2015 Nisan Anneleri

kızlar ben gittim ama malesef bebişide kalp sesinide duymadık dr bhcg kan testi istedi 1 hafta daha bekleyelim dedi duyulmazsa kürtaj dedi kese 9mm olmuş :KK43::KK43::KK43::KK43: durum bu bakalım bhcg kaç çıkıcak ama umudum olmalımı olmamalımı bilemiyorum şoklardayım
canım bencede bekle bebişin küçüktür daha gec döllenme olmustur ayrıca mutlaka bikac doktorada git göster..insallah haftaya göreceksin kalp atısını insallah.

Kizlar bazı uyelerin bebeklerinin kac hafta olduklari gelisim ozellikleri yaziyo beceremedim galiba bn de yazmiyo nasil yapcaz yardim eder misiniz

Kizlar bazı uyelerin bebeklerinin kac hafta olduklari gelisim ozellikleri yaziyo beceremedim galiba bn de yazmiyo nasil yapcaz yardim eder misiniz
canım bizim o gelısım ozellıklerı yazanyerın en altında hamılelık gunlugunu ımza alanına eklemk ıcın tıklayın dıyo ona tıkla bılgılerı gır

Kizlar pek takip edemedim. Ama yeni katilanlara hayırlı olsun. Yarin bende doktora gidicem. Biraz erken ama hiçbirşey hissetmediğim için motive olmaya ihtiyacım var. Yoksa temizlik gezme tozma ... hicbiseye ara veremicem. Bende kızımı sürekli taşıyorum. Bakalım ne var ne yok. Daha kan tahlili bile yaptirmadim ama olsun. 2. Bin rahatlığı herhalde:) doktora gideceklere bol şans :)

kızlar ben gittim ama malesef bebişide kalp sesinide duymadık dr bhcg kan testi istedi 1 hafta daha bekleyelim dedi duyulmazsa kürtaj dedi kese 9mm olmuş :KK43::KK43::KK43::KK43: durum bu bakalım bhcg kaç çıkıcak ama umudum olmalımı olmamalımı bilemiyorum şoklardayım

canım belki geç döllenme olmuştur üzülme hemen Allah'tan umut kesilmez kese için bebek oluşumu gözlendimi gözlenipte ses duyulmadı ise daha duyulacaktır. doktorlarda ihtimal dahilinde konuşuyorlar hcg yeterli yükselmiş ise bekle derim hemen kürtaj olma bazı doktorların ultrasonu çok hassas olmuyor 9.hafta kalp sesi duyanlar var bende ilk gebeliğimde çok araştırdım. kanaman vs. yoksa henüz içini ferah tut canım

ya hanımlar bende progestan yüzünden gündüzleri uyuyorum şimdi uyandım kasıklarıma yakın göbeğimde hafif sızı var sizlerdede oluyor mu yarın doktor muayenem var doktora sorucam bakalım bide ani hareketlerde yataktan kalkarken sızı giriyor ara ara

ya hanımlar bende progestan yüzünden gündüzleri uyuyorum şimdi uyandım kasıklarıma yakın göbeğimde hafif sızı var sizlerdede oluyor mu yarın doktor muayenem var doktora sorucam bakalım bide ani hareketlerde yataktan kalkarken sızı giriyor ara ara
Canim mrb o bendede oluyo alt tarafta agri bazen sizlama.rahim genisliyo ondan

Kızlar bende 6+2 oldum bugün dr gittim karından ultrasonla kesyi gördük çok şükür kalp atışı için 1 hafta sonra çagırdı dr un beni telaşlandırmaması kalp atışı yok diye telaşlandırmaması çok sevindirdi çünkü ilk gebeliğimdede 8 hafata kalp atışı duyuldu bu sebeple bebegimi sabırla bekleyecegim, inşallah her sey yolunda gider

nası yaa :KK43: vajınal mı baktı ? daha erken olabılır bekle bakalım 1 hafta daha uzulme dua et. bhcg cıkınca hemen yaz bıze

hem karından hem vajinadan
canım belki geç döllenme olmuştur üzülme hemen Allah'tan umut kesilmez kese için bebek oluşumu gözlendimi gözlenipte ses duyulmadı ise daha duyulacaktır. doktorlarda ihtimal dahilinde konuşuyorlar hcg yeterli yükselmiş ise bekle derim hemen kürtaj olma bazı doktorların ultrasonu çok hassas olmuyor 9.hafta kalp sesi duyanlar var bende ilk gebeliğimde çok araştırdım. kanaman vs. yoksa henüz içini ferah tut canım

bilmiyorum artık bhcg 10,210 çıktı yüksek ama kese var içinde birşey göremedik sıkıntı o oldu ama 1 hafta daha bekliycez dedi dr bende bekliycem artık ne kanama var ne bişey hamilelik belirtilerimde devam ediyor mecbur bekliycez artık hayırlısı ne ise o olucak allahın dediği olur diyoruz

belki küçüktür bebişin o yüzden görünmemiştir bir hafta daha bekle bakalım o zaman görünür inş.

inşallah öyledir allahtan umut kesilmez tabi bhcg değerimde yüksek bilemedim valla uyuştum resmen hiçbir şey hissetmiyorum şuan şoku atlatamadım galiba 9,5 mm olmuş kese 3,5 mm den içinde görünen bişey yok

Bu gun resmen kabus gibiydi tek guzel yani kalp atislarini duymam sanirim.. Devlet hastanesine gittim kac haftadir heycanla bekliyorum.. Oyle bir doktora denk geldim ki.. Kalp atisi var mi diyorum 2 hafta sonra gel diyor.. Darlandim gittim ozele aninda gordu atisi.. Birde bosuna ultrasona iki kez girmeyimdiye beklemisim.. Oglumunda kolu kirikti bu gun alcisi alinacakti devlet kaynamisama iki hafta sonra gel dedi.. Gittim onuda ozelde cikarttirdim cocugun kolunu gordukce oguruyorum nasil kokuyor o alci terle birlesince.. Birde ustune arabayi bagladilar tam oldu.. İns.. Bu kadar kosturmaya bisey olmamistir bebeme..

X