2015 Nisan Anneleri

KIZLARRR GÜNAYDINNNN BUGÜN SABAH İTİBARİYLE MİDE BULANTIMA KUSMA EKLENDİ ÇOK KÖTÜYÜM YİNE YEMEK YİYEMİYCEM ŞU ÜÇ AY ÇABUK GEÇSİN NOLURRRR :KK43: BU ARADA BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİTTİMMM KAN - İDRAR VERDİM TİROİDE HAMİLEYKEN 15 GÜNDE BİR BAKILMASI GEREKİYO TABİ BU TİROİD SORUNU OLANLAR İÇİN GEÇERLİ

senınle dogum tarıhlerımız aynı bende kusma yok ıns olmazda ama azacyip bulantı var hıç birsey yıyemiyorum herseyden tıksındım krekerle hayatta duruyorum :KK43: eşimde doğuda ailem baska sehırde yalnız dahada zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun ıns cabucak atlatırız

Hanımlar bir konuda yardımınızı rica edecektim. 14 Temmuz son adet tarihimin il günü 13 ağustosta kanda gebelik testim pozitif çıktı beta hcg 198.88 çıktı. Cumartesi günü doktora gideceğim doktor vajinal ultrasonla bebeği görebilir mi yoksa daha çok küçük olduğu için görülmez mi?

CNMMM GÖZÜN AYDINN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNN :KK66: MİDE BULANTISIZ SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRMENİ DİLERİM :KK66:

Teşekkür ederim canım. bulantım var ama cok rahatsız edecek düzeyde değil şimdilik. bugün doktora gidicemm. bakalım keseyi görür müyüz:)

Hanımlar bir konuda yardımınızı rica edecektim. 14 Temmuz son adet tarihimin il günü 13 ağustosta kanda gebelik testim pozitif çıktı beta hcg 198.88 çıktı. Cumartesi günü doktora gideceğim doktor vajinal ultrasonla bebeği görebilir mi yoksa daha çok küçük olduğu için görülmez mi?

çok bilgi sahibi değilim ama vajinal ultrasonda bence görür.

bende senın gıbı tam adet gununde ogrendım. dr sımdı bellı olmaz 1 hafta sonra gel dedı.

buradaki kadınların %80 i henuz kusmuyo ve siz bu yazıyla onları uzuyorsunuz. kusmalar ıcın henuz erken bence herkesin bünyesi farklı olurmus ayrıca
KIZLAR HEMEN NEDEN BU KADAR TEPKİLİSİNİZ, ARKADAŞ TAMAMEN İİ NİYETLE YAZMIŞ BU ZATEN MİDESİ BULANANLAR İÇİN GEÇERLİ, HAMİLELİĞİNİ BULANTISIZ GEÇİRENLERDE VAR ONLAR AYRI. AYNI ŞEYİ BANA DOKTORUMDA DEDİ GEÇEN SENE

Teşekkür ederim canım. bulantım var ama cok rahatsız edecek düzeyde değil şimdilik. bugün doktora gidicemm. bakalım keseyi görür müyüz:KK66:
BENDE SEVİNİYODUM HAFİF GEÇECEK DİYE AMA BUGÜN ÖLÜ GİBİYİM KUSMAKTAN İÇİM ÇIKTI :KK43: 6 HAFTALIKSIN KESEYİ GÖRÜRSÜN AMA KALP ATIŞI OLMAZ :KK66:

KIZLAR HEMEN NEDEN BU KADAR TEPKİLİSİNİZ, ARKADAŞ TAMAMEN İİ NİYETLE YAZMIŞ BU ZATEN MİDESİ BULANANLAR İÇİN GEÇERLİ, HAMİLELİĞİNİ BULANTISIZ GEÇİRENLERDE VAR ONLAR AYRI. AYNI ŞEYİ BANA DOKTORUMDA DEDİ GEÇEN SENE
sence ben kotu nıyetlı bı tepkımı vermısım? bulanmayanları uzdugu konusunda sadece hatırlatma yaptım

