2015 Nisan Anneleri

sızn ne drumda şuan peki? sabredıorumm bn sonuna kadr da gderım kanamam olmadıgı surece sorun yok.. cnımı cok skıyo bu durum hatta durmadan aglıorum ama rabım ınsalllh hayrlısnı verır. sızın neden dıs gebelk dendı sonucu ne oldu acaba solemenız mumkun mudur

Direk ağzıma atar atmaz yuttuğum için tadını hissetmemiştim henüz:) hastanede yatış verdiğinde başlattı devam et dedi neyse bir bildiği vardır elbet Pazartesi kontrolüm inş pıhtılarım azalmış olur gittiğimde:)

Reactions: nix
progestanda verdimi canım bana hep düşük tehlikemde progestan verdiler daha sonra progestanın dozunu arttırdılar 100mgken 200 mg kullanmıştım günde 3 kez kimisinede progestanı fitil olarak kullan diyorlar
Bana hemen ilk baştan 200 mg ile başladılar günde 3 kez kanamam başladığından bri içiyorum hayırlısı artık.

sızn ne drumda şuan peki? sabredıorumm bn sonuna kadr da gderım kanamam olmadıgı surece sorun yok.. cnımı cok skıyo bu durum hatta durmadan aglıorum ama rabım ınsalllh hayrlısnı verır. sızın neden dıs gebelk dendı sonucu ne oldu acaba solemenız mumkun mudur

canım hayırlısı olsun inş güzel haberler alırsın hemşireymişsin daha iyi bilirsin hcg belli artışta olmayınca doktorlar direkt sağlıksız gebelik dış gebelik yada boş gebelik diyorlar benimde ilk gebeliğimde yavaş yavaş ilerledi sonra normale döndü fakat bebekler oluşmadı 4 keseden birinin içinde oluşum başlamıştı kanaman olmadıkça doktorlar birşey desede aldırma derim banada direkt kürtaj dediler ama sonuna kadar bekledim. Zaten sağlıksızsa vucut kendisi absorbe edecek dışarı atacaktır. korkutmak istemem ama boş gebelik ihtimalide bulunsun aklında banada dediklerinde etrafımda üzülmüştüm ama benzer problem yaşadım malesef inş. hayırlı haberler verirsin Rabbimden ümit kesilmez.

canım hayırlısı olsun inş güzel haberler alırsın hemşireymişsin daha iyi bilirsin hcg belli artışta olmayınca doktorlar direkt sağlıksız gebelik dış gebelik yada boş gebelik diyorlar benimde ilk gebeliğimde yavaş yavaş ilerledi sonra normale döndü fakat bebekler oluşmadı 4 keseden birinin içinde oluşum başlamıştı kanaman olmadıkça doktorlar birşey desede aldırma derim banada direkt kürtaj dediler ama sonuna kadar bekledim. Zaten sağlıksızsa vucut kendisi absorbe edecek dışarı atacaktır. korkutmak istemem ama boş gebelik ihtimalide bulunsun aklında banada dediklerinde etrafımda üzülmüştüm ama benzer problem yaşadım malesef inş. hayırlı haberler verirsin Rabbimden ümit kesilmez.

anım hayırlısı olsun inş güzel haberler alırsın hemşireymişsin daha iyi bilirsin hcg belli artışta olmayınca doktorlar direkt sağlıksız gebelik dış gebelik yada boş gebelik diyorlar benimde ilk gebeliğimde yavaş yavaş ilerledi sonra normale döndü fakat bebekler oluşmadı 4 keseden birinin içinde oluşum başlamıştı kanaman olmadıkça doktorlar birşey desede aldırma derim banada direkt kürtaj dediler ama sonuna kadar bekledim. Zaten sağlıksızsa vucut kendisi absorbe edecek dışarı atacaktır. korkutmak istemem ama boş gebelik ihtimalide bulunsun aklında banada dediklerinde etrafımda üzülmüştüm ama benzer problem yaşadım malesef inş. hayırlı haberler verirsin Rabbimden ümit kesilmez.

k.bakmayın forumun benle bi derdi varmı ne hata veriyor bana ama yollanmış yazdıklarım k.bakmayın hanımlar silemedimde silme yeri yokmu yaa

cnm korkma hem kesede görünmüş ewet değerin düşük ama bilemedim doktorun ne diyo peki? bnm adetim 4gün geçtiğinde 1417 çıkmıştı bi daha da baktırmadım 10 gün geçmişti keseyi gördük hayırlısı olsun stres yapma kendine

cnm korkma hem kesede görünmüş ewet değerin düşük ama bilemedim doktorun ne diyo peki? bnm adetim 4gün geçtiğinde 1417 çıkmıştı bi daha da baktırmadım 10 gün geçmişti keseyi gördük hayırlısı olsun stres yapma kendine

günaydın arkadaşlar. ben sabahları sanki regl olacakmışım gibi bel ağrısıyla uyanıyorum.bel ağrısı yaşayan var mı aranızda? bi de 3 yaşında kızım var kucağıma atlıyor "anne beni kucağına al" diyor devamlı.dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bi sıkıntı olmaz

günaydın arkadaşlar. ben sabahları sanki regl olacakmışım gibi bel ağrısıyla uyanıyorum.bel ağrısı yaşayan var mı aranızda? bi de 3 yaşında kızım var kucağıma atlıyor "anne beni kucağına al" diyor devamlı.dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bi sıkıntı olmaz

ünaydın arkadaşlar. ben sabahları sanki regl olacakmışım gibi bel ağrısıyla uyanıyorum.bel ağrısı yaşayan var mı aranızda? bi de 3 yaşında kızım var kucağıma atlıyor "anne beni kucağına al" diyor devamlı.dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bi sıkıntı olmaz

Günaydın hanımlar bugün midem çok bulanıyor hiç bişey yiyesim yok eşime kahvaltı hazırladım yumurta haşlamıştım yumurtayı görünce kokusuda gelince mutfaktan dışarı attım kendimi evdeki herşey kokuyo gibi yaa

hamilelikte kaçıncı haftadasın benim 5.haftada bile adet olcak gibi sancım oldu. kızınız zıplamasından bişey olacağını sanmıyorum Rabbim korur onu ikinci hamilelikmiş tecrübelisiniz önceden ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…