2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bugün kontrolüm var,,,
normal doğum mu yoksa aldığım kilolar yüzünden veya bebeğin kilosu sebebi ile sezeryan mı olacağım ona karar verecek doktorum,,,,
doktoruma güveniyorum sezeryan yanlısı bir doktor değil,,, umarım istediğim gibi bir sonuç alırım,,,
arada adet sancısı gibi sancılarım oluyor,, kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor, karnım sertleşiyor ama devamı gelmiyor yani düzenli değil,,,,
neyse şöyle bir fantazim var,,, doktor diyecek ki bugün aaa 2 cm açılmışsın leble hanım, şimdi eve git, sancıların düzenli olunca hastaneye geri gel diyecek,,,
bu fantaziye o kadar kendimi kaptırdım ki, şimdi oturucam hastane çantamı hazırlayacağım,,,,
ama bebişimi karnımda olmasını da çok özleyeceğim,,,, bir daha hamile kalmak istersem sanırsam en büyük sebeblerinden bir şu son 4 aydır hissettiğim tekmeleri ve hareketleri olucak,,,

Allah korusun yaa ona emanet bebeklerimiz

Benim kız 3243gr çıktı şimdiden kimbilir kaç doğacak. Dönmediği gibi kilosu da olunca normal doğuma el sallayacağım gibi ama hakkımızda hayırlısı. Sağlıkla doğsun da.

maşallah canım bebeğine

gözün aydın canım

geçmiş olsun canım senin bebiş yerini çok sevdi çıkmak istemiyorartık ne yapıyorsan neyle besliyorsan merak etme eninde sonunda doğacak keyfini sür valla

gözün aydın canım valla tamda denk gelmiş ne güzel yaa Allah ın sevdiği kuluymuşsun sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum

aynı belirtiler aynı istekler çok duygulandım valla son günlerde benim de ddüşündüğüm tek şey tekmelerii içimdeki hareketlerini özlemek
inş hayırlı haberlelrle dönelim evimize
benim dr da değil seni doğurtmak istiyorum dedi bana da hastaneden ayrılacak listeme aldım seni dedi

bakalım hayırlısı ne ise ona karar versin inş

Günaydın canlarım, dün özele de gittik dr hayret hatırladı durumumuzu merak etmiş güya insan arar merak ettiyse neyse :) çok üzüldüler o yüzden gelmediler heralde demiş, neyse ultrasonla baktı 3500 olmuş oğlum maşaallah :) diastolik çentik vardı sağ taraf damarda onu hatırlattım bugün renkli doplere giricem, bebeğin gelişimi çok iyi sıkıntı olsa kilo almazdı çentik için dedi yani , yine de içimiz rahat etsin dedi, nst ye girdim sancım çıktı 90-60-40-30 larda hemşire hissediyormusun dedi evet dedim doğuma hazırmısın geliyor dedi :) yok dedim dursun bir hafta daha :) sancı sırasında ilk bebeğimde ki gibi kalp atışı düştü eymenimin hemşire dr baksın önemli dedi, içimden ah ah biliyorum sezaryan sebebim buydu dedim, dr baktı o da aynısını dedi yarın yine nst isteyelim dedi yani bugün yine giricem hem de renkli doplerim var, eve gelene kadar sancım oldu bütün gece sürdü sabah rahatladım hamdolsun, özele karar verdim artık en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim, hakkımızda hayırlısı olsun, hem 5 ocaktan önce doğum olursa siz girecekmisiniz dedim o da merak etmeyin beş ocağa kadar icapcı benim dedi şansımız döndü :) dedim bu bir işaret doğumunda burda olması gerektiğini gösteriyor, her ab doğum olabilir gibi geliyor bana alt tarafta acılar acılar var :)

Birde benim kasılma olunca kasıktan bele doğru sancım oluyor o arada çok çarpıntım oluyor dün nst de sancı anında aynen yaşadım bunu yani evde hep yaşıyordum ama nst ye denk gelmemişti hiç, çarpıntıyı söylememe gerek var mı dr a bilemedim ciddi derecede oluyor nefesimi kesiyor

