2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cnm evet diger dogumlari da etkiliycek baska bi dr.a gitmedimm artik son anda..
Aynen dedigin gibi 1-2gun bari beklese bebis de 2015 dogumlu olsa..Şurda ne kaldi ki internette arastirdim ama gec yazdirma yokmus snrm artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik
Hayırlı dogumlar cnm sana da..

kızlar selam dün bizim kontrolümüz vardı bebeğimiz hala ters ve dönmeme ihtimaline karşı sezeryan günümüzü de aldık 16.01.15 inşallah doğum tarihimiz dönerse eğer sezeryan gününü iptal edecek doktorumuz 2800 olmuş tombiğim ama ben heyecandan boyunu sormayı unuttum.. magnezyum konuşulmuş yav ben korkudan her gün 1 tane magnezyum içiyorum çünkü bacağıma kramp giricek korkusundan geceleri uyuyamıyorum kalsium alımım da iyi aslında ama bi girdi mi hoplatıyor beni o kramp
makat ağrımdan bel ağrımdan bahsetttim doktora e olacak o kadar artık dedi biraz daha sabretmem lazım suyumuz plasentamız iyi elhamdülillah
10gün sonra son kontrole gideceğiz bir sonraki hafta da kucağımıza paşamızı alacağız inşallah hepinizi çok öpüyorum bu aralar yoğunum telden giriyor ne alıntı yapabiliyorum ne doğru düzgün okuyabliyorum haliyle biraz heyecan da var
@eflalim canım doktor ve hastane kararını vermiş olmana çok sevindim bence her zaman kararsızlıktan iyidir maşallah eymeninin kilosu da çok iyi bizimki o kiloları görmez bile
@Mrv5534 bebişim hala doğurmmamşsın inan hep dua ediyorum sana hemen kolayca doğur diye
bu arada amerve doğurmuştur diye bi umutla girmiştim siteye

selam herkese dr dan geldim

alttan muaniye oldum bence o kadar da kolay bişey değilmiş belime ağrı girdi muaneden sonra

nst ye girdim ebe dedi sancın çıkmış senin dinlen bol bol alttan muane de tetiklemiş olabilir dedi

dr ise sancın var ama çok değil dedi

dr um hastane değiştiriyor bu hafta geçsin dedi bir daha ara beni gelmeden önce yönlendiriyim seni dedi

bu arada açılma yokmuş ve çatım musaitmiş normal doğuma

şanslıyız kv lerden yana canım o zaman :)

Doğurtmak istemek ne oluyor..

valla bilmiyorum yaa öyle dedi işte kaç aydır gidiyoruz eşimle ikimizi de çok sevdi ,dr bizi gördükçe yüzü gülüyor

Gunaydin kizlar kontrolden geldik nstye baglandik bi sorun yok haftaya tekrar gel dedi drmuz

maşallh canm

Canim gozun aydin ne guzel. Rabb'im acilarini gostermesin, hayirli evlat olsun.. gule gule buyut insaallah.. tavsiyelerin icin de tesekkur ederim kendi adima.

Kararini vermene cok sevindim canim. Simdi hersey yolunda gider de saglicakla en hayirli zamanda oglunu alirsin kucagina insaallah.

Anam bu cok guzel bi haber. Hadi gozun aydin olsun bakalim. Saglicakla dogar insaallah bu bebeginde..

bende geldim son kontrolden
haftaya pazartesi sezeryan günüm...
bebeğim 3250kilo olmuş
doğuma kadar 3500 olcak sanırım.
zorunlu sezeryan ücretide 1.150tl imiş

anesteziylede görüştüm spinal yapıcaklar sezeryani en güveniliri bu dedi.

bu arada asansör için beklerken doğumhanenin orda, içerdeki kadının bagırmaları off ne biliym ya çok ürküttü
ben meslegimden dolayı normal doğumda görmüş insanım
ama şimdi niye bu kadar etkilendim anlamadım
doğumhanenin kapısındada bi bayan yakını vardı sanırım
o bagırışları duyunca kadın ben naptım niye sezeryanı engelledim falan diye aglamaklı agıt yaktı
anladığım kadarıyla içerde bagıran kadının yakınıydı ve normal doğuma onu kendisi zorlamıştı
kocama ben sezeryanda olmak istemiyorum dedim o korkuyla sanki başka türlü nasıl doğuracaksam
bebeğim iyiki ters valla sezeryana iyi bi sebep

