2015 Nisan Anneleri

Kizlar sanirim bu donem istahsizlik donemi. Bizimki de bir gun iyi yiyorsa ikinci gun yemiyor. Ben kahvaltida peynirli yesil soganli domatesli sarimsakli omlet yapiyorum. Hergun farkli farkli. Tabii hergun omlet vermekle iyi yapiyor muyum bilmiyorum cunku haslanmis yumurtayi sevmiyor. Domates, salatalik vermiyorum guvenmiyorum cunku. Bunlari yedirmek icin annemin bahcesini bekliyorum:) Bir iki tatli kasigi da tahin pekmez. Az bir aradan sonra meyve puresi. Icine iki cay kasigi dovulmus ceviz ve bir cay kasigi ruseym koyuyorum. Oglen evde ne yemek varsa yaninda yogurtla birlikte veriyorum. Yemegin cesitli olmasina dikkat ediyorum. Tarhana corbasi, semizotu yemegi yaninda yogurt gibi. Ya da sebze yemegi yaninda bulgur pilavi gibi..Hepsini bitirmiyor ama cesit olmus oluyor. Aksam uzeri irmikli muhallebi ya da kek gibi birseyler veriyorum. Eger ogle yemegini az yediyse muhallebinin icine biskuvi koyuyorum. Aksamlari maalesef yemek istemiyor. En azindan bir kase corba vermeye calisiyorum. Icmezse de devam sutu veriyorum. Bu aralar surekli reddetme halinde. Ya kafasini salliyor ya da eliyle itiyor. Eger oglum o gun yeterli yemezse butun gunum berbat geciyor. Nedense bir gun yemezse bagisikligi zayiflayacakmis gibi hissediyorum. Coook takintiliyim, hersey yolunda gitsin istiyorum. Ama cocuk bu her gun ayni olur mu..Allahtan esimin ve annemin telkinleri sayesinde biraz rahatliyorum.

nix masallah tombise:)) benim oglum da yurumuyor oyle cok da kilosu yok. Ama rahatina duskun. Iki gundur 3-4 adim atti ama gerisi gelmedi hemen oturuyor:)

Reactions: nix
Seni gordugume sevindim canım kuzunun doğum günü de kutlu olsun ayrıca elbise de süper olmuş

Gözünüz aydın demek patladı , geçmiş olsun . Meryem 4 gündür isal gibi ve burnu çok akıyor . Diş görünürde yok.bizim toplam Halan iki dişimiz var .

Reactions: nix

Ooo seni görmek ne güzel , elbise çok harika olmuş emeğine sağlık CNm . Merak etmiştik seni iyi olduğuna sevindim . İştahsızlık bizde de çok yapacak birşey yok şu aralar böyle olmaları normal . Bu bir süreç geçecek inş .

Uzun bir aradan sonra merhabalar kızlar,biz de hala yürümüyoruz zaten emeklemedi paşam,bu ara çok hastaydık burun tıkalı olduğu için hafif bir iltihap yapmış kulakta ateş falan uğraştırıyo baya,bahar temşzliğine başlayacağım ama izin verirse paşam,malum tatil gelse de gezsek diyorum ama oğluma güvenemiyorum,bebek arabasında durmayan çocuk arabada nasıl durcak, bu arada bebiş oto koltuk kullanan varsa nasıl alcam da duruyo mu sizinkiler

Arkadaslar minik kuzulara bal vermeye basladiniz mi?
Cnm ben veriyorum bazen sabahları ıhlamuruna katıyorum 1 çay kasıgı kadar arada minik ekmeklede verdim bal kaymakta verdim az az kavaltıda bikaç kez şükür sıkıntı olmadı 1 yas olunca doktor verebilirsn demişti zaten

İnşallah ben doktor götürdüm dizine jel verdi yemekten on dakka önce sur ağrısı alır daha iyi yer dedi birde böyle deneyeceğim inşallah hepimizin prenses prensleri bir an önce toplar iştahlı acilir

Aynen sana katılıyorum. Bu iş böyle çözecez sanırım yesinler yeterki topları aklım onda oluyo rahat is yapamıyorum. Sürekli emmek istiyor. Bende nerdeyse bittim bari böyle yeşile sen kahvaltı iyi yediriyorsun benim ki yemiyor ya ne yapsam kaşar peynir yiyor du bitek bıraktı yumurta sarisida mide bulandiriyo kusturuyo onu bi şekilde alışmaya gerek

Saolun kizlar cevap icin. Ben de vermeye basladim kahvaltida, 1 cay kasigi veriyorum 2 gunde 1 filan. weryew melegim34

Kızlar bardabas aktivite kutusunu alan düşünen varmi?
hiç düşünmüyorum öyle anneleri özendirip aman benim cocugum geri kalmasın endişesini aklımıza salan para tuzakları. zaten havalar ısınıyor en güzel aktivite dışarda çimlerle çiçeklerle kumlarla oynaması . ifrit oluyorum bu tarz para tuzaklarına. belizle cumartesi parka gittik tam 2 bucuk saat parktaydık bıraktım emekledi otları cıceklerı elledı kaydıraktan kaydı hemde kendı kendını bırakıyo artık. yüzüstü bile kaydı salladı bisiklete bindi. yemegını orda yedi.ccuklarla oynadı izledi. kaydıragın merdıvenlerıne tırmandı tunelden geçti o kadar eglendıkki ve okadar mutlu oldu ve yorulduki eve gidince tam 2 saat uyudu.keşke evde olsam parka bi örtü atarım 3 saat kalırım hergün.

Kizlar oglum artik resmen yemek yemeyi birakti. Devam sutunu bile 30 cc icip birakiyor. Butun gun yemek vermesem acliktan aglamaz hatta memnun olur. Ne yapsam bilemiyorum. Enerjisi yerinde hasta gibi de degil. Kandirarak vermeyi bile denedim yok istemiyor

geçen haftaki beliz gibi çok sevdiği mamayı bile içmemişti geçen hafta. bu hafta düzeldi. sen teklif et yemezse zorlama zorla yemek yedirmek cok kotu bi psikoloji. bi kere yaptım sonra o kdr cok kızdımki kendime.

Benimki de aynı.sadece emiyo o da eskisinden daha az.hiçbişey yemiyo.dişten olabilir.benim oğlumun azı dişleri çıkıyordu.şimdi baktım köpek dişi de patlamak üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…