Eymenim maşaallah iyi ya çok rahatladım, hareketlerini sordu bende dedim kuvvetli değil artık sakin sakin hareket ediyor endişeleneyim mi dedim o da anne hareketde en ufak değişiklik hissediyorsa önemlidir her zaman dikkate alınmalı dedi, bende her dokunmamda tepki veriyor okşayınca hemen hareket ediyor dedim, o da bu çok iyi tepki vermesi önemli her anne bunu anlamaz tebrik ederim dedi, gaza getiriyor beni

Benden haberler böyle herkesin başını ağrıttım dr konusunda hakkınızı helal edin

hepimiz için hayırlısı olsun,,,

şükürler olsun çoook sevindm valla canım yanaşmış doğumun demekki yaa ayy duydukça heyecanlanıyorum böyle sizleri bebişin de iyiyimiş şükürler olsun

Tirsmayan var mi ki

Senin bebis şimdiden naz yapıyor inşallah açılman olur bu kadar bekledin Allahın izniyle hersey yolunda gider istediğin gibi olur. İlerde anlatırsin bebişine bizi ne kadar beklettin tüm kk anneleri bile seni bekledi diye. Senden güzel haberler almayi umut ediyoruz dualarımiz seninle bebişin sağlıkla gelsin sezeryan normal hayırlı olan olsun

Valla kendimi senin gibi rahatlatsam harika olacak
geçen gidip gördüğümüz bayan diyo ki sezeryana gerek olmayaudi da keşke normal doguraydum ne bebek ne ben birsey anladık dedi

Vuh paşa beyin gelmeye niyeti yok gibi maşallah...

Hayırlı olsun maşallah Allah nazarlardan korusun bebisini bol bol sütün olsun . Darısı başımıza tavsiyeler için teşekkür ederim

Hayırlı uğurlu olsun tatlım vtebrik ederiz inşallah kuzun da sende iyisindir

Evet canim ya 5 aydan sonraki o tepkiler mi falan cok güzeldi esim elini karnima koyuncaki pit pitlari....
bakalım ne diyecek doktor hakkınızda hayırlısı

Kararını vermen güzel olmuş hersey çok güzel olacak inşallah güzel haberlerinin devamını bekliyoruz ayyy heyecanlandim her an bebişin gelebilir

canım 42 haftaya kadar normal yani günü geçebilir
kizlar ya dogumdan önce sacimi kestirmek istiyorum ama kuaforum inat etti kesmem benim ole inanclarim var dogumdan sonra keselim dedi.ben d bole seylere inanmam aslinda ama kafam karisti
ya canım lütfen inanma batıl inanç bunlar ben kestiricem inşaallah tabi doğurmazsam :)
maşaallah canım bebeğine
sağol canım verdim sonunda kararımı şükür canım evet kötü oluyor sancıyı çek bekle sonra elinden şekeri alınmış çocuk gibi kalıyorsun benim bunu atlatmam iki yıl sürdü niye niye dedim hep sonra kafama dank ettin sen kime niye diyorsun hesap soruyorsun isyan ediyorsun bebeğinin durumu farkedildiği için şükret artık dedim, tek tesellim sancıyı yaşadım bu bebek için çok faydalı biliyorsun en azından oğluma o iyiliği yaptım
maşaallah annesi oğluna mis kokuluna
canım geçmiş olsun nasılsın şimdi karnın neden ağrıyormuş ki?
hayırlısı canım dönmezse elden bir şey gelmiyor, ayva bulantıma iyi geliyordu ama yanmamı daha artırıyordu elma iyi geliyordu
canım zor nefes alamamak tıkanıklık kuruluk anlıyorum seni, cold mix denedin mi hiç oğluma kullanıyoruz yakan yastığına damlatıyorsun nefesini açıyor, iliadini dr a danışmadan kullanma canım önemli bir damla çünkü

