- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.587
Maşallahİşte benim minik keseciğimEki Görüntüle 1219213
Sagol canım inşallah bebişte oluşur içindeMaşallah
CNM ONUN İÇİN BOŞ BİRİ LAZIM DEVAMLI İLGİLENECEK TAKİP EDECEK :) KİMSEDE GÖNÜLLÜ GÖRÜNMÜYORKızlar aramızda deneyimli kimse yok mu? Grubu devralsin. Tablo bile yapmadık. Grupta bilgi akışıda çok yavaş?
GÖZÜN AYDINN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHHHArkadaslar benide alin araniza :) dün ögrendim gebe oldugumu 10 yildan sonra tedavi cevap verdi sukurler olsun.daha kac haftalik oldugunu bilmiyoruz kan degerlerinin yükselmesini bekliycez.Allahim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin
Kızlar aramızda deneyimli kimse yok mu? Grubu devralsin. Tablo bile yapmadık. Grupta bilgi akışıda çok yavaş?
kazen arkadaşlarda olur derse ben devralabilirim konuyuArkadaşlar konuyu biri benden devir alabilir mi ? Tablo yapmayacak mısınız ?
2015 Mayıs Annelerini açtım bu konuyu devretmeyi bekliyorum....
Çok sevindim Elmira06, hoşgeldin azmin ve sabrinin mükafatı olacak evladınız.Arkadaslar benide alin araniza :) dün ögrendim gebe oldugumu 10 yildan sonra tedavi cevap verdi sukurler olsun.daha kac haftalik oldugunu bilmiyoruz kan degerlerinin yükselmesini bekliycez.Allahim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin
Sagol canım 6 haftaya göre çok küçük geldi sanki bana 5 haftalık gibi belki önümüzdeki hafat bile kalp atışı duyulmaz 2 hafta sonra gideyim en iyisi 8, haftamdaHayırlı olsun cnm daha küçücük Maşallah
Sagol canım 6 haftaya göre çok küçük geldi sanki bana 5 haftalık gibi belki önümüzdeki hafat bile kalp atışı duyulmaz 2 hafta sonra gideyim en iyisi 8, haftamdaHayırlı olsun cnm daha küçücük Maşallah
Maşallah, darısı başımıza.İşte benim minik keseciğimEki Görüntüle 1219213
Sagol canım ama sanki 5 haftalık gibi duruyor 1 hafta geriden geliyor inşallah arayı kapatırHayırlı olsun cnm daha küçücük Maşallah