2015 Nisan Anneleri

bir kaç gündür biz de fena zorlanmaya başladık bküvetini banyoda klozetin üzerine koyup yıkıyorduk ama ayağa kalkmak istiyor denge bozuluyor, oturak aldım sevmedi, bizim kullandığımız küvete kaymayı engelleyen bir paspas alıp o şekilde deneyeceğim inş. sever
Ben küvetini bizim küvetin içine koyup yıkıyorum canım

Merhaba bende nisan annesiyim :) Kızım şükür büyüyor ama diş problemimiz var sizde de var mı aynı problem acaba ne yapsam da rahatlatsam bilemedim :KK43:

Küvet içinde oturak aldım yere yapişan kaymayan onun içinde yıkıyorum . Çok rahat oluyor tavsiye ederim .

ya bizim oğlan o oturağı hiç sevmedi ve ilk defa banyoda ağladı acab tekrar denesem mi ki

Melike bizim d vitamini eksikliği muhabbeti vardı dimi :)) vay be ben her doktora gidişimde kızlar dua edin cinsiyetini öğreniyim diyordum sizlere :KK66: Şafak saydık her birimiz kuzular için, herşey çok tatlı bir anı kaldı . Dostluklar da inş daim kalır .

evet Rahimecim ayyy ne güzledi o zamanlar değişik bir heyecan, bekleyiş, telaşş ne ararsan bütün duyguları yaşıyorduk. şimdi herşey yavrularımızla çok güzel ama çook yorucu, yoğun geçtiğinden anlayamıyorum

bugün bizim günümüz.. kızımın belizimin günü. bugün benim doğumgünüm. ona sahip olabilmek için cok mücadele ettim cok dua ettim. kendıme ıgneler batırdım . tedavıler ılaclar ıgneler. cok sukur bu gunlerı gordum. iyiki dogdun kızım. canımın içi iyi kii. sensiz ben eksikmişimm
Nice mutlu seneler Beliz'e annesiyle babasiyla..

• Beğen
Reactions: nix
Canim öncelikle gözün aydın hiç üzülme Allah o ruhu uflediyse dermanı da verir o gücü de bilgiyi de sevgiyide koyar senin bedenine emin ol isteyen ve yıllarca sahip olamayan var hem söyle düşün oğlun 1 bucuk yaşında hatta 20 aylık olcak ve bu yıl içinde kucağına alacaksın uzun bi dönem gibi gelmeyecek oğlun 2 yaşında olduğunda o 4 aylık olacak ve kendini kurtarmış olacak sonrasında gider spiralini taktirirsin doğum kontrol hapı nida düzenli kullanırsin hem genç bir anne olacaksın 2 çocuk birlikte büyüyüp gidecek kardes derdinden de kurtulmuş olacaksın mükemmel bir deneyim bunu yaşayan arkadaşlarim var ve suan iyiki böyle olmuş diyorlar hem oglus sana yardımcı da olacak sende daha tecrubelisin şimdi üzülmeyı bırak ve keyfini çıkar :KK66:
Valla supersin cok tskr ederim icimi rahatlattin.

arkadaşlar günaydın
Ben de nisan annesiyim sizler gibi. Kızım neredeyse yaşına girecek ben hala hastalanmadım, doktora (kadın doğumcuya) gitmem gerekiyor mu, yoksa daha beklesem mi, sanki bir arkadaş buraya şöyle yazmıştı diye hatırlıyorum : o da uzun süre hastalanmamış, doktora gittim adet söktürücü verdi diyordu. ama o arkadaş gittiğinde bebeği benimki gibi yaşında değildi, daha küçüktü tabi.
sizce doktora gitmeli miyim yoksa biraz daha beklesem mi, olur muyum acaba?

Selam Kızlar nasılsınız uzunnn aradan sonra bi bakayım dedim bende nisan annesiyim bir ara çok sık buralardaydım ama sonradan gelemedim iş yoğunluk vs.
Biz de 3 nisan doğumluyuz ama doğum günümüzü 1 hafta önce yaptık dün atlattık çok şükür evde yaptım.

Sizler neler yapıyorsunuz?

arkadaşlar günaydın
Ben de nisan annesiyim sizler gibi. Kızım neredeyse yaşına girecek ben hala hastalanmadım, doktora (kadın doğumcuya) gitmem gerekiyor mu, yoksa daha beklesem mi, sanki bir arkadaş buraya şöyle yazmıştı diye hatırlıyorum : o da uzun süre hastalanmamış, doktora gittim adet söktürücü verdi diyordu. ama o arkadaş gittiğinde bebeği benimki gibi yaşında değildi, daha küçüktü tabi.
sizce doktora gitmeli miyim yoksa biraz daha beklesem mi, olur muyum acaba?

Bence git belki tahlil falan yapar 1 yıl olmuş sonuçta..

KızlaR nAsılsınız doğum günü yapanlar nasıl geçti bakalımm

X