- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 43
Seni gordugume sevindim canım kuzunun doğum günü de kutlu olsun ayrıca elbise de süper olmuşMerhaba hanımlar okuduğum kadarıyla herkeze aynı dert var bizimde kilo derdimiz var bide herkezin bu kilo meselesi takmasi ayrı bir konu zaten kızlar güzel tarif vermissiniz benim kızim hiç muhallebi piskuvili sütü meyve püresi yemedi ne yaptıysam olmadı bende normal ev yemeklerine alıştırdim ıspanak karnibahar fasulye etli patates yemeği gibi ezip veriyorum. Meyveyi püresi değilde ısırmali yiyorum sadece ama artık bu yemekleri bile yemiyor sadece pilav yoğurt zor yiyor yedin tükürük başladı haliyle kilosu zayıf ama arasında 7 ay olan bebek bile kızım kadar ne yapacağımı şaşırdım yemio ne yapsam kendi haline bıraksam bile sadece emmek istiyor ama sutum çok az yetmiyor devam sütü felan hiç biri kabul ettiremedim kizima sizler nasıl yapıyorsunuz banyo işini ise 2 aylık olduğundan beri banyoda yikaniyoruz biz hem usumuyor sıcak su vücuduna devamli akDigi için hemde onu tuttuğu için bana güveniyor aglamiyor tek başıma rahat yıkıyorum etrafa batmiyo bu sayede çok güzel doğum günü yapan olmuş bende doğum günlerini kutlar nice sağlıklı mutlu yaşlara dilerim ben kızıminkini piknik yerinde kutladık cardak balonlarla çevirdik doğum günü yazılarını felan aştık hemen dibimizde park vardı ona en güzel doğum günü Salıncak sallanmasi ve kayması olduğunu düşündüm evde yapsam yarım saate pasta yenip hersey bitecekdi pastasınİda orda yedik kızım sallanmakdan çok kaydirakdan keyif aldı bide ona abiye tarzı doğum günü kıyafeti diktim ilk denememdi içimden geldi yaptım. İnşallah hepimizin çocuklar güzel sağlıklı günler dilerim
Gözünüz aydın demek patladı , geçmiş olsun . Meryem 4 gündür isal gibi ve burnu çok akıyor . Diş görünürde yok.bizim toplam Halan iki dişimiz var .1 hafta burun akıntısı sonucu bugün sabah alt ortanın yanıdnaki 1 dişimiz patlamış.annem aradı şimdi. ucu görünüyor diye. herkes bu cocuk hasta desede dişten dedim. pıtır pıtır patlasın agrısız inşallah devamını bekliyoruz
Merhaba hanımlar okuduğum kadarıyla herkeze aynı dert var bizimde kilo derdimiz var bide herkezin bu kilo meselesi takmasi ayrı bir konu zaten kızlar güzel tarif vermissiniz benim kızim hiç muhallebi piskuvili sütü meyve püresi yemedi ne yaptıysam olmadı bende normal ev yemeklerine alıştırdim ıspanak karnibahar fasulye etli patates yemeği gibi ezip veriyorum. Meyveyi püresi değilde ısırmali yiyorum sadece ama artık bu yemekleri bile yemiyor sadece pilav yoğurt zor yiyor yedin tükürük başladı haliyle kilosu zayıf ama arasında 7 ay olan bebek bile kızım kadar ne yapacağımı şaşırdım yemio ne yapsam kendi haline bıraksam bile sadece emmek istiyor ama sutum çok az yetmiyor devam sütü felan hiç biri kabul ettiremedim kizima sizler nasıl yapıyorsunuz banyo işini ise 2 aylık olduğundan beri banyoda yikaniyoruz biz hem usumuyor sıcak su vücuduna devamli akDigi için hemde onu tuttuğu için bana güveniyor aglamiyor tek başıma rahat yıkıyorum etrafa batmiyo bu sayede çok güzel doğum günü yapan olmuş bende doğum günlerini kutlar nice sağlıklı mutlu yaşlara dilerim ben kızıminkini piknik yerinde kutladık cardak balonlarla çevirdik doğum günü yazılarını felan aştık hemen dibimizde park vardı ona en güzel doğum günü Salıncak sallanmasi ve kayması olduğunu düşündüm evde yapsam yarım saate pasta yenip hersey bitecekdi pastasınİda orda yedik kızım sallanmakdan çok kaydirakdan keyif aldı bide ona abiye tarzı doğum günü kıyafeti diktim ilk denememdi içimden geldi yaptım. İnşallah hepimizin çocuklar güzel sağlıklı günler dilerim
Cnm ben veriyorum bazen sabahları ıhlamuruna katıyorum 1 çay kasıgı kadar arada minik ekmeklede verdim bal kaymakta verdim az az kavaltıda bikaç kez şükür sıkıntı olmadı 1 yas olunca doktor verebilirsn demişti zatenArkadaslar minik kuzulara bal vermeye basladiniz mi?
