GENELDE VERMİYOLAR AMA BEN GEÇEN SENE KULLANDIM HEM HAPINI HEM İĞNESİNİ BU SENE NE OLUR BİLMİYORUM
bende 7 yıldır tıroıt hastasıyım. bende hamıle kaldıktan sorna olcturdum 3.18 tsh ım. henuz bı dahılıycıye gorunmedım napıcam bılmıyorumArkadaşlar Merhaba düne kadar herşey çok güzel giderken yapmış olduğum testlerde Tsh değerim yüksek çıktı 3,86 larda.Doktorum haftaya testi yineleyelim dedi.Aranızda bu değeri yüksek çıkan var mı ? Ne yapmalıyım bu değer yüksek olduğunda çocuklarda zeka geriliği ve cücelik oluyor muşHamilelerde bu değer 2,5 altı olması gerekiyormuş...
CNM BEN NORMALDE TİROİD HASTASIYIM ÜÇ AY ÖNCE 35 KÜSÜRDÜ VE ŞUANDA 3 E DÜŞÜRDÜĞÜM AY HAMİLE KALDIM İLAÇ KULLANIYORUM DOKTORUMUN BANA DEDİĞİ GEBELİKTE FIRLAYADA BİLİYO DÜŞEDE BİLİYO SIKI TAKİP GEREKTİRİYO DAHİLİYEYE GİT GÖRÜŞ GEREK DUYARSA İLAÇ YAZARArkadaşlar Merhaba düne kadar herşey çok güzel giderken yapmış olduğum testlerde Tsh değerim yüksek çıktı 3,86 larda.Doktorum haftaya testi yineleyelim dedi.Aranızda bu değeri yüksek çıkan var mı ? Ne yapmalıyım bu değer yüksek olduğunda çocuklarda zeka geriliği ve cücelik oluyor muşHamilelerde bu değer 2,5 altı olması gerekiyormuş...
bence bekle canım gıdıceksın gorunmucek sonra aa neden gorunmedı dıye kendını uzuceksın dr bana kalp atısına 10 gun sonra gel dedı bugun gıdıcektım 1 hafta oldu bugun ya gorunmezse uzulurum dıye gıtmedım 3 gun daha beklıcem
kızlar ben 6 hafta 2 günlük hamileyim bebeğin kalp atışları için ne zaman doktora gitmeliyim agustosun 7sinde zarı cok rahat görmüştük ama bebek görünmüyordu sizce ne yapmalıyım.????
Bazı şartları var. Eski kesimin özelliği, şimdiki doktorunun ssvd yi desteklemesi, fazla kilo almamak. Yani erken değil doktorunla konuşmanın tam zamanı. Ben niyetine girdim artik olur olmaz kısmetgünaydın benim de ilki sezeryandı düşünüyorum aslında ama net bir bilgiye de ulşamadım bazı yerlerde sezeryandan sonra olmaz yazıyo bazılarında olur doktorumla da konuşmadım daha çok erken diye
canım ben de bugün 6+2 oldum dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk ama 7. hatta 8.haftada duyanlar da varkızlar ben 6 hafta 2 günlük hamileyim bebeğin kalp atışları için ne zaman doktora gitmeliyim agustosun 7sinde zarı cok rahat görmüştük ama bebek görünmüyordu sizce ne yapmalıyım.????
Niyetin üzmek değil rahatlatmaktiburadaki kadınların %80 i henuz kusmuyo ve siz bu yazıyla onları uzuyorsunuz. kusmalar ıcın henuz erken bence herkesin bünyesi farklı olurmus ayrıca
Sanirim sadece kese görünebilir. Ama emin değilimiyi haberler bekliyoruz kalp atısımı gorceksın kesemi
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsinMerhabalar Kızlarrr. Benide aranıza alınnnBende dün hamile olduğumu öğrendim ve Nisan 2015 annesi olucam Rabbimin izniylee.
Benim de tsh yüksek çıktı ama dr alt değerleri serbest t3 t4 değerlerini istedi onlar normaldi o yüzden ilaca başlamadı benimde 5,02. Ama ilaca gerek yok diğer değerler önemliymiş o yüzden bişey vermedi bebeği de etkilemez sadece tsh yüksekliği dediArkadaşlar Merhaba düne kadar herşey çok güzel giderken yapmış olduğum testlerde Tsh değerim yüksek çıktı 3,86 larda.Doktorum haftaya testi yineleyelim dedi.Aranızda bu değeri yüksek çıkan var mı ? Ne yapmalıyım bu değer yüksek olduğunda çocuklarda zeka geriliği ve cücelik oluyor muşHamilelerde bu değer 2,5 altı olması gerekiyormuş...
sanırım hamileliğimiz aynı ben temmuz 3 son adet tarihimin başlangıcı kalp atışları için ne zaman gideceksın kesende bebeği gördünmü 8 gün önce doktora gittim kese gördüm ama bebek görünmemiştibence bekle canım gıdıceksın gorunmucek sonra aa neden gorunmedı dıye kendını uzuceksın dr bana kalp atısına 10 gun sonra gel dedı bugun gıdıcektım 1 hafta oldu bugun ya gorunmezse uzulurum dıye gıtmedım 3 gun daha beklıcem
evet canım sat 3 temmuz ama benım tup bebek. ama tam adetımın 14. gunu transfer oldu normal adetımle uyumlu yanı ben 5+1 de keseyı gordum devlet hastanesıne gıdıyrm tup bebek merkezıne kese tamam hersey yolunda dedıler. bebek yok fılan demedıler. 10 gun sonra kalp atısı ıcın gel dedıler pazartesı 10. gun ptesı6+4 olucaz o gun gıdıcem bakalım ınsallah gorunur vajınal bakıyolar hep bana. sana ne zmn gel dedıler ?sanırım hamileliğimiz aynı ben temmuz 3 son adet tarihimin başlangıcı kalp atışları için ne zaman gideceksın kesende bebeği gördünmü 8 gün önce doktora gittim kese gördüm ama bebek görünmemişti
Beta HCG artışındanda anlasiluyomus daha hızlı artarmisişe yarıyormu peki bebeğe zararlımı acaba? benim kese bir tane ama içinde 2 bebek olurmu acaba kalp atısındamı belli oluyor o eşimde diyor belki ikizdir
ben özele gittim tam ortaya yerleşmiş hersey normal bebek daha gözükmüyor dediler 2 hafta sonra gel dediler bende devlete gideceğim sık ultrasyon bebegin kulakları bakımından zararlıymış sağlık ocağın tahlillerini yaptır dedi dün yaptırdım sanırım kansızlığım var kollarım uyusuo zaten 49 kiloyum sürekli uyku halindeyim. bende kalp atışı için gitmek istiyorum ama sizcede erkenmidirzaten hamılelıkta yapılan kan testlerıne fazla guvenm
evet canım sat 3 temmuz ama benım tup bebek. ama tam adetımın 14. gunu transfer oldu normal adetımle uyumlu yanı ben 5+1 de keseyı gordum devlet hastanesıne gıdıyrm tup bebek merkezıne kese tamam hersey yolunda dedıler. bebek yok fılan demedıler. 10 gun sonra kalp atısı ıcın gel dedıler pazartesı 10. gun ptesı6+4 olucaz o gun gıdıcem bakalım ınsallah gorunur vajınal bakıyolar hep bana. sana ne zmn gel dedıler ?
Beta HCG artışındanda anlasiluyomus daha hızlı artarmis