2015 Nisan Anneleri

günaydınn canım bende bugün kalp atışı duymaya gidicem rabbim yardımcımız olsun inşallah ben pıtpıtlarını sende keseyi görürsün inşallahh

kızlar midem çok fena benm kusma yok henuz ama hiçbirşey yiyemiyorum kahvaltı bile yapasım yok...geceleri şişiyo kapıyı zaten ...

kızlar midem çok fena benm kusma yok henuz ama hiçbirşey yiyemiyorum kahvaltı bile yapasım yok...geceleri şişiyo kapıyı zaten ...

hadi gelir gelmez yazın kızlar guzel haberlerle ınsallahhhhhhhhhhhhh

günaydınlarr kızlar valla nasıl stresliyim bir bilseniz ağladım bile sabah korkuyor insan ya duymazsam diye rabbim yardımcımız olsun birde duyarsam heralde sevinçten ağlamaktan şişerim :) dua edin kızlar herşey yolunda gitsin

ayy çok kötü midem bugün yaa önceki hamilelikte hiç olmamıştı bikere kusmuştum şimdi kahvaltıda istemiyor canım kuru kuru öğürüyorum midem haşat oldu (
CNM VALLA BEN BUNA ŞÜKREDİYORUM İLKİMDE MAHVOLMUŞTUM ŞİMDİ DAHA İİYİM ŞÜKÜR OLSUN

günaydınn canım ben aç kalırsam midem çok kötü bulanıyor acıkmaya yakın tıkıştırdımmı bişeyler midem bulanmıyor kesiliyor ama eğer yemezsem yandım o zaman midemden öğürmekten aç kalmayın dahada beter yapıyor gece 3te kalkıp yedim acıktım ben habire yiyorum valla midem aç kalıp kusmayayım diye öyle geçer anca çubuk kraker varya sade miden bulanınca onu ye bide oda kesiyor

erken çagırdı beni dr o yuzden daha cok kucukmus bebişim gözükmedi bide degerım 113 tu bi hafta sonra 770 olmustu 900 lerde olması gerekıyodu bu az artısta dr endişelendirdi 4 gün sonra gittgimde kesemiz alttan gözüktü

erken çagırdı beni dr o yuzden daha cok kucukmus bebişim gözükmedi bide degerım 113 tu bi hafta sonra 770 olmustu 900 lerde olması gerekıyodu bu az artısta dr endişelendirdi 4 gün sonra gittgimde kesemiz alttan gözüktü

Aynen bende öğleden sonra gidicem doktora ama zaman durdu sanki geçmiyor.Bu arada seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı sen kalp atışına gideceksen belki ben de duyarım miniğimin kalbini.Allah yardımcımız olsun.

Hanımlar 5+3 haftalık hamileyim vajinal usgde kese etrafında çok hafif bir kanama görüldü dr progestoron verdi çok endişeliyim napmalıyım (

ah bizim bu ağlamalar ne olucak Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sonra da sıra bizde inşaallah

ah bizim bu ağlamalar ne olucak Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sonra da sıra bizde inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…