benım endıselerım doktorum cok karamsar ve açıklayıcı degıl adet günümden 1 gun sonra degerım 345 lerde cıktı gebelik var ama değer cok dusuk dedı sağlıklı olmaya bılır gıbı konuştu sonra adetımden 4 gun gectıkten sonra gıttım 1199 lara cıktı gene hıc bı yorum yapmadan haftaya cagırdı .ben doğum tarıhını son adet tarıhımden ıtıbaren kendım hesapladım doktorum daha bısey soylemedı. haftaya doktora gıdıcem ama suan başka bı doktor arayışı ıcındeyım bu doktorumun cok sessız kalması benı cok tedırgın edıyor
Tebrik ederimyasim 24 canm evt 2 aylik evliyim bebis bize baya bi supriz oldu beklemiyorduk rabbim nasip etti cok sukur aratmadan
degistiricem cnm ama kime gitsem bilmiyorum arastiriyorum bakalim illa ozele gidince doğru durust ilgileniyor devlette iyi bi doktor bulamazsam ozele gidicem saniirim dediğin gibi doktor dediğin olabilcekleri söylerken bi yandanda insanin içini rhatlatmaliBence doktorunu değiştir benim 5. günkü gecikmede 1000lerdeydi. çok olumlu ve moral verici konuştu şimdi göremedik ama üzülme çok küçüktür fln rahatlattı yani
doktor dediğin açıklayıcı anlatıcı iyimser olmalı. Birçoğu hiç yorum yapmıyor seni sallamıyor resmen.
tskler cnm benimTebrik ederim
tebrıkler canm rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ınsallahkizlarr doktora gittim artik kesemn icinde benim minigim var kalbide atmaya baslamis sesini duyurmadi ama ultrasyon bak gor dedi atiyor dedi bu ne guzel birsey daha 1 cm felan dedi minimi gordum cok mutlluyum
Maşallah canım darısı bizim miniklerekizlarr doktora gittim artik kesemn icinde benim minigim var kalbide atmaya baslamis sesini duyurmadi ama ultrasyon bak gor dedi atiyor dedi bu ne guzel birsey daha 1 cm felan dedi minimi gordum cok mutlluyum
Hayırlı olsun darısı başımıza :)kizlarr doktora gittim artik kesemn icinde benim minigim var kalbide atmaya baslamis sesini duyurmadi ama ultrasyon bak gor dedi atiyor dedi bu ne guzel birsey daha 1 cm felan dedi minimi gordum cok mutlluyum
GÖZÜN AYDINNNNNNkizlarr doktora gittim artik kesemn icinde benim minigim var kalbide atmaya baslamis sesini duyurmadi ama ultrasyon bak gor dedi atiyor dedi bu ne guzel birsey daha 1 cm felan dedi minimi gordum cok mutlluyum
yasim 24 canm evt 2 aylik evliyim bebis bize baya bi supriz oldu beklemiyorduk rabbim nasip etti cok sukur aratmadan[/QUOTE
Benim adetim 1 gün geçtiğinde 230 du 6 gün geçtiğinde doktoruma gittim.kan tahlili ne gerek yok vajinal ultrasonla bakalım dedi keseyi gördük çok sukur.
Gözün aydın olsun canimkizlarr doktora gittim artik kesemn icinde benim minigim var kalbide atmaya baslamis sesini duyurmadi ama ultrasyon bak gor dedi atiyor dedi bu ne guzel birsey daha 1 cm felan dedi minimi gordum cok mutlluyum
tebrikler canım saglıkla al kucagına evladını darısı cinsiyetini görmeye...darısı bizlere insallahkizlarr doktora gittim artik kesemn icinde benim minigim var kalbide atmaya baslamis sesini duyurmadi ama ultrasyon bak gor dedi atiyor dedi bu ne guzel birsey daha 1 cm felan dedi minimi gordum cok mutlluyum
hamilelik takvimimiz aynıtebrıkler canm rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah
yeni konumu neresi canımYeni Konu açılmış ordan devam etmek gerekiyor sanirim
valla ben yumurta ma dikkat ediyorum süt içemediğim için yooğurt yiyorum yeşillik e başladım bol folikasit içeriyormuş gazlı içecek pek içmiyordum ama sodaya dayanamıyorum canım istiyor soda yı bulgur ağırlıklı yemekler yiyorum ilk bir ay sürekli tavuk yediğim için usandım artık ondan pekmez içmiyorum ben böyle yaniKizlar neler yiyosunuz ya da neleri biraktiniz bn cips delisiydim onu biraktim asitli seyler icmiyorum cayi da cok severdim ama onu da neredeyse icmiyo gibiyim kansizliktan dolayi... yesilmercimek bulgur cekirdek bunlar folik asit acisindan zenginmis haftada 2 kez yemeye calisiyorum bir de her sabah pekmezli sugunde 1 avuc cekirdek de gunluk ihtiyacin 3 te 1ine denk geliyomus tabi tuzsuzu