- 30 Temmuz 2014
- 65
- 2
ayyy ben de yarın öğreneceğim minişim kaç cm miş.ayy kıyamam cidden minnacıkmış senin ya benmki 6mm e hadi inş iyicene tutunurlar
canım sen ne zaman kendi dr gidiyodun 28 imiydi..Ben az bisey agir kaldirmaya cekiniyorum bazende diyorum cok korur kollarsam daha kotu olur ikisinin arasinda is guc yapiyorum :) onceki gebelik dusuk oldugu icin esim kiziyor fazla is yapma diye yardim et deyincede bosver kalsin sonra yapariz yavas yavas diyor :) bayramdan once ne guzel dip kose temizlik yapmistim koltuklari silmistim kaynanama temizlik yapmadan oncede hadi bi test yapim dedim negatifdi kan degerim bende hemn kaynanama hem kendi anneme temizlik yaptim iyi bisey olmadi memleketten gelince basladi belirtilet bi test yaptimki hamileyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaw ben oğlumdada bişe aşermedim şimdide..ne aşersem acaba :)))İlk aşermem dün akşam oldu acayip balık istedi cnm pisikolıjik biliyom ama tadını çıkartıyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sen ne zaman dr gidiyosun..ilk gebelikmi..neden tereddüttesin..Tekrar mrb kizlar henuz hamileligim kesinlesmesede sizin yasadiklariniza ve ilk defa adetimin 6 gun gecikmesine bakarak kesin hamileyim diyorum. Cok zor bi durumdayim sevinmek hamileyim demek istiyorum artik