Geçmiş olsun canım iyice gözüm korktu 1 yas aşılarındanCanım çok güzel olmuş herşey eline sağllk darısı basımıza bizde bugün 1 yaş asılarını olduk 3 üde bacaktan oldu kuzumu şimdi uyuttum gözlerinden akan yaslara kıyamam
niye kafalarına gore yapıyo bunlar . bızımkı 2 kol 1 bacak yaptı. ateş olmadı sımdılık ama asırı huysuz ve ıstahsız. bugunu de atlatırsak yarına duzelır. sizede gecmıs olsunCanım çok güzel olmuş herşey eline sağllk darısı basımıza bizde bugün 1 yaş asılarını olduk 3 üde bacaktan oldu kuzumu şimdi uyuttum gözlerinden akan yaslara kıyamam
Canim biz besafe kullaniyoruz.bizimde bu saatlerden dolayi uyku duzenimiz bozuldu bakalım eski düzeni yakalayabilecekmiyiz
e bebekte her 150 tlye 50 tl hediye çeki var.oto koltuğu almayi düşünüyoruz ama hangi markalar kullanıyorsunuz kızlar?
Emeğine sağlık Can'ım çok güzel olmuş hepsiEki Görüntüle 1804370 Sonunda poşetli yaptım hepsini
herşey mükemmel görünüyor Can'ım ellerine sağlık.çok güzel düşünmüş ve yapmışsın herşeyi.daha nice Mutlu yaşları olsun BelizinEki Görüntüle 1804632 bunlarda resimlerimiz . güzel bi kutlama oldu sevdiklerimizle. hep beraberdık. cok yorucuydu. beliz iyice buyuyp anlayana ladar bu kdr buyuk bısey yapmam daha. pano harıc herseyı ben yaptım pasta 1 rakamı susler. 1 aydır ugrasıyorum. strese gırmıstım. olduda bıttı sıra sızde
Eki Görüntüle 1804601 Eki Görüntüle 1804603 Eki Görüntüle 1804617 Eki Görüntüle 1804600
Bizde besafe kullanıyoruz Can'ım.alırken çok araştırmıştık.emniyet açısından en iyi bikaç koltuktan biriydi.biz memnunuz tavsiye ederimbizimde bu saatlerden dolayi uyku duzenimiz bozuldu bakalım eski düzeni yakalayabilecekmiyiz
e bebekte her 150 tlye 50 tl hediye çeki var.oto koltuğu almayi düşünüyoruz ama hangi markalar kullanıyorsunuz kızlar?
Öncelikle çok geçmiş olsun CNm , ben oğlumla defalarca kızım ile 3 veya 4 sefer uçak yolculuğu yaptık . Oğlumla bir yaş civarı tek gitmiştim Türkiye'ye . Uykusu olduğu için uyuyamadı ve çok ağladı . Eğer uyku saatini Zaman'ında alırsa bence sorunsuz güle güle gider gelirsiniz . Yanınıza sevdiği şeyler alın mutlaka . İnş sorunsuz gider gelirsiniz .Kizlar hepinize merhaba;
Dogum gunu olan miniklere saglikli, sevgi dolu nice guzel yaslar nasip etsin Allahim. Asi olan yavrulara da gecmisler olsun.
Biliyorsunuz ben yurtdisindayim, Ananem rahatsizlandi, o yuzden İst'a gidecegim kizimla haftaya.
3.30 saatlik bir ucak yolculugu bekliyor bizi, ucaktan indigimizde de tam trafik saatine denk geliyoruz malesef!
Eski hostes olmama ragmen terzi kendi sokugunu dikemez hesabi cocukla tek basima gitmeye gozum korkuyor ama mecbur kaldim. İsin kotu tarafi burada havalimaninda bebek arabasini check in'de aliyorlar guvenlik acisindan. Umarim İst'da iner inmez getirirler arabayi.
Bir de bu teror olaylari filan.. Hepsi ust uste geldi valla. Allah'a emanet gidecegiz bakalim. Bana sans dileyin.
Bebekle ucaga binenlerinizden de tavsiye bekliyorum. Hepinize guzel gunler.
Saol canım ben sordum 3 üde bacak mı diye farketmez birini kolda yapabiliriz ama istersen tutmusken hepsini bacak. Yapalım daha ii olur bidaha kolunuda açıp daha çok ağlatmayalım dedi hemşire ondan bacaktan yaptı cnmniye kafalarına gore yapıyo bunlar . bızımkı 2 kol 1 bacak yaptı. ateş olmadı sımdılık ama asırı huysuz ve ıstahsız. bugunu de atlatırsak yarına duzelır. sizede gecmıs olsun
Ben romer aldim memnunum canm tam yatmamasina ragmen uyurken sorun yasamadik hic guvenlik testleride tam oldugu icin guvenerek aldimbizimde bu saatlerden dolayi uyku duzenimiz bozuldu bakalım eski düzeni yakalayabilecekmiyiz
aaa süprize geliyolar galiba dogum günü diye. ama zaten kutlama yapılacak ne gerek vardı ki şimdi çekirdek ailecek sakin bi akşam olabilseydi keşke. üzme kendini. keske biz dışarı cıkıcaz filan deseydin. ama olan olmuş artık üzülme işlerini hallet hava cok guzel 1 saatte olsa parka gidinKızlar en güzel günüm ama o kadar sinirlenirim bozukki oturdum ağlıyorum sinirimden 16 nisanda kutlicaz oğlumun dgününü bugün benim için özel bir gün kaç gündür eşimle konusuyoruz akşama mini bir pastada mum üfletiriz gündüzde oğlumu alıp parka gezmeye götürürüm diye düşünüyodum sabah kv aradı akşam size gelmek istiyoruz diye ardından eltim aradı akşam hepberaber size gelioz diye sinirlerim tepemde sabahtan beri evi temizliyorum
allah uzun saglıklı mutlu bir ömur versin sizide o günlere şahit etsin inşallahhhhh. iyi doğdu bu can parçalarıKızlar bugün oğlusumun doğumgünü şükürler olsun bugün en güzel günüm herşeyim en güzel hediyem geldi bana geçen yıl Allah ayırmasın bizi.
