2015 Nisan Anneleri

bugün düğün yıldönümümüz geçen sene bu zamanlar memleketimde düğün salonunda heyecanla bekliyorduk miniğimin güzel haberi hem bana hemde eşime en büyük hediye oldu :)

Maşallah gözün aydin

geçmiş olsun canım inş azalmıştır benim şimdilik 3mm lik bi kan pıhtısı var küçük gibi kese 13.93 mm çıktı doktor pazartsi bi daha bakacak dağılma ihtimali var ya da daha net görebilmek için moral çok önemli keseyi gördüğüme sevinemedim neredeyse kan pıhtısını duyunca eve gelince ağladım sonra araştırdık biraz çoğu gebelikte yaşanıyormuş ve kendiliğinden dağılarak ya da ufak kanamalarla atlatılıyo tabi dinlenerek inş biz de sorunsuz atlatırız

Sağol canm sanada geçmiş olsun.Benim ilk kanamam olduğunda bildiğin adet kanaması gibi kanamam olmuştu.progestan ve iğneyle kanamam hemen kesildi çok şükür.ilk acilde devlete gittiğimde doktor ne dedi biliyormusun.ooo sen hemen az bir kanamaya neden stres yapıyorsun kanama hamilelikte normaldir 9 ay boyunca kanaması olan var kendini kanamaya alıştır hiçbirşey olmaz demesin m?çok şaşırmıştım böyle rahat davranmasına ilk ama ikide öyle demiş.ben kanamam kesenin 3 katı büyüklüğünde başka gittiğim doktor kesin düşer demişti ama sonra kendisi bile şaşırdı yani kanama alanının durup azalmasına .sen benden daha şanslısın kanama alanın küçük o pıhtıyı ya dışarı atarsın ya da rahim emer zaten.hiç korkma.ben ilk başlar her küçük sancıda düşürüyorum sanıyordum.sürekli ağlıyordum.ama aslında bizim tahmin ettiğimiz kadar güçsüz değil bebeklerimiz sen çok dikkat et,sürekli uzan,iş yapma bir süre.

çok sıkıntı yaşamışsın canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu kadar kanamaya dayandıktan sonra eminim bebeğin sonuna kadar seninle olacaktır doktorun dediği gibi 9 aylık sürecin her döneminde yaşanabiliyor kanamalar biz ilaçlarımızı kullanıp kendimize dikkat ettikten sonra artık gerisi Allah a emanet

bence senin bebiş biraz nazlı geç gösterecek kendini moralini bozmamaya çalış iyi düşünelim iyi şeyler olsun

keşke öyle olsun nazlı olsunda gene bizi sevindirse kesenin içinde bişey gözüksede kalp atışı olmasa dicem hadi bir hafta sonra duyulur ama bişeyde gözükmedi neyse artık inşallah beni üzmez daha fazla

bugün düğün yıldönümümüz geçen sene bu zamanlar memleketimde düğün salonunda heyecanla bekliyorduk miniğimin güzel haberi hem bana hemde eşime en büyük hediye oldu :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Bende doktordan geldim. Keseyi gördüm. Kanamam olacakmış. Genişçe bi alan vardı kanamali. Dinlenicem. Progestan hap verdi. Ama kullanmayacagim. Hayırlısı artik. İlk kizimda çok fazla kanamam olmuştu. Hayırlısı

kızlar merhaba sızlere bır sorum var. benım henuz mıde bulantım hatta kusmam yok. cok cok az bazen oluo. o da ılk aclıktan ve sıcaktan dıyorum. sızde durum nedır. bole olmam sakıncalımı acep yada cok mu erken bulantı ıcın

Doktor kullan dediyse ister kullan canim bende hala kullaniyorum kanamam yok ama doktorum daha once 4uz dusuk yaptim diye kullan dedi esimle bir araya gelmem bile 3.ayimiza kadar yasak tedbirli davraniyor doktorum ne olur ne olmaz diye Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Slm arkadaşlar bende nisan annesi olucam tüp bebek hamileyim keseyi gördük ama daha kalp atışı duymadık inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerleriz

Aslında eski doktorumun etkisindeyim hala. O bana dusecekse engel olamazsın demişti. Bu nasıl is her doktor başka şey söylüyor. Benimde kafam çok karışık. Haklisin galiba kullanmak daha mantıklı ne kaybederim.

Yeni hamişerimizi ve keseyı bebişini gören nisan annelerini tebrik ediyorum bende de hafiften mide bulantıları devam edıyor dun ilk defa ögürdüm ama kusmadm sıcaklardan halsizleştim iyice onun dısında cok sükür bebegim ve ben iyiyiz haftaya cumartesı gelsinde bende hem bebişimi hemde kalp atıslarını göreyım duyayım inşallah :)

mrh arkadaşlar ben de tahminen 5 haftalık hamileyim,dra gitmedim henüz.bi on gün geçsin istiyoruz gittiğimizde kalp atışlarını duyabilelim diye.İki defa hamileliğimde kaybım oldu,bu defa hemen söylemicez dedik ama şimdiden bir kaç kişi öğrendi.Allah herkesin hamileliğini en güzel şekilde geçirttirsin ve sağlıklı bebişler versin,hamile kalmak isteyenlere de en yakın zamanda bu duyguyu yaşatsın kucaklarını doldursun inşallah..

acaba söylemesemiydik,dra gidip görseydik önce..

Tebrik ederım yeni nisan annesi :) öyle düşünme insan sevıncını paylaştıkca güzelleşiyor Allahın izniyle bebişine bişey olmaz ALlahım korusun hepimizin bebişlerini kötü tecrube yaşamıssın insallah bu hamileliğin en güzel şeklde gecer

teşekkür ederim canım,içime su serptin gerçekten,Allah bütün hamişlerin bebişini kucağına sağsalim versin inşallah,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…