Canım park, akranlarıyla bir araya gelmesi, birlikte güreş tutmak, gıdıklamak, tensel temas tabiki olmazsa olmaz şeyler ama oyuncaklardan da pek çok şey öğreniyorlar, eve gelince ne yapacak çocuk (cekmece karıştırmak dışında :))
Biz 9. Ayından itibaren adım-adım setini alıyoruz, eltim ve bir arkadaşım daha aliyor onlarınki 1 yaş büyük bizimkinden
Kızım kitabini alıp geliyor hadi oku anlat der gibi kucağıma oturuyor, beraber resimlere bakarak hikaye anlatıyorum, kitaptaki aktiviteleri yapıyoruz, kendi minik kitapları var onlarla oynar,sayfaları tek tek çevirir, bence bir çocuğun kitapları sevmesi onlarla yakından bağ kurması oyuncak gibi benimsemesi çok önemli, ayrıca dikkatini toplama suresi de arttı. Bu benim için önem arz eden bi tarafı, bunun yaninda başka yararları da var tabi
Bir de şöyle düşünüyorum düzgün bi oyuncak alsan en az 20 tl bu setle karşılıyorsun çoğu şeyi ve içindeki yönlendirmelerle o ay çocuğunda neler gelişebilir ne aktiviteler yapabilirsin rehber de oluyor, (internetten bakınca kafam karışıyor bazen, her yer başka bisey söylüyor)
Velhasılı kelam biz memnunuz tavsiye de ederim adim adım setini ama bardabasin içeriğini bilmiyorum açıkçası