KIZLARR BENDE EYLÜL BAŞINDA GİDİCEM O ZAMANA KADAR 10 HAFTALIK OLUCAZ ALLAHIM İZİN VERİRSE BNM YOL ÇOK UZUN 10 SAAT FALAN ÇORUMDAN FETHİYEYE VE OTOBÜSLE GİDİCEZ NE YAPSAM Kİ BİLEMEMDİMMM :KK63::KK63:
KIZLARR BENDE EYLÜL BAŞINDA GİDİCEM O ZAMANA KADAR 10 HAFTALIK OLUCAZ ALLAHIM İZİN VERİRSE BNM YOL ÇOK UZUN 10 SAAT FALAN ÇORUMDAN FETHİYEYE VE OTOBÜSLE GİDİCEZ NE YAPSAM Kİ BİLEMEMDİMMM :KK63::KK63:
endişelenme canım bendede hıc yok bugun tam 6 haftalıgız ama mıde bulantısı fılan yok arada bı bulanır gıbı oluyo gecıyokızlar slm mide bulantısı ne zaman basladı sizlerde bende hiç mide bulantısı yok.sadece karnım agrıyor ve gögüslerim sis hala
nası yaakızlar ben gittim ama malesef bebişide kalp sesinide duymadık dr bhcg kan testi istedi 1 hafta daha bekleyelim dedi duyulmazsa kürtaj dedi kese 9mm olmuşdurum bu bakalım bhcg kaç çıkıcak ama umudum olmalımı olmamalımı bilemiyorum şoklardayım
Gözün aydın6+4 de yani bu gun bebegimin kalp atislarini duydum.. İlk kontrolumde gozuktu cok sukur.. Rabbim hepinize nasip etsin ins.
Hayırlı olsun gözün aydınmerhaba arkadaşlar sat 16 temmuz dün idrar testinde pozitif çıktı haftaya doktora gideceğim bende nısan annesi olacağım inş
amin herşeyi sorunsuz geçirirsin inşaallah Allah tamamına erdirsin hepimizi inşaallahhamile olduğumu dün öğrendim.İlk doktor kontrolüm cumartesi. Rabbim herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah hayırlı etsin tamamına erdirsin inşaallahmerhaba arkadaşlar sat 16 temmuz dün idrar testinde pozitif çıktı haftaya doktora gideceğim bende nısan annesi olacağım inş
canım ya moralini bozma geç duyulma oluyormuş ya öyledir belki üzme kendini bekle bakalım stres yapmadankızlar ben gittim ama malesef bebişide kalp sesinide duymadık dr bhcg kan testi istedi 1 hafta daha bekleyelim dedi duyulmazsa kürtaj dedi kese 9mm olmuşdurum bu bakalım bhcg kaç çıkıcak ama umudum olmalımı olmamalımı bilemiyorum şoklardayım
belki küçüktür bebişin o yüzden görünmemiştir bir hafta daha bekle bakalım o zaman görünür inş.kızlar ben gittim ama malesef bebişide kalp sesinide duymadık dr bhcg kan testi istedi 1 hafta daha bekleyelim dedi duyulmazsa kürtaj dedi kese 9mm olmuşdurum bu bakalım bhcg kaç çıkıcak ama umudum olmalımı olmamalımı bilemiyorum şoklardayım
endişelenme canım bendede hıc yok bugun tam 6 haftalıgız ama mıde bulantısı fılan yok arada bı bulanır gıbı oluyo gecıyo
endişelenme canım bendede hıc yok bugun tam 6 haftalıgız ama mıde bulantısı fılan yok arada bı bulanır gıbı oluyo gecıyo