İyiki doğmuş oğluşun nice Mutlu yaşları olsun.sen de hiç canını sıkma Can'ım bence bugün oğlunun en Mutlu günütemizliği de bırak oğlunla gezmeye çıkın .anlayışla karşılar herhalde kv ler durumu temizliğe bakmaz.bikaç da hazır bişey alırsın olur biter.bugün ana oğul eğlenmenize bakın.akşam da artık mecburi kutlamaKızlar en güzel günüm ama o kadar sinirlenirim bozukki oturdum ağlıyorum sinirimden 16 nisanda kutlicaz oğlumun dgününü bugün benim için özel bir gün kaç gündür eşimle konusuyoruz akşama mini bir pastada mum üfletiriz gündüzde oğlumu alıp parka gezmeye götürürüm diye düşünüyodum sabah kv aradı akşam size gelmek istiyoruz diye ardından eltim aradı akşam hepberaber size gelioz diye sinirlerim tepemde sabahtan beri evi temizliyorum
Canım ilk okuduğumda ben de aynı duyguları hissettim sinir oldum, bizimkiler de öyle yapiyorlar bazen o aklıma geldi... ama böyle güzel bi günü sinirle yıpranarak geçirme Boşveeer etrafı toparla, dışardan da biseyler al, aksama söylersin şakayla karışık esas ikramlar 16 Nisan da diyeKızlar en güzel günüm ama o kadar sinirlenirim bozukki oturdum ağlıyorum sinirimden 16 nisanda kutlicaz oğlumun dgününü bugün benim için özel bir gün kaç gündür eşimle konusuyoruz akşama mini bir pastada mum üfletiriz gündüzde oğlumu alıp parka gezmeye götürürüm diye düşünüyodum sabah kv aradı akşam size gelmek istiyoruz diye ardından eltim aradı akşam hepberaber size gelioz diye sinirlerim tepemde sabahtan beri evi temizliyorum
aaa süprize geliyolar galiba dogum günü diye. ama zaten kutlama yapılacak ne gerek vardı ki şimdi çekirdek ailecek sakin bi akşam olabilseydi keşke. üzme kendini. keske biz dışarı cıkıcaz filan deseydin. ama olan olmuş artık üzülme işlerini hallet hava cok guzel 1 saatte olsa parka gidin
İyiki doğmuş oğluşun nice Mutlu yaşları olsun.sen de hiç canını sıkma Can'ım bence bugün oğlunun en Mutlu günütemizliği de bırak oğlunla gezmeye çıkın .anlayışla karşılar herhalde kv ler durumu temizliğe bakmaz.bikaç da hazır bişey alırsın olur biter.bugün ana oğul eğlenmenize bakın.akşam da artık mecburi kutlama
Canlar saolun iyi ki varsınız ne güzel moral veriyosunuz saolun birden sinirlerim bozuldu yaZıp rahatlamak istedim biraz aldım oğlumu elinden tuttum yürüdük parka indik biraz stres attım ister istemez canım sıkıldı hiç sormuyolar ilk yas günü bir planınız varmı sizin diye sonuçta zaten onlarla parti yapcaz ben olsam çağrılmadan gitmem ama neyse artık olan oldu saolun tekrar hepinizCanım ilk okuduğumda ben de aynı duyguları hissettim sinir oldum, bizimkiler de öyle yapiyorlar bazen o aklıma geldi... ama böyle güzel bi günü sinirle yıpranarak geçirme Boşveeer etrafı toparla, dışardan da biseyler al, aksama söylersin şakayla karışık esas ikramlar 16 Nisan da diyeonlar da zaten onu bilerek geliyorlar...cık yavrunla gez,onu mutlu et, kokusunu içine çek oh mis... iyi ki doğdu minigin :)
menenjit yaptırdınız mı bize hemşire dr reçete getirin dedi sağlık ocağı verir miSaol canım ben sordum 3 üde bacak mı diye farketmez birini kolda yapabiliriz ama istersen tutmusken hepsini bacak. Yapalım daha ii olur bidaha kolunuda açıp daha çok ağlatmayalım dedi hemşire ondan bacaktan yaptı cnm