normal dogum yapacak arkadaşları korkutmamışımdır umarım

günün hayırlı olsun canım

bende duydum çığlıklar ama daha çok duygulandım nedense gözyaşlarımı tutamadım hatta

valla sanırım kandı akıntıydı suydu derken eminim hemen hastaneye koşarım ben sanırım ilk bebek ya tecrübesizlik diyelim yada korku o an böyle düşünürüm gibime geliyo.tabi sancıyı evde çekmek ayrı bişey ama
senin oğluşum gelmeye niyeti pek yok sanırım kızın gibi geç gelicek heralde 2015 doğumlu olma niyetinde hayırlısı olsun inşallahh

hayırlı olsun canım.inşallah bizde böyle basit ve keyifli ve umut verici şekild doğum yaparız da herkes niyetlenir
Günaydın, kontrolü olanlar hayırlı haberler alsın inşallah... Rüyamda yine doğuruyordum, bundan sonra aynı tip rüyaları görüp durcaz sanırım
ayy ben niye hiç doğum yapmadım rüyamda şu 9 ayda bi insan rüyasında doğurmaz mı doğru düzgün bebeğini görmezmi yaa bi iki kere gördüm bebeğimi yüzümü bile görmedim sır gibi saklıyo kendini ama.doğumdan korktuğum için düşünmüyorum düşünmemeye çalışıyorum ondan mı acaba

bu agrılar bendede başladı yaa gece uyumak gerçekten ölüm gibi
evet bebeğimizin karnımızda olması ayrı bi güzellik ama kucağımızda olması sanırım paha biçilemez
banada hareket bekleyecekmişim gibi geliyo gün içerisinde

maşallah eymene canım.doktor işini halletmenede sevindim hakkında hayırlısı olsun inşallah.sanırım seninde doğum yakın.oğlundada bi sorun yokmuş içinde rahatlamıştır.
benim agrılarım dünkü gibi değil tabi ama yattığım yerden kalkmak ölüm gibi geliyo nedense ama normal sanırım.doktordayken agrım fazla dğildi ne hikmetse doktordan çıkınca başladı aşırı şekilde

Gunaydin kizlar kontrolden geldik nstye baglandik bi sorun yok haftaya tekrar gel dedi drmuz
ne güzel canım bı sıkıntı çıkmamış.
maşallah bebişe yaa son dakikada atak yapmış seninki.darısı diğer ters oluğta dönmesini bekleyen bebeklere
iyi canım dopplerde sorun çıkmamış insanı korkutmaktan başka bi işe yaramıyo bazıları ya.benim doktorda öyle dedi 2500 e geldimi sıkıntı yok zayıf bebek olunca 2500 e bile razı oluyo insan

maşallah bebişine canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah son dakikalarda dönenler bile var.
alttan muayenemi ayy çok tırsıyorum bende yaa
bebişte bi sıkıntı yokmuş canım önemli olan o.

maşallah bebişe canım.normal doğumdan zzaten korkuyorum ben bundan ötesi olmaz sanırım
en çok korktuğum hastaneye yatıp doğumu beklerken olan çığlıklar bağırışlar sabırsızlık korku ben ne zaman doğuracağım ne zaman doğuma alacaklar en iyisi düşünmemek Allah ın izniyle başımıza geleni çekmek sanırım.Düşününce başıma gelir diye korkuyorum ben galiba

korkunun ecele faydası yok canım mecbur bu yoldan geçicez

mamacım korkutmak değil kusura bakma ama benim hala belim ağrıyor sanırım kastım kendimi çok

Teşekkür ederim herşeyden önce saglıkla alalım kucagımıza inşallah hepimiz.

