Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kuzuya. Benim kızım da pek iştahlı değil emmeyi tercih ediyor,
kahvaltıyı hemen kalkar kalkmaz değil de biraz uykusu açıldıktan sonra verebilirsin yumurta yedirme konusunda da omlet mi, melemen mi, krep mi seviyor tek tek deneyerek neyi sevdiğini buldum ben, patatesli yumurtayı seviyor mesela, yemeğin yanina yoğurt koyuyorum onunla birlikte yemeyi seviyor, bizimle beraber sofraya oturması çok etkiliyor, iştahlı iştahlı yiyince yediğimden istiyor, bizimki ekmeğe bayılıyor ben de tam buğday unu aldım içine ceviz uzum bazen tatlı, bazen tuzlu krep yapıyorum ekmek niyetine gun içinde eline veriyorum döke saça yiyor, bizimki hep eline alarak daha güzel yiyor,
Sesimi değiştirip konuşuyorum hoşuna gidiyor dikkatini çekiyor, bazen alkışliyoruz, dışarı parka çıkıp eve gelince süper oluyor en çok o zaman iştahlı oluyor.
bir de yemek istemezse bi kere daha soruyorum ve ısrar etmiyorum, çünkü herşeyin bir zamanı olduğunu ısrarın faydası olmadığıni gördüm boyle olunca ben de rahatım kızım da... inşallah faydalı olur sizin için