Evet pahalı oluyo annem sağolsun yaptırcak bizim pastamızıda 15 kişilik 150 ye yaptırcaz bir tanıdıgımız yapıo ona rağmen en fazla bu kadar indirim yaptı normalde bu modeli yapana sordum 260 tl fiyat verdi bizimde temamı aslan olcak pAstamızda böylenix in vardı dogumgunu galiba.
bende pasta da kararsiz kaldim seker hamuru pastalar çok pahalı.diğer kremali yi 45 tl dediler.
İkiside çok hoş ama kelebek sanki daha hoş geldi bana cnmBende bunlardan birini düşünüyorum , bir şeklinde olucak olan çikolatalı diğeri böğürtlenli .. Hangisi güzel sizce . Hadi fikirlerimizi bekliyorum kızlar çok kararsızım ..
Kelebeklinin böğürtlenli olması beni biraz geri adım attırdı ama haklısın galibaİkiside çok hoş ama kelebek sanki daha hoş geldi bana cnm
Hmm içeriği değiştirilebilse zewkine göre ii olurmuş ama bana 1 şeklinde pasta ya da mesela diş buğdayında diş şeklinde pasta klasik gelio biraz farklı olsun diye düşünüyorum hep ondan sanırım kelebeği sewdim:)Kelebeklinin böğürtlenli olması beni biraz geri adım attırdı ama haklısın galiba
Eki Görüntüle 1804370 Sonunda poşetli yaptım hepsini
ben yedinci ayda olmuştum öncesinde gitmiştim süt baskılaması değil hormonal bozukluktan olmuyosun demiştiarkadaşlar günaydın
Ben de nisan annesiyim sizler gibi. Kızım neredeyse yaşına girecek ben hala hastalanmadım, doktora (kadın doğumcuya) gitmem gerekiyor mu, yoksa daha beklesem mi, sanki bir arkadaş buraya şöyle yazmıştı diye hatırlıyorum : o da uzun süre hastalanmamış, doktora gittim adet söktürücü verdi diyordu. ama o arkadaş gittiğinde bebeği benimki gibi yaşında değildi, daha küçüktü tabi.
sizce doktora gitmeli miyim yoksa biraz daha beklesem mi, olur muyum acaba?
Dimimelegim34 çok güzel olmuş kovalarada bayıldım onlarıda görünce pasta kesin keşebekli olmalı :)
ellerine sağlık canimEki Görüntüle 1804632 bunlarda resimlerimiz . güzel bi kutlama oldu sevdiklerimizle. hep beraberdık. cok yorucuydu. beliz iyice buyuyp anlayana ladar bu kdr buyuk bısey yapmam daha. pano harıc herseyı ben yaptım pasta 1 rakamı susler. 1 aydır ugrasıyorum. strese gırmıstım. olduda bıttı sıra sızde
Eki Görüntüle 1804601 Eki Görüntüle 1804603 Eki Görüntüle 1804617 Eki Görüntüle 1804600
Coook guzel olmus canim hersey bizde atlatiriz insallah.ellerine saglik.yoruldun evet ama guzel bi hatira kalacak ileride bakarsin resimlerine.Eki Görüntüle 1804632 bunlarda resimlerimiz . güzel bi kutlama oldu sevdiklerimizle. hep beraberdık. cok yorucuydu. beliz iyice buyuyp anlayana ladar bu kdr buyuk bısey yapmam daha. pano harıc herseyı ben yaptım pasta 1 rakamı susler. 1 aydır ugrasıyorum. strese gırmıstım. olduda bıttı sıra sızde
Eki Görüntüle 1804601 Eki Görüntüle 1804603 Eki Görüntüle 1804617 Eki Görüntüle 1804600
Posetle canim bence.Kızlar burdaysanız bana yardımcı olurmusunuz karar veremedim yine
Bu şekerleri poşetle mi veriyim yoksa poşetsiz mi ? Poşet olmazsa kovaya yapiştırcam etiketi .
Canım çok güzel olmuş herşey eline sağllk darısı basımıza bizde bugün 1 yaş asılarını olduk 3 üde bacaktan oldu kuzumu şimdi uyuttum gözlerinden akan yaslara kıyamamcok yorucu 3 gün geçirdik . pazar dogumgunumuz vardı. dun 1 yaş asıları vardı 2 kol 1 bacak ası olduk. ıse gıtmedım dun belızle ılgılendım. bı sekılde atlattık herseyı artık dınlenmek ıstıyorummm