2015 Nisan Anneleri

ÇOOOOK GÜZEL HABERLERLE DÖNDÜM.ULTRASONDA BEBEĞİN KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK.HENÜZ SESİNİ DUYAMADIK AMA KIPIRTILARI ÇOK NET GÖRÜLÜYORDU.ŞİMDİLİK SAĞLIKLI OLDUĞUNU BİLİYORUZ.
Canım ne mutlu sana, Allah hepimize nasip etsin bu güzelliği görmeyi. Sağlıcakla büyüsün.

Ben de katılıyorum blummmma, paylaştıkça hem rahatliyor insan hem mutlu oluyor ama illa ki korkuyorsan şimdilik bekle ben de sadece aileme ve kk'ne söyledim. Iyi düşünelim iyi olsun. :)

Arkadaşlar konuyu biri benden devir alabilir mi ? Tablo yapmayacak mısınız ?
2015 Mayıs Annelerini açtım bu konuyu devretmeyi bekliyorum....

bende 6+2 günlüğüm gecen hafta bugun keseyi gördük:nazar: 15 gun sonra gel dedi doktor haftaya cuma veya cumartesi gidicem ben canım bulantın varmı benım çok fazla :KK43:
var ama bu gun cok minik iki gun kustum bile hic durmuo
canım ben de bugün 6+2 oldum dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk ama 7. hatta 8.haftada duyanlar da var
ins bende duyarim ama kanimda demir eksikligi cikti buda biraz gerilermi

GÜNAYDINNNN TAZE ANNELER NASILSINIZZZ BAKALIMM :) BEN AYNIYIMM MİDE MAHVEDİYOR BENİ MİNİĞİM VARLIĞINI TAMAMEN BELLİ EDİYO ŞÜKÜRLER OLSUNNNN :)

Arkadaşlar konuyu biri benden devir alabilir mi ? Tablo yapmayacak mısınız ?
2015 Mayıs Annelerini açtım bu konuyu devretmeyi bekliyorum....
Arkadaşlar eski üyelerden birisi Kazen'den devralsin konuyu. Tablo mu yapacağız canım? Ben daha siteyi pek taniyamiyorum ne tablosu doğum takvimi tablosu gibi birşey mi?

biz de bugün keseyi gördük çok şükür sat a göre 5+2 yim ama ultrason 5+4 çıkardı beklenen doğum tarihini de 13 nisana çekti dün beta hcg 10305 çıktı doktor baya yüksek gidiyor dedi tek kese gördük ama kesenin dışında ufak kan pıhtısı birikmiş düşük riski var deyip progestan verdi pazartesi tekrar bakacak iş yapmayacaksın dedi rapor da yazacak işe de gitmeyeceğim bi süre ama üzüldüm çok şimdiye kadar Allaha şükür lekelenme kanama olmadı hiç kan pıhtısının olması canımı çok sıktı:KK43:
Hayırlı olsun mnrsl :)

İnşallah sorunsuz geçirirsin bu dönemi.

hanımlar nasılsınız bide bugün öğleden sonra doktor kontrolündeydik miniğim kesede göründü kalp sesinide duydum hamdolsun Rabbim'e inşallah hamilelik boyunca kalbi atar miniğimin sağlıcakla doğması nasip olur ağlıyacaktım neredeyse kalp sesini duyduğumda
melaike çok sevindim. Darısı başıma :)

Satlarımız aynı seninle. Vajinal usg ile mi duydunuz yoksa karından mı? Ben de cuma günü gitmeyi düşünüyordum garanti olsun diye ama seni okuyunca erkene mi çeksem dedim :):)

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Bende doktordan geldim. Keseyi gördüm. Kanamam olacakmış. Genişçe bi alan vardı kanamali. Dinlenicem. Progestan hap verdi. Ama kullanmayacagim. Hayırlısı artik. İlk kizimda çok fazla kanamam olmuştu. Hayırlısı
Hayırlı olsun certuran. İnşallah sorunsuz geçirirsin. Benim de kızım da kanamam oluyordu çok şükür bi sorun çıkmadı. İnşallah sende de çıkmaz
Slm arkadaşlar bende nisan annesi olucam tüp bebek hamileyim keseyi gördük ama daha kalp atışı duymadık inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerleriz

Hayırlı olsun bifembahya.İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)

kızlar dr bendende ıstemedıben kendım saglık ocagına gıttım yaptırdım normalde tıroıt hastası oldugum ıcın bı baktırım dedım. tıroıt kan sayımı demır seker baktırın sızde saglık ocagında
Sagol canim pzrtsi bn de giderim o zaman

Tum anne adaylarimiza bebeklerini saglikla ve sorunsuz bir sekilde kucaklarina almalarini dilerim...

2015 NİSAN ANNELERi ve BEBEKLERiMiZ

Son düzenleme:
Arkadaslar benide alin araniza :) dün ögrendim gebe oldugumu 10 yildan sonra tedavi cevap verdi sukurler olsun.daha kac haftalik oldugunu bilmiyoruz kan degerlerinin yükselmesini bekliycez.Allahim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin:emir_bebek:

İyi haftasonları kızlar nasılsınız, bende biraz temizlik yaptım kendimi yormadan eşim elektrik siüpğgesini kullandı bende toz aldım, hep içimde bir endişe var bunu atamıyorum hamileyim ama sevinemiyorum acaba yine olmayacakmı demekten benim dr karından baktı persembe günü sadece keseyi gördü kalp atışı ile ilgili bir sey demedi 1hafta sonra cagırdı kesenin içinde yolk sac oluşmuşmu onuda söylemedi boş gebelik olmasından korkuyorum birde kese çok küçük geldi gözüme sizinde böylemi

X