Bende oğlumdayken yanık tutuşuyordum kız için . Çok şükür Rabbim nasip etti . Mevla'm eylerse güzel eyler inş .Yaaaa ben buni yerim valla.masallah allah nazarlardan saklasin.kiziniz var cok sanslisiniz bende kiz bebek istiyorum rabbim nasip etsin banada.
Et suyuna şehriye çorbası yapıyom ben çok seviyor paşam şehriyeyi zaten seviyor.yada et suyuyla tarhana yap yada minik minik ekmek doğra ver ben eti cicibebe ekmek almıştım et suyuna ıslatıp veriyodumArkadaslar et suyuyla yapabilecegim corba tarifleriniz varmi kizim cok iştahsiz ne yapsam yemiyor.
Sagol canm onerilerin icin sehriyeyi nasl yapiyrsn canm salca katiyrmsn.Et suyuna şehriye çorbası yapıyom ben çok seviyor paşam şehriyeyi zaten seviyor.yada et suyuyla tarhana yap yada minik minik ekmek doğra ver ben eti cicibebe ekmek almıştım et suyuna ıslatıp veriyodum
Herseye kat canim sehriye tarhana yada haslama yap havucla patatesele icir canim pilavina kat mercimek corbasina butun corbalara kat gerci bizim dr annelerinnen buyuk yaptigi hata etin kendisini yedirmek uerine suyunu yediriyorlar dedi halbuki kendisini yedirmek daha vitaminliymis oyle dedi canim en iyisi oyuzden bolca haslama yapip yedirmek ben mesela kemikli etten havuc patates sogan sarimsak haslama yapiyorum ezip yediriyorum suyunada ekmek ohh tam bebislere goreArkadaslar et suyuyla yapabilecegim corba tarifleriniz varmi kizim cok iştahsiz ne yapsam yemiyor.
maşallah kuzuya Allah bağışlasın
maşallah çok şekerbuda benim 10 ay 10 günlük ayşe belizimEki Görüntüle 1764888
maşallah koca delikanlı olmuş seninkiEki Görüntüle 1765096 Ali Toprak:))
Ben salça kullanıyorum ama kendim yapmıştım yazın,sende köy salçası yoksa azıcık çay kaşığı kadar kullanabilirsin.afiyet olsun bebişineEt suyuna şehriye çorbası yapıyom ben çok seviyor paşam şehriyeyi zaten seviyor.yada et suyuyla tarhana yap yada minik minik ekmek doğra ver ben eti cicibebe ekmek almıştım et suyuna ıslatıp veriyodum
Masallah canim buyuduler ya keske yakin olsalarda arkadas olurlardiEki Görüntüle 1765645
Maşallah bebişlere hepsi birbirinden tatlo Allah'ım bizlere bağışlasın.benim Uraz kuzumda burda :)
Tesekkur ederiz teyzesi.allahim saa kiz bebek nasip etmis insallah banada nasip eder.Çok yakışıklısın beya senmaşallah .
Sagol canm onerilerin icinBen salça kullanıyorum ama kendim yapmıştım yazın,sende köy salçası yoksa azıcık çay kaşığı kadar kullanabilirsin.afiyet olsun bebişine
Yatıyorsa ne mutlu sana canım bizimki yüzüstü uyuduğu için yastık kullanamıyoruzKızlar bebeğiniz yatarken yastik kullanıyor mu? geçen bizimkinin burnu tikali ydi kafası biraz yüksekte olunca tıkanıklık azalır mis ince bir yastik koydum güzelce yatti o gün bugündür yastikla yatıyor iyide uyuyor yastiksiz yatinca uyaniyor.
Besiginde yastikla uyuyor ama gunduz yatagimin uzerinde veya gece yanimda yatarken yastiksiz yatiyorKızlar bebeğiniz yatarken yastik kullanıyor mu? geçen bizimkinin burnu tikali ydi kafası biraz yüksekte olunca tıkanıklık azalır mis ince bir yastik koydum güzelce yatti o gün bugündür yastikla yatıyor iyide uyuyor yastiksiz yatinca uyaniyor.
Sehercim ne mutlu senin adına uykusunu olumlu etkilediyse incecrk yastiktan zarar gelmez herhalde. Ayrıca banada iyi fikir oldu. Uyku konusunda cok dertliyim. Belki bizede çare olur. Inşallah olursa duacin olurimKızlar bebeğiniz yatarken yastik kullanıyor mu? geçen bizimkinin burnu tikali ydi kafası biraz yüksekte olunca tıkanıklık azalır mis ince bir yastik koydum güzelce yatti o gün bugündür yastikla yatıyor iyide uyuyor yastiksiz yatinca uyaniyor.