karlı bir sabaha uyanmak.kışın geldiğini görmek.biz doğuarana kadar yapmasaydı şu kar fena olmazdı hani
hala aralıksız yağıyo
gelelim bizeee.
dünkü karın ağrım fazla yok çok şükür.agrı kesici içmeye bile korkuyorum açıkçası çünkü ben hastalandığımda hayatta ağrıya dayanamayan ve karnı fazla ağrıyan bi insanım adetim başlamadan ben ağrı kesiiciye başlarım
şimdi hafif ağrım var.ama yattığım yerden kalkmak zor oluyo dönmek zor oluyo sanırım hamileliği şimdi yaşamaya başladım kızım zayıf diye sanırım anca hissediyorum bazı şeyleri heleki pazar akşamı öyle bi sert hareketleri vardı ki sığmıyodu sanki içeri görende 3 kilo falan sancak bizim hanımı
eşimde dyo kızımın keyfi yerinde rahat ama sen dğilsin.tabi o iyi olsun o ayrı bi konu ama bende iyi olayım
bi umutla ters dönmüştr dedim ama kızım doğum pozisyonunda korkuyorum ama sezeryandanda korkuyorum galiba zorunlu sezeryan olmaktan korkmuyorum ama normalde istiyorum ama ondanda korkuyorum ne istediğimi bilmiyorum ama bildiğim bişey var kızım doğsun bi an önce.benim uyuz kocamda diyoki doğunca görürsün gününü normalde ben çok keyifliyim evde tek olunca akşama kadar yatııyorum ya eşim o bakımdan diyo inşallah benim kızım uslu sessiz fazla ağlamayan bi kız olurda şu bana ahkam kesenler görür günlerini

korkunun ecele faydası yok canım mecbur bu yoldan geçicez

mamacım korkutmak değil kusura bakma ama benim hala belim ağrıyor sanırım kastım kendimi çok
yok canım az çok nasıl bişey olacağını tahmn ediyorum sen niye korkutasın.korkunun ecele faydası yok aslında olsada bi an önce kurtulsam yani

yok canım az çok nasıl bişey olacağını tahmn ediyorum sen niye korkutasın.korkunun ecele faydası yok aslında olsada bi an önce kurtulsam yani

aynnen düşünmektense olup bitmesi en iyisi rahatım şimdi darısı başına

kızlar bir daha olmuyor demi alttan muane doğum anı dışında

Sekerler 2015 yılınz mutlu huzurlu saglıkla gecsın ıns... Bebegını kucagına alanlar kalabalık aıle olmanın tadına varsın... Yenı yılda bebegı dogacak olanlar en kolay saglıklı sekılde kucakları dolu evlerıne dönsn.. Bu yıl benm ıcın ozel artık bı kızı bı oglu olan esıne asık bı anneym ıns hep boyle mutlu olurz Rabbım gecemeyecegmz sınavlar yasatmasın.. Hepınızı takıpteym optm

Z zeynep1907 gözünüz aydın tebrik ederim. Allah analı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Maşallah...

@eflalim elhamdülillah diyorum. Senin içine sinmesi en önemlisiydi. Neyse ki özeldeki doktorda hatırlamış ilgilenmiş.
Gelişmelere çok sevindim. Kilosu maşallah sübhanallah çok iyi Eymenimizin. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Dopler sonucunu da, doktorun dopleri yorumlamasını da bekliyoruz.

tinimini_hnm oleyy çok sevindim. Demek haftaya pazartesi, çook yakın Hakkınızda en hayırlı sağlıklı olan şekilde olsun inşallah.

babyforwe O la la Çatı muayeneleri yapılmış, nst lere girilmiş, çatı da dar değilmiş yaşasıınnn
Hadi bakalım merakla bekliyorum. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.

@Mrv5534 Hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun.

@Mrssuperfine hmmmm şimdi anladım. Bende öyle yazınca hep doğumun kendisinden korktuğunu düşündüm.
Bugünkü kontrolün hayırla geçsin. Seninde hepimizin de hakkında en hayırlı olan olsun inşallah.
Maşallah prenses zamanını çok doldurdu. Aslında doğum olabilir anladığım kadarıyla. Peki doktorun ikna olarak gelmiş ol derken, sezeryanı mı kast etti acaba?

R rosa85 oh ohh bugün haberler hep güzel maşallah sübhanallah. Demek dönmüş bebeğimiz. Hayırlısıyla kanala da yerleşsin. Ve yine bugünkü tek duam hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah

L leble hayaline bayıldııımm Neden olmasın
Hayırlı haberlerle dön inşallah.
O hayali bende kurmuyor değilim Ağrı eşiğim sanırım yüksek, sürekli sancılanma, bel kasık vs durumundayım, acaba açılıyor mudur diye düşünmeden edemiyorum

Hadi kızlar dökülün tek tek

amin inşallah canım.sen zoru başardın kucağına aldın oğluşunu.darısı bizlerin başına.inşallah bizde doğumdan sonra böyle takipte kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…