canım bencede lütfe normali dene sezaryanda sandığın kadar kolay rahat değil
Senin gibi annelerede bayılıyorum :) ama bu bebişinde peşinden koşulur yaa çok tatlı bebeğin maşallah
sağol canım :)
ohh ellerine sağlık, benimkilerde başlayacak temizliğe inşaallah
Aynen dediğin gibi deniz suyu burnu açmıyor. Gece uyuyanilmek nefes alabilmek için ben de iliadin kullanıyorum. Doktora sormadımzararlı mı diye. Tek bildiğim iliadin 5günden uzun kullanılmamalı.
canım iliadin riskli olabilir dr a sor bence
maşaallah bebeğine
yok canım nişan sonrası enfeksiyon riski olmuyor bir hafta durabiliyorsun
Kızlar bugün nst ve çatı muayenem vardı. Hiç acımadı ve de 10 sn sürdü korkmayın :)
ne güzel canım
ay tüh yaaa benimki temizdir şükürler olsun elinden iş gelir boş durmaz
benimkide aynı :)
bekarken çok isterdim
öyle bi kaynanam olsa ki arkadaş gibi otursam konuşsam herşeyi beraber yapsak
nerdeeeee...
kaderimde tam tersi varmış.
kaynana değil cehennem zebanisi
ah canım herkesin yüzü başka yerden gülüyor ben annemden dertliyim kv den memnunum keşke bende sizin gibi annemden yana şanslı olsaydım
hadi hayırlısı :)
merak ettirme bi gelişme olursa yaz hemen
sağol canım
Hayırlı olsun inşallah maşallah kilosuda iyi yarın iyi haberlerini bekliyoruz ...
sağol canım
sağol canım henüz doğum yok yani bugün belli olur ama hala 5 ocak geçerli yani ocağa kalıyor tabi erken gelmezse :)
oh maşaallah annesi 3000 ini rahat geçer
çalış canım hareket berekettir :)
canım bu endişeler ağrılar hepimizde var çok normal yalnız değilsin öyle düşün
hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah canım demek doğuma hazırlanmış vucudun
iyi haberlerle gel çok heyecanlı

maşallah bebeğine canım çoook sevindim
sağol canım evet hazırlamış :)
canım bende hep normal doğum destekliyorum ama her sezaryanlının göbeği öyle değil dümdüz olanları çok gördüm, normal doğurup dediğin gibi olan da çok yapı meselesi sanırım, benim karnım mesela çatlaklardan harita gibi ama böyle elini altına koyacak kadar sarkık değil sadece göbeğim var
16 ocak sabah 9 da kavuşacağız inşallah baturalpimlee
hadi hayırlısı az kaldı sana da
canım hastanede ped olmaz mutlaka geçer üstüne kan, ben evde bile hasta bezi kullandım sonra bebek bezi ondan sonra pede geçtim bu da 20. günde falandı yani
Hakkinda hayirlisi olsun canim masallah bebisine
sağol canım :)
canım nişan gelince hemen gitmene gerek yok sancının sıklığına göre gitmek mantıklı, insan korktuğunu yaşarmış hiç olumsuz düşünme hep pozitif düşün, pırt diye doğmuyor gitmem evde doğar diye düşünme
Eflaim ne yaptı acaba doğurdu mu ki
yok doğurmadım canım
sağol canım benim
amin canım sağol yapıyorum artık
canım doğdu doğacak diye düşünme artık vakti gelince doğacak odaklanma bu konuya bak ben daha erken diyorum sancım çıktı bekleyince gelmiyor beklemeyince geliyor :)
canım normal doğum isteğini çok iyi anlıyorum destekliyorumda ama dr una güven bence ve eşinin de kararına önem ver risklerin var senin bunu biliyorsun zaten yazmışsın, bencede kararını ver keşek sağlıkla normal doğsa bütün bebekler ama bazen onların sağlığı için sezaryana mecbur oluyor yine anne olarak büyük fedakarlık yapmıyormuyuz sezaryana razı olarak

maşaallah size çok sevindim, tavsiyelerin için sağol
hadi hayırlı haberler getir
hayırlısı olsun
şükürler olsun çoook sevindm valla canım yanaşmış doğumun demekki yaa ayy duydukça heyecanlanıyorum böyle sizleri bebişin de iyiyimiş şükürler olsun

sağol canım evet geliyor bebeğim :)

Hakkinizda hayırlısı canım
bugün ku doblere göre mi gün söyleyecek doktor şimdi

Kızlar magnezyumu düzenli kullanıyor musunuz? Doktorum her gün iç dedi ama doğumu geciktirdiğini, kasılmaları engellediğini duydum, doğruluğu var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…