- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
Canım ne mutlu sana, Allah hepimize nasip etsin bu güzelliği görmeyi. Sağlıcakla büyüsün.ÇOOOOK GÜZEL HABERLERLE DÖNDÜM.ULTRASONDA BEBEĞİN KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK.HENÜZ SESİNİ DUYAMADIK AMA KIPIRTILARI ÇOK NET GÖRÜLÜYORDU.ŞİMDİLİK SAĞLIKLI OLDUĞUNU BİLİYORUZ.
var ama bu gun cok minik iki gun kustum bile hic durmuobende 6+2 günlüğüm gecen hafta bugun keseyi gördük15 gun sonra gel dedi doktor haftaya cuma veya cumartesi gidicem ben canım bulantın varmı benım çok fazla
var ama bu gun cok minik iki gun kustum bile hic durmuobende 6+2 günlüğüm gecen hafta bugun keseyi gördük15 gun sonra gel dedi doktor haftaya cuma veya cumartesi gidicem ben canım bulantın varmı benım çok fazla
ins bende duyarim ama kanimda demir eksikligi cikti buda biraz gerilermicanım ben de bugün 6+2 oldum dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk ama 7. hatta 8.haftada duyanlar da var
Arkadaşlar eski üyelerden birisi Kazen'den devralsin konuyu. Tablo mu yapacağız canım? Ben daha siteyi pek taniyamiyorum ne tablosu doğum takvimi tablosu gibi birşey mi?Arkadaşlar konuyu biri benden devir alabilir mi ? Tablo yapmayacak mısınız ?
2015 Mayıs Annelerini açtım bu konuyu devretmeyi bekliyorum....
Hayırlı olsun mnrsl :)biz de bugün keseyi gördük çok şükür sat a göre 5+2 yim ama ultrason 5+4 çıkardı beklenen doğum tarihini de 13 nisana çekti dün beta hcg 10305 çıktı doktor baya yüksek gidiyor dedi tek kese gördük ama kesenin dışında ufak kan pıhtısı birikmiş düşük riski var deyip progestan verdi pazartesi tekrar bakacak iş yapmayacaksın dedi rapor da yazacak işe de gitmeyeceğim bi süre ama üzüldüm çok şimdiye kadar Allaha şükür lekelenme kanama olmadı hiç kan pıhtısının olması canımı çok sıktı
Slm arkadaşlar bende nisan annesi olucam tüp bebek hamileyim keseyi gördük ama daha kalp atışı duymadık inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerleriz
melaike çok sevindim. Darısı başıma :)hanımlar nasılsınız bide bugün öğleden sonra doktor kontrolündeydik miniğim kesede göründü kalp sesinide duydum hamdolsun Rabbim'e inşallah hamilelik boyunca kalbi atar miniğimin sağlıcakla doğması nasip olur ağlıyacaktım neredeyse kalp sesini duyduğumda
Hayırlı olsun certuran. İnşallah sorunsuz geçirirsin. Benim de kızım da kanamam oluyordu çok şükür bi sorun çıkmadı. İnşallah sende de çıkmazHayırlı olsun canım çok sevindim. Bende doktordan geldim. Keseyi gördüm. Kanamam olacakmış. Genişçe bi alan vardı kanamali. Dinlenicem. Progestan hap verdi. Ama kullanmayacagim. Hayırlısı artik. İlk kizimda çok fazla kanamam olmuştu. Hayırlısı
Slm arkadaşlar bende nisan annesi olucam tüp bebek hamileyim keseyi gördük ama daha kalp atışı duymadık inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerleriz
Amin inşallah,hayırlı olsun bebişinteşekkür ederim canım,içime su serptin gerçekten,Allah bütün hamişlerin bebişini kucağına sağsalim versin inşallah,,
İnşallah canım. Hepimiz hayirlisiyla kucağınıza aliriz:):):)
Hayırlı olsun certuran. İnşallah sorunsuz geçirirsin. Benim de kızım da kanamam oluyordu çok şükür bi sorun çıkmadı. İnşallah sende de çıkmaz :)
Sagol canim pzrtsi bn de giderim o zamankızlar dr bendende ıstemedıben kendım saglık ocagına gıttım yaptırdım normalde tıroıt hastası oldugum ıcın bı baktırım dedım. tıroıt kan sayımı demır seker baktırın sızde saglık ocagında
Hayirli olsun canim dogumlarimiz ayni ins. Sagsalim kucagimiza aliriz bebislerimizi kalp atisi icin erken dahaSlm arkadaşlar bende nisan annesi olucam tüp bebek hamileyim keseyi gördük ama daha kalp atışı duymadık inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerleriz
Günaydın kuzum merak etme yolundadır pıt pıtlarını duyarsın inş. :)Kızlarrr günaydınbugün kontrolümüz var çok heyecanlı dua edin inşallah herş ey yolundadır:))