2015 Nisan Anneleri

Umarım boşa umutlanmassın Allah yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyyy sohbet ne kadar ilerlemiş hepsini bir solukta okudum:) yeni anneler gelmiş hoşgeldiniz hayırlı olsun. doktora gitmeme 5 gün var ve ben o kadar heyecanlıyım ki ...hele kan değerlerini gördükçe daha da heyecanlanıyorum.çoğul gebelik mi benimki diye...son adet tarihim 27 haziran cuma günü yaptırdığım kan testi sonucum 20316 .hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.mide bulantım ara ara devam ediyor( bazen çok yoğun)hafif bel ve kasık ağrım,ateş basması,kabızlık mevcut

Yaaa habire nerde kan testi yaptırıyonuz siz :)))
Bir kaç daha mesaj okudum böyle
Ben bi bulamdım cumartsi öZel hast gidicem
Akşm yapacak yerde bulamdım
Çalışıyorum
Hoş buldamda 40-50 lirayı peşpeşe veremem

Amiin insallah. Allah sizinkileride tamamina erdirsin kac haftalik sizinki ne zaman ogrendiniz?

Ben çok erken öğrendim rüyamda gördüm 2gün önce test yaptım dayanamayıp
3+5 im şu an

Ben çok erken öğrendim rüyamda gördüm 2gün önce test yaptım dayanamayıp
3+5 im şu an

Masallah allah tamamina erdirsin darisi basima .Ruyanizda ne gormustunuz bende iki hafta once ruyamda bi bebek emziriyordun sabah uyandigimda cok heyecanlanmistim.

Masallah allah tamamina erdirsin darisi basima .Ruyanizda ne gormustunuz bende iki hafta once ruyamda bi bebek emziriyordun sabah uyandigimda cok heyecanlanmistim.

Oğlum olmuş gördüm adıyla hitap ediyordum amanda abisi kadar güzel olcak bu ama pek fena olcak diyodum severek :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Merhaba hanımlar herkese rahat mutlu hamilelikler dilerim. Ben de kısmetse Nisan annesi olacağım. Biraz sürpriz bir gebelik oldu. Kızımınayağı kırıldığı için de henüz doktora gidemedim.

Benim 2. evladım olacak kısmetse tecrübeli sayılırım sormak istediğiniz şeyler varsa yardımcı olurum seve seve

Allah hayirli etsin tamamina erdirsin. Kizinizada acil sifalar. Siz nezaman ogrendiginiz ? Birde hayirlisiyla benim durumum netlesse ne iyi olacak cok sikildim ben(

Allah hayirli etsin tamamina erdirsin. Kizinizada acil sifalar. Siz nezaman ogrendiginiz ? Birde hayirlisiyla benim durumum netlesse ne iyi olacak cok sikildim ben(

Teşekkürler . Kızımçok şükür iyi oldu sayılır sadece kucak olayı beni zorluyor.Benim son adet tarihim 1 Temmuzdu 30 Temmuz adet günümde test yaptım silik çizgi çıktı. Geçen gün testi tekrarladım bu sefer belirgin çizgiydi. Geçmişi okumadım sizin durumunuz nasıl?

Benim durumum cok karisik benimde son adet tarihim 1 temmuzdu ama son iki aydir ani kanamalarim oldu birden bire kanama oluyor anidende kesiliyordu normaldede aar kanamalarim olur ama hic gecikmem olmazdi 1 inden birine normal adetimi olurdum ama adet oncesinde duruma gore 2-3-4-5 gun lekelernmem olurdu bi sefer adetime 5-6 gun kala lekelenme kanama kesildi 1 agustosta dr idarar testinyapti dun sonucu aldimki negatif ilk defa 6 gun gecikince ve bazi belirtilerden dolayi kesin hamileyim dusundum digital test aldim oda negatif cikti dunden beri adet sancim var kesin adet geldi diyorum kosuyor bakiyorum kup kuru akintim bile dunden beri yok adet olmam gereken gunlerde 4-5 gun beyaz kolusuz akintim olmustu dunden beri oda yok ama dunku beyaz akintimin icinde ince bi kil inceliginde kan vardi goguslerim falan bi farklilik yok mide bulantim yok denecek kadar az ama sancim var . Yurt disinda yasiyorum buradada idararda ozitif gormeden kan testi yapmiyorlar ayaklarim bu gibiydi yaz gunu sarildim oturuyorum sicak iyi geldi sancimada.

Doktora gittiniz mi? Bu değerlerle kesin gözükür kese belki de keseler:) ALlah hayırlısını nasip etsin

Hayırlısı olsun belki de geç döllenme olmuştur. Ablam da hamile doktoru son adet tarihini 10 gün ileri çekmiş geç döllenme olduğu için. Belki o yüzden testte çıkmıyordur. İnşallah hayırlısıyla bi sonuca ulaşırsın böyle beklemek çok can sıkıcı anlayabiliyorum.

Sagol canim hamilenon duasi kabul olur ismim elif benim icin dua edin lutfen. 3.5 yildir bekliyorum ilk defa gecikince heyecana kapildim herzaman erken geldigi icin lekeylede olsa kendini mutlka belli ederdi derdimki demekki benim icin en onemli kriter adet gecikmesi olacak ilk defa gecikti tamda tup bebek icin radevu ayarladigim aydi bu ay aksilikler cikti gidemedim. Belkide son ani kanama yumurta catlamasi kanamasiydi bilmiyorum artik ya sizinle birlikte nisan annesi olucam yada ((

Insallah elif insallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…