2015 Nisan Anneleri

hanımlar forum sizdede hata veriyomru yazdıklarımı göndermiyor gibi yapıyor satfayı yeniliyorum yazdıklarım yollanmış

ünaydın arkadaşlar. ben sabahları sanki regl olacakmışım gibi bel ağrısıyla uyanıyorum.bel ağrısı yaşayan var mı aranızda? bi de 3 yaşında kızım var kucağıma atlıyor "anne beni kucağına al" diyor devamlı.dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bi sıkıntı olmaz

ünaydın arkadaşlar. ben sabahları sanki regl olacakmışım gibi bel ağrısıyla uyanıyorum.bel ağrısı yaşayan var mı aranızda? bi de 3 yaşında kızım var kucağıma atlıyor "anne beni kucağına al" diyor devamlı.dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bi sıkıntı olmaz
Bel ağrısı bende de haşa geçmedi üşütüyor da olabiliriz kilmaya maruz kalıyoruz sürekli

kızlarrrr, sabah aıle hekımıme ugradım bhcg mı değerlendırdı. sızlerınde dun dedıgı gıbı yukselısın cok ıyı oldugunu endıseye gerek olmadıgını soyledı. bebegın sana sıkı sıkı tutunmus ,9-10 gun gecsın gıt kalp atımlarını duy dedı:KK68: sanırım haftaya cuma jınekologa gıdıp us ye gırcem

Günaydın hanımlar bugün midem çok bulanıyor hiç bişey yiyesim yok eşime kahvaltı hazırladım yumurta haşlamıştım yumurtayı görünce kokusuda gelince mutfaktan dışarı attım kendimi evdeki herşey kokuyo gibi yaa :KK43:
GÜNAYDINNN BENDE AYNI DURUMDAYIMM ÖZELLİKLE SABAHLARI ÖLDÜRÜYO BENİ EŞİMİN BENDE PARFÜMDEN TİKSİNDİM KENDİ HİÇ KULLANAMIYORUM EŞİME DİYORUM PARFÜM FALAN SIKMA HATTA TIRAS KOLONYASI DAHA KÖTÜ YAPIYO

Günaydin Nisan anneleriii:KK24:
Nasilsiniz..Ben de dun 5+1 de kucuk melegimi gordum. Kesesi olusmus hersey yolunda dedi doktor. Saglikla devam etsin hamileligimiz:nazar:

Günaydin Nisan anneleriii:KK24:
Nasilsiniz..Ben de dun 5+1 de kucuk melegimi gordum. Kesesi olusmus hersey yolunda dedi doktor. Saglikla devam etsin hamileligimiz:nazar:

GÜNAYDINNN BENDE AYNI DURUMDAYIMM ÖZELLİKLE SABAHLARI ÖLDÜRÜYO BENİ EŞİMİN BENDE PARFÜMDEN TİKSİNDİM KENDİ HİÇ KULLANAMIYORUM EŞİME DİYORUM PARFÜM FALAN SIKMA HATTA TIRAS KOLONYASI DAHA KÖTÜ YAPIYO

ayy çok kötü midem bugün yaa önceki hamilelikte hiç olmamıştı bikere kusmuştum şimdi kahvaltıda istemiyor canım kuru kuru öğürüyorum midem haşat oldu :KK43:(

günaydın arkadaşlar. ben sabahları sanki regl olacakmışım gibi bel ağrısıyla uyanıyorum.bel ağrısı yaşayan var mı aranızda? bi de 3 yaşında kızım var kucağıma atlıyor "anne beni kucağına al" diyor devamlı.dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bi sıkıntı olmaz
benım belım sureklı agrıyor kuyruk sokumum

Günaydınnn anneler.Ben de aynı durumdayım,et tavuk balık ve özellikle yumurtayı görmek bile istemiyorum.Sadece salata ,meyve , peynir yiyebiliyorum.İlk aylar için sorun olmaz sanırım.

Bugün biz bebişimle 6+4 olduk.Bugün doktora gidicem.4+5 de gittiğimde kese görünmemişti bugün görürüz inşallah ve umarım herşey yolundadır.Dualarınızı eksik etmeyin nolur.Allah hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun.

Bugün biz bebişimle 6+4 olduk.Bugün doktora gidicem.4+5 de gittiğimde kese görünmemişti bugün görürüz inşallah ve umarım herşey yolundadır.Dualarınızı eksik etmeyin nolur.Allah hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun.

İnş. görürsün cnmm üzülme bebeğin el sallar sana :) Durumdan haberdar edersin bizide

canım vajınal baktır kalp atısı bıle gorulebılır vajınal ıle

bizde bugün tam 6 haftalık olduk. pazartesi 6+4 ken kalp atışı için gideceğiz allahın izniyle

X