2015 Nisan Anneleri

kucukkuzum canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. ilk ogrendiginde şok olmus olabilirsin elbette. Ama iki kardes birlikte buyuyup gidecekler ve sen gecen yillara baktiginda iyi ki diyeceksin insallah:)

AYŞE BELİZZZZ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OLSUNN İYİKİ DOĞMUŞSUNUZ İYİKİ VARSINIZ RABBİM SİZLERİ BİZLERE BAĞIŞLASIN UZUN UZUN HAYIRLI SAĞLIKLI ÖMÜRLERİNİZ OLSUNNN

LEYLAKKOKULUM SENİN KUZUNUNDA DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN NİCE SENELERE

AYŞE MİNANIN DOĞUM GÜNÜNDEN :)

Eklentiler

• 11378146_241704776172103_213790504_n.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 236
  • 12750283_1711884512385262_851886034_n.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 223
  • 1389648_1076731825774817_564452361_n.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 233
ayse beliz doğum günün kutlu olsun iyiki dogdun:)) annen sana çok güzel bir parti hazırlıyor :))))
leylakkokulum canim seninde yavrunun dogumgunu kutlu olsun canim

Reactions: nix
Ne zamandır giremiyorum dogum gunu olan bebislerin dogum gunu kutlu olsun kucukkuzum sanada hayırlı olsun suanda beklemedigin icin duyguların karısıktır ama inan iyiki diyeceksin hepimizin hakkında hayırlısı insallah

Kıxlar hoşgeldiniz valla renklendirdiniz yine burayı hızlıca akmış sayfalar şaşırdım.
Ayşe mina çok tatlı olmussun nice güzel yıllarım olsun inş.elif gülce mutlu yıllar kuzum

Ohh uzun ugraslar sonunda girebildim yaa sifremi harf hatasi nedeniyle unuttum sandim sükür epedir girmiyodum kizlar nasilsiniz dogum günlerimiz herseyimiz yaklasti birlikte negünler gecirdik hepinizi seviyorum kizlar iyiki varsiniz

Rabbim çok şükür nasip etmiş güzeller güzeli belizi , dilerim çok Mutlu olur ailesi ve sevdikleri ile beraber ..

Reactions: nix
Bugun bizim dogum gunumuz 24 mart ne cabuk gecti.hepinizi opuyotum benimaskpastam di kullanici adim.kizim elif gülce.Allahim hepsine guzel omurler nasip etsin
Nerdesin kuzum sen seni Facebook tada göremiyorum . Umarım herşey yolundadır .
Elif Gülce ye çok Mutlu yıllar dilerim daha dün gibiydi ismi ne olsun hangisi güzel diye sorduğun . Vay be kuzular büyüdü artık Bebeklikten çıkıp çoçuk oluyorlar . Rabbim hepsinin bahtlarını güzel kılsın inş.

Melike bizim d vitamini eksikliği muhabbeti vardı dimi :)) vay be ben her doktora gidişimde kızlar dua edin cinsiyetini öğreniyim diyordum sizlere Şafak saydık her birimiz kuzular için, herşey çok tatlı bir anı kaldı . Dostluklar da inş daim kalır .

Kızlar slm. bebislerin tırnaklarini nasil kesiyorsunuz. Durmuyor zar zor kesiyorum. Eşim cok dipte. kesiyor diye bu iş bana kalıyor. Uyanıkken zar zor kesiyorum el tırnaklari diz oldu bu zararlı mi. Törpu yapamadm daha hic
Canim ben uyurken kesiyorum. Uyanikken mumkum degil. Emzirerek uyutuyorum ben emzirdigim arada o uyuklerken kesiveriyorum hemen oyle cok rahay oluyo hic fark etmiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…