2015 Nisan Anneleri

KIZLARR BENDE EYLÜL BAŞINDA GİDİCEM O ZAMANA KADAR 10 HAFTALIK OLUCAZ ALLAHIM İZİN VERİRSE BNM YOL ÇOK UZUN 10 SAAT FALAN ÇORUMDAN FETHİYEYE VE OTOBÜSLE GİDİCEZ NE YAPSAM Kİ BİLEMEMDİMMM :KK63::KK63:

canım dr sorarsın bişey olmaz heralde düşük tehlıken falan yoksa

:KK49:çok şükür bebişimi gördük kalp atışını da dinledik 6+4 üm diye gitmiştim ama 6+1 mişiz olsun herşey yolunda doktorumuz ben gördüm rahatladımdarısı kalp atışı duymayı bekleyenlere inş.

kızlar ben gittim ama malesef bebişide kalp sesinide duymadık dr bhcg kan testi istedi 1 hafta daha bekleyelim dedi duyulmazsa kürtaj dedi kese 9mm olmuş :KK43::KK43::KK43::KK43: durum bu bakalım bhcg kaç çıkıcak ama umudum olmalımı olmamalımı bilemiyorum şoklardayım

kızlar ben gittim ama malesef bebişide kalp sesinide duymadık dr bhcg kan testi istedi 1 hafta daha bekleyelim dedi duyulmazsa kürtaj dedi kese 9mm olmuş :KK43::KK43::KK43::KK43: durum bu bakalım bhcg kaç çıkıcak ama umudum olmalımı olmamalımı bilemiyorum şoklardayım
nası yaa :KK43: vajınal mı baktı ? daha erken olabılır bekle bakalım 1 hafta daha uzulme dua et. bhcg cıkınca hemen yaz bıze

canım ya moralini bozma geç duyulma oluyormuş ya öyledir belki üzme kendini bekle bakalım stres yapmadan

belki küçüktür bebişin o yüzden görünmemiştir bir hafta daha bekle bakalım o zaman görünür inş.

endişelenme canım bendede hıc yok bugun tam 6 haftalıgız ama mıde bulantısı fılan yok arada bı bulanır gıbı oluyo gecıyo

cok sagol canım benimde kokulara hassasiyetim var ama bulantım yok.bide karnımın alt tarafı agrıyor arada.insallah kalp atıslarınıda duyarız amin

endişelenme canım bendede hıc yok bugun tam 6 haftalıgız ama mıde bulantısı fılan yok arada bı bulanır gıbı oluyo gecıyo

cok sagol canım benimde kokulara hassasiyetim var ama bulantım yok.bide karnımın alt tarafı agrıyor arada.insallah kalp atıslarınıda duyarız amin

X