- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
canım 42 haftaya kadar normal yani günü geçebilir
ya canım lütfen inanma batıl inanç bunlar ben kestiricem inşaallah tabi doğurmazsam :)
maşaallah canım bebeğine
sağol canım verdim sonunda kararımı şükürcanım evet kötü oluyor sancıyı çek bekle sonra elinden şekeri alınmış çocuk gibi kalıyorsun benim bunu atlatmam iki yıl sürdü niye niye dedim hep sonra kafama dank ettin sen kime niye diyorsun hesap soruyorsun isyan ediyorsun bebeğinin durumu farkedildiği için şükret artık dedim, tek tesellim sancıyı yaşadım bu bebek için çok faydalı biliyorsun en azından oğluma o iyiliği yaptım
maşaallah annesi oğluna mis kokuluna
canım geçmiş olsun nasılsın şimdi karnın neden ağrıyormuş ki?
hayırlısı canım dönmezse elden bir şey gelmiyor, ayva bulantıma iyi geliyordu ama yanmamı daha artırıyordu elma iyi geliyordu
canım zor nefes alamamak tıkanıklık kuruluk anlıyorum seni, cold mix denedin mi hiç oğluma kullanıyoruz yakan yastığına damlatıyorsun nefesini açıyor, iliadini dr a danışmadan kullanma canım önemli bir damla çünkü
canım bencede lütfe normali dene sezaryanda sandığın kadar kolay rahat değil
sağol canım :)
ohh ellerine sağlık, benimkilerde başlayacak temizliğe inşaallah
canım iliadin riskli olabilir dr a sor bence
maşaallah bebeğine
yok canım nişan sonrası enfeksiyon riski olmuyor bir hafta durabiliyorsun
ne güzel canım
benimkide aynı :)
ah canım herkesin yüzü başka yerden gülüyor ben annemden dertliyim kv den memnunum keşke bende sizin gibi annemden yana şanslı olsaydım
sağol canım
sağol canım
sağol canım henüz doğum yok yani bugün belli olur ama hala 5 ocak geçerli yani ocağa kalıyor tabi erken gelmezse :)
oh maşaallah annesi 3000 ini rahat geçer
çalış canım hareket berekettir :)
canım bu endişeler ağrılar hepimizde var çok normal yalnız değilsin öyle düşün
sağol canım evet hazırlamış :)
canım bende hep normal doğum destekliyorum ama her sezaryanlının göbeği öyle değil dümdüz olanları çok gördüm, normal doğurup dediğin gibi olan da çok yapı meselesi sanırım, benim karnım mesela çatlaklardan harita gibi ama böyle elini altına koyacak kadar sarkık değil sadece göbeğim var
hadi hayırlısı az kaldı sana da
canım hastanede ped olmaz mutlaka geçer üstüne kan, ben evde bile hasta bezi kullandım sonra bebek bezi ondan sonra pede geçtim bu da 20. günde falandı yani
sağol canım :)
canım nişan gelince hemen gitmene gerek yok sancının sıklığına göre gitmek mantıklı, insan korktuğunu yaşarmış hiç olumsuz düşünme hep pozitif düşün, pırt diye doğmuyor gitmem evde doğar diye düşünme
yok doğurmadım canım
sağol canım benim
amin canım sağol yapıyorum artık
canım doğdu doğacak diye düşünme artık vakti gelince doğacak odaklanma bu konuya bak ben daha erken diyorum sancım çıktı bekleyince gelmiyor beklemeyince geliyor :)
canım normal doğum isteğini çok iyi anlıyorum destekliyorumda ama dr una güven bence ve eşinin de kararına önem ver risklerin var senin bunu biliyorsun zaten yazmışsın, bencede kararını ver keşek sağlıkla normal doğsa bütün bebekler ama bazen onların sağlığı için sezaryana mecbur oluyor yine anne olarak büyük fedakarlık yapmıyormuyuz sezaryana razı olarak
maşaallah size çok sevindim, tavsiyelerin için sağol
hadi hayırlı haberler getir
hayırlısı olsun
sağol canım evet geliyor bebeğim :)
Canım nisan yani o sümüksü kanlı tıkaç bebeği enfeksiyonlardan ve rahimde olan her turlu bakteri ve mikropla olan bağlantısını kesecek birşey.tarif ederken tıkaç deniliyor zaten nedeni bu.yani mesela nisan geldikten sonra ilişkiye girilmez,tahrat temizliğine daha da bi dikkat edilmesi lazim çünkü artik koruyucu tabaka yok.bilmem anlatabildim mi