2015 Nisan Anneleri

inşallah öyledir allahtan umut kesilmez tabi bhcg değerimde yüksek bilemedim valla uyuştum resmen hiçbir şey hissetmiyorum şuan şoku atlatamadım galiba 9,5 mm olmuş kese 3,5 mm den içinde görünen bişey yok
canm benimiki gün önce yazdıklarımı gormedin sanırım zaten 9,5 da görülmemesi normal ben iki gün önce 18 mm iken görmedi doktor bozuntusu haftaya kürtaj dedi ertesi gün başka doktora gittim kalp atışını gördük...sakon ama sakın kese 25 mm olmadan kürtaj olma ve tek doktorla kalma...ilk gittiğimde 10 mm idi ve keseyi zar zor görmüştük heyecan yapma boşuna

Guzel haberlerle gel canim gunaydin ne icin gidiceksin canim kese icinmi
İlk kontrol keseyi görürüm herhalde . birde yabancı bi doktora gidicem tavsiye üzerine. Benin doktorum Bahçelievler de bende büyükçekmece deyim çok uzak hayırlısı artik. Beylikdüzü kolan da nihan tosun a gidicem fikri olan var mi?

Ben ilkini sezeryanla yaptım. Bunda normal doğum planliyorum. Sezeryanla sonrası normal doğum (ssvd) düşünen vardır mi benim gibi?

gorursun canim hemen hemen ayni haftamiz ben gecen hafta gordum Allaha sukur haftaya cumada kalp atisi icin gidicem.insallah duyariz

Ben ilkini sezeryanla yaptım. Bunda normal doğum planliyorum. Sezeryanla sonrası normal doğum (ssvd) düşünen vardır mi benim gibi?
günaydın benim de ilki sezeryandı düşünüyorum aslında ama net bir bilgiye de ulşamadım bazı yerlerde sezeryandan sonra olmaz yazıyo bazılarında olur doktorumla da konuşmadım daha çok erken diye

inşallah öyledir allahtan umut kesilmez tabi bhcg değerimde yüksek bilemedim valla uyuştum resmen hiçbir şey hissetmiyorum şuan şoku atlatamadım galiba 9,5 mm olmuş kese 3,5 mm den içinde görünen bişey yok
bence senin bebiş biraz nazlı geç gösterecek kendini moralini bozmamaya çalış iyi düşünelim iyi şeyler olsun

KIZLARRR GÜNAYDINNNN BUGÜN SABAH İTİBARİYLE MİDE BULANTIMA KUSMA EKLENDİ ÇOK KÖTÜYÜM YİNE YEMEK YİYEMİYCEM ŞU ÜÇ AY ÇABUK GEÇSİN NOLURRRR BU ARADA BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİTTİMMM KAN - İDRAR VERDİM TİROİDE HAMİLEYKEN 15 GÜNDE BİR BAKILMASI GEREKİYO TABİ BU TİROİD SORUNU OLANLAR İÇİN GEÇERLİ

Merhabalar Kızlarrr. Benide aranıza alınnn Bende dün hamile olduğumu öğrendim ve Nisan 2015 annesi olucam Rabbimin izniylee.
CNMMM GÖZÜN AYDINN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNN :) MİDE BULANTISIZ SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRMENİ DİLERİM :)

Hanımlar bir konuda yardımınızı rica edecektim. 14 Temmuz son adet tarihimin il günü 13 ağustosta kanda gebelik testim pozitif çıktı beta hcg 198.88 çıktı. Cumartesi günü doktora gideceğim doktor vajinal ultrasonla bebeği görebilir mi yoksa daha çok küçük olduğu için görülmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…