2015 Nisan Anneleri

Arkadaslar et suyuyla yapabilecegim corba tarifleriniz varmi kizim cok iştahsiz ne yapsam yemiyor.

Arkadaslar et suyuyla yapabilecegim corba tarifleriniz varmi kizim cok iştahsiz ne yapsam yemiyor.
Et suyuna şehriye çorbası yapıyom ben çok seviyor paşam şehriyeyi zaten seviyor.yada et suyuyla tarhana yap yada minik minik ekmek doğra ver ben eti cicibebe ekmek almıştım et suyuna ıslatıp veriyodum

Et suyuna şehriye çorbası yapıyom ben çok seviyor paşam şehriyeyi zaten seviyor.yada et suyuyla tarhana yap yada minik minik ekmek doğra ver ben eti cicibebe ekmek almıştım et suyuna ıslatıp veriyodum
Sagol canm onerilerin icin sehriyeyi nasl yapiyrsn canm salca katiyrmsn.

Herseye kat canim sehriye tarhana yada haslama yap havucla patatesele icir canim pilavina kat mercimek corbasina butun corbalara kat gerci bizim dr annelerinnen buyuk yaptigi hata etin kendisini yedirmek uerine suyunu yediriyorlar dedi halbuki kendisini yedirmek daha vitaminliymis oyle dedi canim en iyisi oyuzden bolca haslama yapip yedirmek ben mesela kemikli etten havuc patates sogan sarimsak haslama yapiyorum ezip yediriyorum suyunada ekmek ohh tam bebislere gore

Ben salça kullanıyorum ama kendim yapmıştım yazın,sende köy salçası yoksa azıcık çay kaşığı kadar kullanabilirsin.afiyet olsun bebişine

bebekler için şekersiz kremasız bildiğiniz yaptığınız yaş pasta tarifi var mı, doğum günü için

Kızlar bebeğiniz yatarken yastik kullanıyor mu? geçen bizimkinin burnu tikali ydi kafası biraz yüksekte olunca tıkanıklık azalır mis ince bir yastik koydum güzelce yatti o gün bugündür yastikla yatıyor iyide uyuyor yastiksiz yatinca uyaniyor.

Yatıyorsa ne mutlu sana canım bizimki yüzüstü uyuduğu için yastık kullanamıyoruz

Besiginde yastikla uyuyor ama gunduz yatagimin uzerinde veya gece yanimda yatarken yastiksiz yatiyor

Kızlar günaydın.bebişlerinizin çamaşırlarını Nasıl yıkıyorsunuz.ben sabun tozu ya da sıvı Bebek deterjanı kullanıyorum.ama lekeler çıkmıyo maalesef.özellikle meyve lekeleri.sizde durumlar nasıl

Sehercim ne mutlu senin adına uykusunu olumlu etkilediyse incecrk yastiktan zarar gelmez herhalde. Ayrıca banada iyi fikir oldu. Uyku konusunda cok dertliyim. Belki bizede çare olur. Inşallah olursa duacin olurim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…