BENDE SEVİNİYODUM HAFİF GEÇECEK DİYE AMA BUGÜN ÖLÜ GİBİYİM KUSMAKTAN İÇİM ÇIKTI :KK43: 6 HAFTALIKSIN KESEYİ GÖRÜRSÜN AMA KALP ATIŞI OLMAZ :KK66:

hadi yaaa.. pff zaten akşamdan beri içim içime sığmıyoo. Kimbilir belki duyarım ..

senınle dogum tarıhlerımız aynı bende kusma yok ıns olmazda ama azacyip bulantı var hıç birsey yıyemiyorum herseyden tıksındım krekerle hayatta duruyorum :KK43: eşimde doğuda ailem baska sehırde yalnız dahada zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun ıns cabucak atlatırız
BNM MİDE BULANTIM VARDI YOĞUN BİR ŞEKİLDE AMA YİYODUM KUSMUYODUM BUGÜN SABAH UYANDIM KENDİMİ ZOR ATTIM LAVABOYA VE HALA DEVAM EDİYO BİŞEYDE YİYEMİYORUM :KK43: BU BNM İKİNCİ GEBELİĞİM GEÇEN SENE İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİM ONDADA 8 AY KUSTUM MALESEF AMA OLSUN BEBEKLERİMİZ SAPLIKLI OLSUNDA KATLANIRIZ :-)

ben adet tarihimden 4 gün sonra gitmiştim görünmemişti ama herkeste farklı oluyo sanırım

Şuan çok kararsız kaldım gitmek ve gitmemek arasında acaba bir hafta daha beklesem mi?
bence bekle canım gıdıceksın gorunmucek sonra aa neden gorunmedı dıye kendını uzuceksın dr bana kalp atısına 10 gun sonra gel dedı bugun gıdıcektım 1 hafta oldu bugun ya gorunmezse uzulurum dıye gıtmedım 3 gun daha beklıcem

BNM MİDE BULANTIM VARDI YOĞUN BİR ŞEKİLDE AMA YİYODUM KUSMUYODUM BUGÜN SABAH UYANDIM KENDİMİ ZOR ATTIM LAVABOYA VE HALA DEVAM EDİYO BİŞEYDE YİYEMİYORUM :KK43: BU BNM İKİNCİ GEBELİĞİM GEÇEN SENE İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİM ONDADA 8 AY KUSTUM MALESEF AMA OLSUN BEBEKLERİMİZ SAPLIKLI OLSUNDA KATLANIRIZ :-)
öyle canım herşey bebeklerimiz için:emir_bebek: haftaya cuma veya cumartesi kalp atısı için gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:KK51: eime diyorum cok miğdem bulanıyor sabredicez dıyor sana bırsey olmuyor sen ne sabretcen olan bana dedım ay ıyıce sinirli yaptı benı bu hamılelık:KK57: doktor bulantı için hap verirmi acaba

hadi yaaa.. pff zaten akşamdan beri içim içime sığmıyoo. Kimbilir belki duyarım ..
CNM BNM DUYAMASANDA SIKINTI YAPMA ZATEN DUYAMAMA İHTİMALİN YÜKSEK ÇÜNKÜ DAHA ÇOK KÜÇÜK BENDE 6 HAFTALIK GİTTİM SADECE KESEYİ GÖRDÜK İKİ HAFTA SONRA KALP ATIŞI İÇİN GİDİCEM

öyle canım herşey bebeklerimiz için:emir_bebek: haftaya cuma veya cumartesi kalp atısı için gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:KK51: eime diyorum cok miğdem bulanıyor sabredicez dıyor sana bırsey olmuyor sen ne sabretcen olan bana dedım ay ıyıce sinirli yaptı benı bu hamılelık:KK57: doktor bulantı için hap verirmi acaba
GENELDE VERMİYOLAR AMA BEN GEÇEN SENE KULLANDIM HEM HAPINI HEM İĞNESİNİ BU SENE NE OLUR BİLMİYORUM

X