canm benimiki gün önce yazdıklarımı gormedin sanırım zaten 9,5 da görülmemesi normal ben iki gün önce 18 mm iken görmedi doktor bozuntusu haftaya kürtaj dedi ertesi gün başka doktora gittim kalp atışını gördük...sakon ama sakın kese 25 mm olmadan kürtaj olma ve tek doktorla kalma...ilk gittiğimde 10 mm idi ve keseyi zar zor görmüştük heyecan yapma boşunainşallah öyledir allahtan umut kesilmez tabi bhcg değerimde yüksek bilemedim valla uyuştum resmen hiçbir şey hissetmiyorum şuan şoku atlatamadım galiba 9,5 mm olmuş kese 3,5 mm den içinde görünen bişey yok
Gunaydinnn bugün doktor günüm heyecandan 5 de kalktim:)günaydın annişler
Guzel haberlerle gel canim gunaydin ne icin gidiceksin canim kese icinmiGunaydinnn bugün doktor günüm heyecandan 5 de kalktim:)
İlk kontrol keseyi görürüm herhalde . birde yabancı bi doktora gidicem tavsiye üzerine. Benin doktorum Bahçelievler de bende büyükçekmece deyim çok uzakGuzel haberlerle gel canim gunaydin ne icin gidiceksin canim kese icinmi
gorursun canim hemen hemen ayni haftamiz ben gecen hafta gordum Allaha sukur haftaya cumada kalp atisi icin gidicem.insallah duyarizİlk kontrol keseyi görürüm herhalde . birde yabancı bi doktora gidicem tavsiye üzerine. Benin doktorum Bahçelievler de bende büyükçekmece deyim çok uzakhayırlısı artik. Beylikdüzü kolan da nihan tosun a gidicem fikri olan var mi?
Hatta ayni gün :) hadi hayırlısı haber veririm. Randevum saat 1 degorursun canim hemen hemen ayni haftamiz ben gecen hafta gordum Allaha sukur haftaya cumada kalp atisi icin gidicem.insallah duyariz
günaydın benim de ilki sezeryandı düşünüyorum aslında ama net bir bilgiye de ulşamadım bazı yerlerde sezeryandan sonra olmaz yazıyo bazılarında olur doktorumla da konuşmadım daha çok erken diyeBen ilkini sezeryanla yaptım. Bunda normal doğum planliyorum. Sezeryanla sonrası normal doğum (ssvd) düşünen vardır mi benim gibi?
Hatta ayni gün :) hadi hayırlısı haber veririm. Randevum saat 1 de
bence senin bebiş biraz nazlı geç gösterecek kendini moralini bozmamaya çalış iyi düşünelim iyi şeyler olsuninşallah öyledir allahtan umut kesilmez tabi bhcg değerimde yüksek bilemedim valla uyuştum resmen hiçbir şey hissetmiyorum şuan şoku atlatamadım galiba 9,5 mm olmuş kese 3,5 mm den içinde görünen bişey yok
buradaki kadınların %80 i henuz kusmuyo ve siz bu yazıyla onları uzuyorsunuz. kusmalar ıcın henuz erken bence herkesin bünyesi farklı olurmus ayrıcaKızlar midesi bulanan, kusan annelere müjde! Kusma düşük riskinin az olduğunu gosterirmis
iyi haberler bekliyoruz kalp atısımı gorceksın kesemiGunaydinnn bugün doktor günüm heyecandan 5 de kalktim
CNMMM GÖZÜN AYDINN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNN :) MİDE BULANTISIZ SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRMENİ DİLERİM :)Merhabalar Kızlarrr. Benide aranıza alınnnBende dün hamile olduğumu öğrendim ve Nisan 2015 annesi olucam Rabbimin izniylee.