2015 Nisan Anneleri

Merhaba güzel anneler ve bebişleri bende nisan annesiyim aranıza yeni katıldım oğlum atahan 27nisan doğumlu 9500kg 74,5cm boy emekliyor ama daha sıralamıyor dişimiz de hala çıkmadı burada okuduklarıma bakılırsa gündüz çok sık uyutuyorum oğluşum gece uykusuna 1-1,5ta ancak geçiyor gecede çok sık emiyor ilk oğluma emzik vermedim geceleri uyumuyordu buna sırf gece beni emmesin uyusun diye emzik alıştırdım ama fayda etmedi tabi gündüz uyanması da 10u buluyor çok yoruldum artık 49kiloya inmişim bile ne yapmam lazım bir yol bana lütfen imdattt

naz yapiyor denek sana annesi. Uykukar azaliyor evet ama cok tuhaf bizimki. Ogleden once ve sonra uyuyor : ilk yarim saatten sonra yeniden emerek uykuya donuyor. Yada koyarken Geri kalkinca kisir. dongu oluyor
merhaba Allah bagislasin yavrunu.. 6 aylikken Dr kontrolunde 3 defa yatiyo ginduz gece cok kalkiuor dedigimde . Iki uyku yaptir uyumak istesede uyutma ogleden once bir defa ogleden sonra )ir defa uyut yarim saat bike uyusa yeter dedi. )sende gozlemleyip uyku saati belirledim. Son uykusuyla gece uykusu uykusu arasinda en az 3 saat olmaliymis. Uyutmak istedigin saatte slip pispisliyorsub yada emziriyorsun. Eger cok gec uyuyorsa hee gun 15-20 dk one ala ala uyutman ide yariyor. Benimkide he e cok kalkiyotdu tok oldugindan eminsem pispisliyorum. Boasts biraz direniuor agluyor sonra sonra alisiyorlar. Cok aglatnanak kaydiyla he e emme aralarini ac bence. Use yariyor.cok zor isimiz

Teşekkürler canım deniycem bakalım bu arada gündüz aramıyor memeyi ha birde hiç memede uyuyan bir bebek olmadı

Reactions: nix
Kızlar e bebekte geçen hafta bulunduğum ile özel kampanya vardı fisher price aslan yürüteç i aldım 67 tl ye.kizim çok sevdi.e bebek in Şubat kampanyasında birgün oyuncaklar da % 29 indirim var düşünenler alabilir.

Ü

Üç aşağı beş yukarı aynı burdakiyle yanlız bizde rota takvim dışı isteyen yapıyor bidw menenjit sizde baya erken bizde liste yok bile.siz hangi ülkedesiniz.
İngiltere CNm , buralarda da öyle ahım şahım takip yok . Herşey pamuk ipliğine bağlı . Kan kontrolü yok , vitamin yok . Bir tek isteğe bağlı kilo ölçtürebilirssin o kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…