Tsk ederim canimOy gözün aydın , mis gibi incileri olsun inş .
Oy masallah yaaa, cok tatliTeyzeleri biz artik yuruyoruz.kendisi kanepelerden tutunup gidebiliyor her yere
Bizde ayni sekilde canip tutunup kalkiyo ve heryeri siraliyor durdurak bilmiyoor cok hareketli bezini bile baglatana kadar 10 kere kalkiyo ustunu coraplarini giydirmiyor kaciyor fena yoruyor ve artik her yer tehlikeli oldu dun emeklerken bian bislukta bulundu ve ceneyi vurdu disi ust didagini kesti balon gibi sisti buzda koydurmadi okadar kan aktiki kotktum disi kirildi diye dudak patladi fena cokdaha dikkat etmemiz gerekiyor gercektenTeyzeleri biz artik yuruyoruz.kendisi kanepelerden tutunup gidebiliyor her yere
Bardakla kontrol edebilirsin aslındahayırlı olsunn darısı bize :):)
Dogru soyluyorsun canim cok dikkat etmek gerekiyor.gozumu ayirmiyorum uzerinden dun babasiyla oynarken dusurmus babasi cok sinirlendim.Masallah senin kuzuyada.buyuduler artik ne mutlu bize rabbim bu gunleride gosterdi bize.saglik sihhat versin rabbim.Bizde ayni sekilde canip tutunup kalkiyo ve heryeri siraliyor durdurak bilmiyoor cok hareketli bezini bile baglatana kadar 10 kere kalkiyo ustunu coraplarini giydirmiyor kaciyor fena yoruyor ve artik her yer tehlikeli oldu dun emeklerken bian bislukta bulundu ve ceneyi vurdu disi ust didagini kesti balon gibi sisti buzda koydurmadi okadar kan aktiki kotktum disi kirildi diye dudak patladi fena cokdaha dikkat etmemiz gerekiyor gercekten
Ben normal olarak karsiliyorum bizimkide oyle mesela ispanak yediginde yesil yesil cikiyor. Susam gibi kucuk taneciklerde oyleKizlar. Kizimin abdesti Bazrn afedersiniz sindirilmemis halde cikiuo. Bu normal mi sizlwrin Nasl
bızdede oyle ananesı yesıl mercımek yedırmıs mercımekler oylece cıktı bazen yarım zeytın verıyorum onlarda aynen cıkıyor.. normal yaniKizlar. Kizimin abdesti Bazrn afedersiniz sindirilmemis halde cikiuo. Bu normal mi sizlwrin Nasl
Burada kizamik asisi 18 aylikken olucakmis canim. İsvec'te yasiyorum ben. Sizde ne zaman kizamik asisi?Yurt dışında yaşayan arkadaşlar hangi aşıları oldunuz,toplamda kaç aşı ve niçin yaptıklarını yazar mısız.ben hala oğluma kızamık yaptırmadım.araştırıyom da
Dr sordum yapalım mı ?geçen hafta bebeğimin kızamık aşısı vardı ama enfeksiyon geçirdiği için iyleşsin öyle yapın burda da dokuz ve 18 aylarda yapılabilmektedir.siz başka hangi aşı oldunuz,uygulama farkı var mı merak ettim de.Burada kizamik asisi 18 aylikken olucakmis canim. İsvec'te yasiyorum ben. Sizde ne zaman kizamik asisi?
bizimki 3 kısa uyku yapıyordu 2 hafta öncesine kadar. 2 haftadır 2 uyku yapıyor annem bakıyor ben calısıyorum .ogleden once 1.5 saat ogleden sonra 1.5 saat uyuyomuş. ama haftasonu 1 i uzun uyuyorsa bırıni kısa uyuyor. bizim ev sesli biraz cadde üzeri. annemlerin ev sessiz galiba ondan diyorum yada annem gayet güzel uyutuyo ben beceremiyorum galibaKizlarbebisleeinizin Uykusune alemde.
Benimki iki gbduz uykusu yapiyo kisa ve cok kesik. Cok yoruluyorum
3 defa yapıyo 1 uzun 3 saat bazen daha fazla diğer ikisi birer saat bazen 2 yi buluyoKizlarbebisleeinizin Uykusune alemde.
Benimki iki gybduz uykusu yapiyo kisa ve cok kesik. Cok yoruluyorum