Seni gordugume sevindim canım kuzunun doğum günü de kutlu olsun ayrıca elbise de süper olmuş
Ben daha vermedim ama düşünüyorum . Özellikle öksürük olursa vericem . Çok az miktarla başlamak lazım .Arkadaslar minik kuzulara bal vermeye basladiniz mi?
Ooo seni görmek ne güzel , elbise çok harika olmuş emeğine sağlık CNm . Merak etmiştik seni iyi olduğuna sevindim . İştahsızlık bizde de çok yapacak birşey yok şu aralar böyle olmaları normal . Bu bir süreç geçecek inş .
Aynen
Aynen bende oyle dusunuyorum. Benim elimden yemedi mi bende onune lokma lokma koyup veeiyorum. Bakiyorum daha hevesli yiyor. Bu sabah Ben kahvalti yaptirayim dedim. Almadi. Peyniri verdm onune baktm yemedigi kadar yedi masallah.Kimi zaman catallada veriyorum hop diye atiyo sonrasinda yere amayesin de ne olursa olsun diyorumm. Dolabirken de yumurtasini yedirdim. pekmezini icirdim iste o kadar. Napayim aldigi kadsr artk. Miktarlaea cok takmamal Lazm. Ve bende havalar Az daha isininca onune tabak koyacagm. Balkonda Bu ISI yapacagim ki yikamak temizlemek daha kolay..
Arkadaslar minik kuzulara bal vermeye basladiniz mi?
Saolun kizlar cevap icin. Ben de vermeye basladim kahvaltida, 1 cay kasigi veriyorum 2 gunde 1 filan.Cnm ben veriyorum bazen sabahları ıhlamuruna katıyorum 1 çay kasıgı kadar arada minik ekmeklede verdim bal kaymakta verdim az az kavaltıda bikaç kez şükür sıkıntı olmadı 1 yas olunca doktor verebilirsn demişti zaten
11 aylıkken denemeye başladım. bal pekmez pek sevmiyor arada veriyorumArkadaslar minik kuzulara bal vermeye basladiniz mi?
hiç düşünmüyorum öyle anneleri özendirip aman benim cocugum geri kalmasın endişesini aklımıza salan para tuzakları. zaten havalar ısınıyor en güzel aktivite dışarda çimlerle çiçeklerle kumlarla oynaması . ifrit oluyorum bu tarz para tuzaklarına. belizle cumartesi parka gittik tam 2 bucuk saat parktaydık bıraktım emekledi otları cıceklerı elledı kaydıraktan kaydı hemde kendı kendını bırakıyo artık. yüzüstü bile kaydıKızlar bardabas aktivite kutusunu alan düşünen varmi?
geçen haftaki beliz gibiKizlar oglum artik resmen yemek yemeyi birakti. Devam sutunu bile 30 cc icip birakiyor. Butun gun yemek vermesem acliktan aglamaz hatta memnun olur. Ne yapsam bilemiyorum. Enerjisi yerinde hasta gibi de degil. Kandirarak vermeyi bile denedim yok istemiyor
Benimki de aynı.sadece emiyo o da eskisinden daha az.hiçbişey yemiyo.dişten olabilir.benim oğlumun azı dişleri çıkıyordu.şimdi baktım köpek dişi de patlamak üzere.Kizlar oglum artik resmen yemek yemeyi birakti. Devam sutunu bile 30 cc icip birakiyor. Butun gun yemek vermesem acliktan aglamaz hatta memnun olur. Ne yapsam bilemiyorum. Enerjisi yerinde hasta gibi de degil. Kandirarak vermeyi bile denedim yok istemiyor