane çok gereksiz geliyo bana analamadığm için boşuna acı

canım bu doğum şekillerine biz mi karar veriyoruz dr mu

sen hangisini önerirsin en çabuk ayağa kalkacağımız hangi yöntem

canım başınız saolsun ölüm de doğumda bizler için
kv nin seni yalnız bırakacağını sanmıyorum ben

Ay Allah korusun ya canım çok saol gideceğim inş herşey yolundadır
sağol canım, bırakmaz ama sürekli duramaz ben gerçekten bir şeyi çok istemiycem hep böyle oluyor ilk doğumda da bir sürü sıkıntı oldu bu sefer iyi olur inşaallah dedim ama dur bakalım daha doğurmadım hep arada kalıyorum bir engel çıkıyor, ilkte kv kalsın istedim hem annem hem o, gurbetteydik görümcem nişanlı diye kalmamıştı kv

kesinlikle ebeler acımasız şak diye bakıyorlar

Atlatir canim isallah seninkide fazla yara almadan bu doganin kanunu elbetteki kiskanacaklar onemli olan bizlerin bi sekilde cocuklarimiza dikkat etmeemiz

kızlar @Mrv5534 ün telefonda sorun varmış giremiyormş buraya

bebişi 3700 gr 52 cm bu arada
Maşallah. Bu tesettür lü resmi olan merve mi ben karıştırıyorumda

Ayy Allah yardımcın olsun. Inşallah çoook güzel ve kolay bi doğum olur ve sağlıkla kavuşsunuz birbirinize

niye kınayalım cnm. Kötüye de Üzülmez kimse ama sen yinede ölünün arkasından kötü konuşma. Efendimiz s.a.v öyle diyor çünkü.
Sen doğurana kdr belki zmn geçer süs yaparsın yaa. Olmaz mı

Bazıları insan değilde ondan. Sende kadınsın az kibar ol dimi. En azından tatlı dilli olsa daha az acı olur

Hayirli olsun allah bagislasin

canım bu doğum şekillerine biz mi karar veriyoruz dr mu

sen hangisini önerirsin en çabuk ayağa kalkacağımız hangi yöntem
Canım sen istediğini söylüyorsun dr uygun görürse daha doğrusu anestezi uzmanı tamam diyor, ilkte ben apar topar girdim sezaryana ağlıyordum normal olmadı diye o an Rabbim aklıma getirdi uyutmayın beni bebeğimi ilk ben görücem dedim, dr da tamam spinal yaparız ağlama demişti, anestezici eşimin arkadaşıydı, oturur vaziyette eğiliyorsun biri omuzlarından bastırıyor ki kımıldama diye iğne yapılırken, anestezici seni yönlendiriyor kımıldama iki sn ye sürecek diyor öyle de oldu hiç hissetmedim ben zaten o an doğum sancım vardı, normalde sancının geçmesini beklerler ama benim durumda zamanlar yarışılıyordu bebeğimin kalbinden dolayı, genel aneztezide narkozdan bebekte etkileniyormuş, epiduralda uyuşma çabauk geçebiliyormuş, spinalde 6 saat sürüyor belden aşağını hiç hissetmiyorsun, hissetmeye başlayınca zaten acıyı da hissetmeye başlıyorsun hemen ağrı kesici veriyorlar, birde serum çok veriliyor 7-8 şişe verildi bana, bu sürede yiyip içmiyorsun yürümeye başlayınca yiyorsun, ben yürümek için kalkınca hemen gazımı çıkarmıştım şükür, birde sonda uyuşukluk geçene kadar takılı kalıyor, inşaallah yardımcı olmuşumdur, birde diyelim spinal ya da epidural oldu ama uyuşmadın o zaman genele çeviriyorlar.

bazı ebeler oyle cnm alişmişlar kndileri surekli bunu ypmaya çk norml geliyr onlara gore e tabi acick brz acıdı dyncede sen bna acımı diyorsun nası dogurcksn sen diyolar bide nasılsa dogurcaz diye bu acıyı çekmemiz agrıması norml onlara gore. Bnm ilk dogumumda doktr hç alltn bkmadı sadece doguma gttgmde açilmam ne kadar olmş diye bakıldı ilk gun bakan ebenin eli çok nazikti hç acimamişti ondan snra bkan ebe sanki oyar gbi bakıyodu her ebenin bakması bir olmyr bazılarına gore acıcak tabi dogurcazya acıması çk norml

Haklısın canım kötü konuşulmaz diye o kadarını yazdım zaten yoksa neyse.... Yok canım daha süs yapmam uygun olmaz eşime ayıp olur üzülür haklı olarak, ne yapalım bebeğim sağlıkla doğsunda gerisi boş değil mi :)

31. haftadan beri evdeyim canım, bir de beni düşün Tek eğlencem eşim eve gelince onunla uğraşmak, ha bir de kontrol günleri

bu hafta hastaneye 4. gidişim olucak adam haftada 1 gel dedi ben haftada 4 gidiyorum haftada 2 gel dese demek hergün hastanedeyim

gt gt cnm işi ne bksın o kdr para aliyolar :)
sende saglikci olaydinda sende alaydin o kadar parayi anam bi maas aliyoz herkesin gozu parada.
eringenlik ata sporum

Nego ben belden baslar kasiga dogru iner agri diye biliyorum bugun pirasada atiym bari. Ispanakta atilir dediler kurut dediler de nasi kurutcam. E
lege koysam yikadiktan sonra süzülse olur mu?

Eflalim şu gaz çıkarma olayı da düşündürüyor beni, kendi kendine çıkıyor mu yoksa zorluyor musun? Saçma bir soru oldu gibi ama o olmadan hastaneden çıkılmadığına göre önemli bi mevzu. Kafamda deli sorular

Ben ıspanak atmıştım canım sanırım iyi kurumadığı için çıkardığımda çürümüş gibiydi, salata kurutucular var ya onlarla kurutmak lazım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…