2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hakkinda hayirlisi olsun canim masallah bebisine

Şahsen midem cayır cayır yanarken bir de acı biber yesem ne olurum kimbilir. Senin miden yanmıyor herhalde maşallah.

Canim benimde midem cok fena yaniyo özellikle geceleri cünkü yiyip yatiyorum galiba ondan :)ama inan şu süt varya bi mucize resmen iki üc yudum iciyorum geciyo eger tekrar gelirse aynen ikiüc yudum daha ve geciyo tamamen

Canım artik zamanın gelmiş tabii ama keşke bunları söylediğinde başka bir doktora daha danışsaydınız.sonuçta eğer yapacaksanız diğer doğumlarını da etkileyecek bir karar bu,ama hakkımızda hayırlısı boyleymis demek ki kuzun da sen de Allaha emanet olun. Minnoşa şöyle az daha brklesin de 2015 doğumlu olsun bari

Haklisin bende ilkinde nisan gelmisti sanci falan yoktu sabah olmustu ogleden sonra gitmistim hemde sallana sallana kontrole diye sancisiz gittim 22 saat suni sanci verdilerde oyle dogurdum

Ne diyim allah hepimize saglikla guzel kolay dogumlar nasip etsin bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim. Ben korkuyorum ikisinden de

Cok şükür iyiymiş nbebek maşallah :)

Masallah cnm ne mutlu sana. Rabbim kolaylik versin hepimize ne diyim. Korkuyorum ben

Benimde.donmedi 37+3 de döndü yani o bilinmez canim

Bugün benim doktorum da düzenli aralıklarla gelen sancın olursa hemen hastaneye geliyorsun öyle evde biraz sancı çekeyim de öyle gideyim demiyorsun kesinlikle dedi.

Benimkide ayni kanala girmis 37 haftay girdim bende gecn hafta gittigimde gelisimi tamamlanmis nezamn olursa sorun olmsz dedi cok sukur yarin yine kontrol var

Bende herhalde

Yaaa benimkide kucuk geldi bi tarafi tam kapandi diger tarafi bi banti yapisti digeri kapanmadi nolacak bilmiyorum normal ped hastanede kullanacazmi bilmiyorum normal olacagi icin kanama cok olur gerci

Uyuyamiyorum 1 haftadir... ya gece suyum gelirse Kanamam.olursa diye düşünmekten
...
ya bu nişan geldi diyelim hemen hastaneye mi.gidecez o gelince de? Su gelince evet de..
gündüz aksama doğru annemle kardesim.geldier yatagi hazırladık kardeşim ütülerimi yaptı yemek de getirmişler...
valla ise giderken cok zorlanıyordum artık sürekli yatmak istiyorum ama aklima gelmiyordu ne olacak ne bitecek diyr şimdi düşün düşün dur tüm gün valla

Evde bekleme. Konusunda. Da valla kuzenim. Ilk.dogumda ilk sancida gitti 10.saatte doğum yaptı nst ye bagli sanci çekti 2. De bekledi evde sonuna. Kadar ama o tecrübeli ben anlamam. Onu mecbur gideriz

Demek Merve'nin 1 cm den başka açılması yok ve sancısı da yok Hay Allah...Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Böyle tam doğum başladı derken neredeyse 1 haftadır bekliyor. Kızında olduğu gibi görecek 40'ı 41'i galiba.
Rapuzelcim seninde günün hayırlısı olsun.
Şu 1 Ocak'ı atlatsak hayırlısıyla, hemen doğurmak istiyorum

Canım ben de astımım aynı dertler bende de var ama burun bantı takıyorum gece uyurken güçlü olanlarından dene istersen faydasını göreceğine inanıyorum ilaçtan iyidir.

Kizlar acı biber yemek dogumu tetikler mi boyle bisey duydunuz mu hic?
Evet canım acı baharatlı yemek ya da lavman yaptırmak gibi Bağırsak boşaltıcı Şeyler Doğumu tetikler bilimsel olarak da böyle... Ama acı yedim doğurdum gibi bir şey yoktur herhalde:)

Kızlar bugün nst ve çatı muayenem vardı. Hiç acımadı ve de 10 sn sürdü korkmayın :)
Oh çok sevindim hem acısız yaşamana hem de gelip bize pozitif örnek olmana :) doğumunda kolay olsun inş:) pozitif anne olasın:)

Ayy hadi inş eflalim sağlıkla bebişini kucağın al ve güzel haberlerini ver bize. Dualarımız seninle:)

Canim benimde midem cok fena yaniyo özellikle geceleri cünkü yiyip yatiyorum galiba ondan :)ama inan şu süt varya bi mucize resmen iki üc yudum iciyorum geciyo eger tekrar gelirse aynen ikiüc yudum daha ve geciyo tamamen

Gece geç yiyince mide yanıyor ben 6dan sonra sadece su içiyorum yoksa ejderhaya dönüyorum :))

Canım korktukları insanım başına geliyor beyin o kadar pis bir şey ki hemen anlıyor ve yaşatıyor, sen dağ BAŞINDA yaşamıyorsun kör değil topal değilsin. Aksilik olduğu anda doktoruna gidersin gideceksin, Allah'ın izniyle Güzelce bebeklerimiz gelecek. Rabbim korkutmasın bu dönemde endişeler çok normal Allah yaşatmasın.. Riskli durumda da değilsin hiç kendi kendine zehir etme bu zamanlarını onun yerine bebeğim gelince onun süslücem püslücem de pozitif düşünmeye çalış.. Nişan tıp gibi bir şey Önemsiz hastanege gitmene gerek yok doktorunu araman yeterli.
Diğerlerinde gidersin içine sinmiyorsa...

Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla huzurla keyifle afiyetle ve kolaycacık kucağımıza almayı huzurlu mutlu bir yuva içerisinde büyütmeyi nasip etsin inş. Allah korkutmasın... Âmin.. (Ben de çok tırsıyorum da:) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…