- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
canım bencede bekle bebişin küçüktür daha gec döllenme olmustur ayrıca mutlaka bikac doktorada git göster..insallah haftaya göreceksin kalp atısını insallah.kızlar ben gittim ama malesef bebişide kalp sesinide duymadık dr bhcg kan testi istedi 1 hafta daha bekleyelim dedi duyulmazsa kürtaj dedi kese 9mm olmuşdurum bu bakalım bhcg kaç çıkıcak ama umudum olmalımı olmamalımı bilemiyorum şoklardayım
Acele etme telas etmeden dua et canim ins. Sorun olmaz ve bebegini gorursun tek dr. A inanmacanım bencede bekle bebişin küçüktür daha gec döllenme olmustur ayrıca mutlaka bikac doktorada git göster..insallah haftaya göreceksin kalp atısını insallah.
canım bizim o gelısım ozellıklerı yazanyerın en altında hamılelık gunlugunu ımza alanına eklemk ıcın tıklayın dıyo ona tıkla bılgılerı gırKizlar bazı uyelerin bebeklerinin kac hafta olduklari gelisim ozellikleri yaziyo beceremedim galiba bn de yazmiyo nasil yapcaz yardim eder misiniz
amin herşeyi sorunsuz geçirirsin inşaallah Allah tamamına erdirsin hepimizi inşaallah
Erisim yetkiniz yok diyo canim deniyorum ama hep ayni yaziyocanım bizim o gelısım ozellıklerı yazanyerın en altında hamılelık gunlugunu ımza alanına eklemk ıcın tıklayın dıyo ona tıkla bılgılerı gır
kızlar ben gittim ama malesef bebişide kalp sesinide duymadık dr bhcg kan testi istedi 1 hafta daha bekleyelim dedi duyulmazsa kürtaj dedi kese 9mm olmuşdurum bu bakalım bhcg kaç çıkıcak ama umudum olmalımı olmamalımı bilemiyorum şoklardayım
Canim yanlis alintiladin:-(Acele etme telas etmeden dua et canim ins. Sorun olmaz ve bebegini gorursun tek dr. A inanma
Canim yanlis alintiladin:-(Acele etme telas etmeden dua et canim ins. Sorun olmaz ve bebegini gorursun tek dr. A inanma
Canim mrb o bendede oluyo alt tarafta agri bazen sizlama.rahim genisliyo ondanya hanımlar bende progestan yüzünden gündüzleri uyuyorum şimdi uyandım kasıklarıma yakın göbeğimde hafif sızı var sizlerdede oluyor mu yarın doktor muayenem var doktora sorucam bakalım bide ani hareketlerde yataktan kalkarken sızı giriyor ara ara
nası yaavajınal mı baktı ? daha erken olabılır bekle bakalım 1 hafta daha uzulme dua et. bhcg cıkınca hemen yaz bıze
canım belki geç döllenme olmuştur üzülme hemen Allah'tan umut kesilmez kese için bebek oluşumu gözlendimi gözlenipte ses duyulmadı ise daha duyulacaktır. doktorlarda ihtimal dahilinde konuşuyorlar hcg yeterli yükselmiş ise bekle derim hemen kürtaj olma bazı doktorların ultrasonu çok hassas olmuyor 9.hafta kalp sesi duyanlar var bende ilk gebeliğimde çok araştırdım. kanaman vs. yoksa henüz içini ferah tut canım
canım ya moralini bozma geç duyulma oluyormuş ya öyledir belki üzme kendini bekle bakalım stres yapmadan
belki küçüktür bebişin o yüzden görünmemiştir bir hafta daha bekle bakalım o zaman görünür inş.
Vaginal ultrason mu yapildi? Onda daha net gozukuyor saniriminşallah öyledir allahtan umut kesilmez tabi bhcg değerimde yüksek bilemedim valla uyuştum resmen hiçbir şey hissetmiyorum şuan şoku atlatamadım galiba 9,5 mm olmuş kese 3,5 mm den içinde görünen bişey yok