- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 43
Cok gecmis olsun..anlattigin seyler kansizlik ya da tiroid rahatsizligi gibi..bende de halsizlik, cabuk yorulma, sinir hali oluyordu, kan testi sonucuna gore yavas calisan tiroidim varmis. Hergun minik bir hap iciyorum iyiyim cok sukur. Sen de detayli bir kan testi yaptirmalisin bu durumda..tekrar gecmis olsunBazı şeyler değişti en çok kızım değiştirdi. Tabi sıkıntılar var ama en güzeli kızım var herseyi unutturmak benim kendimle tek problemim sizde varmı bilmiyorum sürekli düşük tansiyonum var çok Üşüyorum ve unutkanlik dikkat dağınıklığı var bazen öyle oluyor kizimla ilgilenemiyorum uyku moduna giriyorum onunla oynamak istiyorum bazen onu yedirmem gereken sate vuruyor ozaman emzirmeye çalışıyorum ama vücudum çok yorgun aya kalamaz hale geliyorum uyuşma geçecek ama kizima aklım olduğu için uyuyamiyorum ama kalkıp yapamıyorum bu hamileyken çıktı bana doktor bebek olmasa yataktan kolunu kaldiramazdin demişti kızım beş aylık olduğunda yine düşük tansiyon devam ettiği anlaşıldı sık yemek ve daha tuzlu yemem gerekiyormuş şimdi daha çok yiyorum ama bi yemek insanı yorar mi o bile düşürüyor beni tek farkı biraz daha fazla islerimi yapıyo olabilmem bunun için doktora gitmeye planlıyorum çünkü beni çok aştı sizede böyle bişeler varmı