Burda her Zaman çıplak tartışıyor ki doğrusu da bu CNm . Bez dahi olmamalı .Kızlar aile hekimliğinde bebekleriniz tartilirken çıplak mi oluyor?
bizim doktorumuz bezi bile çıkarıp t artıyor ama asmde kıyafetiyle tartıliyor ikisi arasında 500 gr oynuyor kesin
Zaman herşyin ilacı gercekten.Evlatlarımız hepimizin hayatına güzellik kattı Rabbim onlara sağlık sihat uzun ömür versin.
Canim benim kizim ilk 4 ay supurge sesiyle uyudu, hatta tlfnuma app kurdum ses icin!Kizlarbebegim supurgeden cok korkmaya basladi. Hic Boyle bir sorunumuz yoktu. Son uc dort seferdir. benidekendini de mahvediyor. Agliyot surekli. kucagimda iken sesi cikmiyor ama Benim gucum o jadsr yok ki. Boyle bir durum yasayan var Mi.. Ne yapmaliuim. Oncesindede anlatiyorum o kadar yani. Eskiden coK rahat yapardim. Simdi yemegi bile zor yapiyor
Ya aynisi brnim kizfa. Iste. Ilk aylar bende o uyurken bile aciyordumm.aynen cok yorucu kucakya uapmak . Ama yapmadanda olmuyor. Artik hareketlrndilrr vr yrrde halidan farkli renkte birsey fsrketti mi agzina atiyor. temjzlemek zorundayim o yuzden bakalim napicsx.. Allah yardimcimiz olsun. Birakacagm kimsede yok. Sinirlerom bozuluyorCanim benim kizim ilk 4 ay supurge sesiyle uyudu, hatta tlfnuma app kurdum ses icin!
Gel gor ki simdi supurgeden acayip korkuyor, cigliklar atip aglamaya basliyor!
Kucagimda tutup supurge yapmak zorunda kaliyorum ama o da cok yorucu oluyor!
Bir tek supurge de degil, buharli temizleme makinam var, onun cikardigi sesten bile korkuyor!
Ben bir cozum bulamadim valla!
Yaninda babasi varsa aglamiyor ama biz teksek oyle bir agliyor ki sanirsin biri cocuga iskence yapiyor.Ya aynisi brnim kizfa. Iste. Ilk aylar bende o uyurken bile aciyordumm.aynen cok yorucu kucakya uapmak . Ama yapmadanda olmuyor. Artik hareketlrndilrr vr yrrde halidan farkli renkte birsey fsrketti mi agzina atiyor. temjzlemek zorundayim o yuzden bakalim napicsx.. Allah yardimcimiz olsun. Birakacagm kimsede yok. Sinirlerom bozuluyor
Ya ayni Bizim kiz..kipkirmuzi. Oluyo aglamaktqn..Ben bir sure aksam esim gelincryapmayi planliyorm artikYaninda babasi varsa aglamiyor ama biz teksek oyle bir agliyor ki sanirsin biri cocuga iskence yapiyor.
Supurmeden de olmuyor dedigin gibi, zaten surekli eller yerde, hala emekliyor, ne bulsa da agzina sokuyor!
Nasil asicaz bu korkuyu bilemiyorum.
Vücutta pembe renkte dokuntuler bizede var ama ateş yok 6.hastalık demek bu çaresi hiç mi yok kendiliğinden mi geciyorSaol canim 6. Hastalik bebeklerde 6 ayla 3 yasina kadar gecirilebilen bir vurus hastaligi 3 gun ates suruyor ve sonrasinda vucutta pembe renkte dokuntuler cikiyor bende burda duymustum bu hastaligi basta yakalndiginda bogaz enfeksiyonu oldugunu soylediler bigazinda kizariklik vardi atesi 38.5 lardaydi ve hep huysuz aglama halsizlik yuruyememe istahsizlik ve sonundaki dokuntulerden sonra anladi dr ve hala duzelmedi sersemlik ve hala yuruyemiyor hali dermani yok yavrucagin insallah duzelir zor bir hastalik ve istahsizlik var tabi rabbim korusun bebislerimizi ve bunun asisi yok suan bikere yakslanan bidaha yakalanmiyormus nettede arastirdim boyle bir hastalik canim
Canim bu hastalikta dokuntuler olmadan iki uc gun once ates basliyor. Atesten baska bir sey olmuyor. 3. gun gibi ates bitiyor dokuntu basliyor. Bizimkinin yuzunde, ensesinde ve karninda vardi. Iki uc gun de dokuntuler surdu. Siz de ates yoksa 6. hastalik olmayabilir. Acaba birsey dokunup alerji mi yapti kuzuya? Cok gecmis olsun..Kızlar bu 6. hastlıkta döküntüler nasıl oluyo oğlumun yüzünde birdenbire kırmızı noktalar oldu vücutunda yok sadece yüzünde kolunda az birde bacagında var ateş yok ama. birden bire neoldu anlamadım
Çok teşekkürler sanırım 6. hastalık değil tam teşhis konulmadı ama başka bir virüsten şüpheleniyorlar kan verdik sonucu daha çıkmadı ama döküntüler arttı çok korkuyorum kötü bişey çıkıcak diyeCanim bu hastalikta dokuntuler olmadan iki uc gun once ates basliyor. Atesten baska bir sey olmuyor. 3. gun gibi ates bitiyor dokuntu basliyor. Bizimkinin yuzunde, ensesinde ve karninda vardi. Iki uc gun de dokuntuler surdu. Siz de ates yoksa 6. hastalik olmayabilir. Acaba birsey dokunup alerji mi yapti kuzuya? Cok gecmis olsun..
Sizdeki alerji faln olabilir canim bizimki 3 gun ates ve birgun kizariklik surdu sonra yavas yavas sondu genelde uykudan uyaninca fazlalasti korktum ayni kizamik gibiydi ki oyle sandim goturdum 6. Hastalik dedi yok canim asisi tedavisi yok bize hic bir ilac kullanma kremde kullanma gecer kendiliginden dedi oylede olduVücutta pembe renkte dokuntuler bizede var ama ateş yok 6.hastalık demek bu çaresi hiç mi yok kendiliğinden mi geciyor