Aynen bende öğleden sonra gidicem doktora ama zaman durdu sanki geçmiyor.Bu arada seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı sen kalp atışına gideceksen belki ben de duyarım miniğimin kalbini.Allah yardımcımız olsun.
ah bizim bu ağlamalar ne olucak Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sonra da sıra bizde inşaallah
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bildiğim dinleneceksin başka da bi şey yapamazsın sanırım. Allah hayırlısını versin.Hanımlar 5+3 haftalık hamileyim vajinal usgde kese etrafında çok hafif bir kanama görüldü dr progestoron verdi çok endişeliyim napmalıyım(
Hata verse de mesajı tekrar yollamayın.Hata bildiren sayfayı kapatıp yenilerseniz mesajınızı görebiliyorsunuzbu site ne oluyor böyle sürekli hata veriyor
bana karından bakılıp görülürmüş gibi geliyor.Sonuçta 7.haftanın içindeyiz.Ama görülmezse ben vajinalde baktırıcam yeter ki göreyim meleğimievet canım sende duyarsın muhtemelen vajinal mı olucak acaba onuda bilmiyorum
İnş canım Allah a emanet artıkcanım bolbol dinlen agır kaldırma uzan sadece wcye git hiç üzülme bişicik omaz inşallah bbişine
İnş canım Allah a emanet artıkcanım bolbol dinlen agır kaldırma uzan sadece wcye git hiç üzülme bişicik omaz inşallah bbişine
canım neyle gıdıceksınız bende gıdıcem haftaya cuma allahın ıznıyle. 7 haftalık olmus olcam haftaya dr bı sakınca gostermıyo sadece otobus te sureklı oturmak zorunda kaldgmz ıcın o rısklı. ama kendı arabanızsa 2 saatte bır durup 5 dakıak yurursen problem olmaz bnm arkadasım konyada tup bebek yaptırdı 7 haftalıkken konyadan adanaya ordanda ucakla ıstanbula geldı. dr otobus harıc hepsıne bınebılrısın demıs. sen kalp atıslarını duymusmuydun kanaman fılan yok dımı hersey yolundaysa gıt bence . bugun bı yazı okudum hıcbır bebek anne yoruldu dıye dusmezsmıs mutlaka kromozomlarında bı bozukluk varsa dusermıs.kızlar uzun yol sakıncalımı tatil rezarvasyonu vardı yarın başçkyo çook kararsızız.sonuçta 4 senedir uğraştığımız bebek :\
Valla canm önceki gebeliğimde ben sormuştum doktoruma bunu.ilk 3 ay nolursa olsun uzun yolculuk önermiyoruz demişti bana .bence o kadar beklemişsiniz riske atma derimkızlar uzun yol sakıncalımı tatil rezarvasyonu vardı yarın başçkyo çook kararsızız.sonuçta 4 senedir uğraştığımız bebek :\
Canim en son pzrtsi baktirdim 4500 falandi gelismeleri paylaşalım ins. Sorun yasamayizCnm beta hcgn kac senle ayniyz bnmde 5 haftalk vekesem gözüktü ama doktr normlde gozukmz dio. Beta hcgn en son nekdr di saglikli artyomu cnm
Canim en son pzrtsi baktirdim 4500 falandi gelismeleri paylaşalım ins. Sorun yasamayizCnm beta hcgn kac senle ayniyz bnmde 5 haftalk vekesem gözüktü ama doktr normlde gozukmz dio. Beta hcgn en son nekdr di saglikli artyomu cnm
kızlar uzun yol sakıncalımı tatil rezarvasyonu vardı yarın başçkyo çook kararsızız.sonuçta 4 senedir uğraştığımız bebek :\
KIZLARR BENDE EYLÜL BAŞINDA GİDİCEM O ZAMANA KADAR 10 HAFTALIK OLUCAZ ALLAHIM İZİN VERİRSE BNM YOL ÇOK UZUN 10 SAAT FALAN ÇORUMDAN FETHİYEYE VE OTOBÜSLE GİDİCEZ NE YAPSAM Kİ BİLEMEMDİMMM :KK63::KK63:canım ben bayramda gittim giderken otobüsle dönüşte kendi arabamızla döndük 4 saatlık yolculuk yaptım dr da gidebilirsin demişti sen yine dr sor yemene içmene dikkat et Allahın izniyle bişicik olmaz eylülde de tatile gidicem
Cnm pzrtsi baktirmistim 4500 falan çıkmıştı ins. sorun yasamayiz iletisim halinde olalim gelisimlerimizi takip edelimCnm beta hcgn kac senle ayniyz bnmde 5 haftalk vekesem gözüktü ama doktr normlde gozukmz dio. Beta hcgn en son nekdr di saglikli artyomu cnm
dr unla konusursun kanama agrı sızı olmazsa gıdersın cok arastrdm hıcbıyer gıtemyın demıyo. ama kanama dusuk rıskı daha once dusuk yapmıs erkendogurmus olan varsa rısk altındaymıs.KIZLARR BENDE EYLÜL BAŞINDA GİDİCEM O ZAMANA KADAR 10 HAFTALIK OLUCAZ ALLAHIM İZİN VERİRSE BNM YOL ÇOK UZUN 10 SAAT FALAN ÇORUMDAN FETHİYEYE VE OTOBÜSLE GİDİCEZ NE YAPSAM Kİ BİLEMEMDİMMM :KK63::KK63:
BNM İLKİM ERKEN DOĞUM OLDU AMA BİRAZ KARIŞIK ŞUANDA ŞÜKÜRLER OLSUN SIKINTIM YOK ERTIK DOKTOR NE DERSE ONU YAPARIZ NAPALIMMdr unla konusursun kanama agrı sızı olmazsa gıdersın cok arastrdm hıcbıyer gıtemyın demıyo. ama kanama dusuk rıskı daha once dusuk yapmıs erkendogurmus olan varsa rısk altındaymıs.