- 9 Ekim 2014
- 1.125
- 1.674
- 37
Ben bir kere verdim canım çok iyi temizleyip soğanla birlikte kavurup vermiştmTavuk cigeri veren var mi nasil veriyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir kere verdim canım çok iyi temizleyip soğanla birlikte kavurup vermiştmTavuk cigeri veren var mi nasil veriyorsunuz
Bizim aşılar bu şekilde kızamık vurulduk CNm resim çektim bak istersenYurt dışında yaşayan arkadaşlar hangi aşıları oldunuz,toplamda kaç aşı ve niçin yaptıklarını yazar mısız.ben hala oğluma kızamık yaptırmadım.araştırıyom da
Şunu farkettim kızamık yani rubella Aşisı bir yaşındaymış burda ama bizde üç ay açılarını Türkiye'de iken yaptırmıştık belki orda vurulmuştur yine .
maşallah canım Allah bağışlasın minnoşunu çok tatlıEki Görüntüle 1764623 Hadi kızlar , Melek'lerin resimlerin koyalım . Şenlensin buralar
Meryem
naz yapiyor denek sana annesi. Uykukar azaliyor evet ama cok tuhaf bizimki. Ogleden once ve sonra uyuyor : ilk yarim saatten sonra yeniden emerek uykuya donuyor. Yada koyarken Geri kalkinca kisir. dongu oluyorbizimki 3 kısa uyku yapıyordu 2 hafta öncesine kadar. 2 haftadır 2 uyku yapıyor annem bakıyor ben calısıyorum .ogleden once 1.5 saat ogleden sonra 1.5 saat uyuyomuş. ama haftasonu 1 i uzun uyuyorsa bırıni kısa uyuyor. bizim ev sesli biraz cadde üzeri. annemlerin ev sessiz galiba ondan diyorum yada annem gayet güzel uyutuyo ben beceremiyorum galiba artık 10 bucuk aylık olmak üzere uykular azalıyor.
merhaba Allah bagislasin yavrunu.. 6 aylikken Dr kontrolunde 3 defa yatiyo ginduz gece cok kalkiuor dedigimde . Iki uyku yaptir uyumak istesede uyutma ogleden once bir defa ogleden sonra )ir defa uyut yarim saat bike uyusa yeter dedi. )sende gozlemleyip uyku saati belirledim. Son uykusuyla gece uykusu uykusu arasinda en az 3 saat olmaliymis. Uyutmak istedigin saatte slip pispisliyorsub yada emziriyorsun. Eger cok gec uyuyorsa hee gun 15-20 dk one ala ala uyutman ide yariyor. Benimkide he e cok kalkiyotdu tok oldugindan eminsem pispisliyorum. Boasts biraz direniuor agluyor sonra sonra alisiyorlar. Cok aglatnanak kaydiyla he e emme aralarini ac bence. Use yariyor.cok zor isimizMerhaba güzel anneler ve bebişleri bende nisan annesiyim aranıza yeni katıldım oğlum atahan 27nisan doğumlu 9500kg 74,5cm boy emekliyor ama daha sıralamıyor dişimiz de hala çıkmadı burada okuduklarıma bakılırsa gündüz çok sık uyutuyorum oğluşum gece uykusuna 1-1,5ta ancak geçiyor gecede çok sık emiyor ilk oğluma emzik vermedim geceleri uyumuyordu buna sırf gece beni emmesin uyusun diye emzik alıştırdım ama fayda etmedi tabi gündüz uyanması da 10u buluyor çok yoruldum artık 49kiloya inmişim bile ne yapmam lazım bir yol bana lütfen imdattt
Yaaaa ben buni yerim valla.masallah allah nazarlardan saklasin.kiziniz var cok sanslisiniz bende kiz bebek istiyorum rabbim nasip etsin banada.Eki Görüntüle 1764623 Hadi kızlar , Melek'lerin resimlerin koyalım . Şenlensin buralar
Meryem
Teşekkürler canım deniycem bakalım bu arada gündüz aramıyor memeyi ha birde hiç memede uyuyan bir bebek olmadınaz yapiyor denek sana annesi. Uykukar azaliyor evet ama cok tuhaf bizimki. Ogleden once ve sonra uyuyor : ilk yarim saatten sonra yeniden emerek uykuya donuyor. Yada koyarken Geri kalkinca kisir. dongu oluyor
merhaba Allah bagislasin yavrunu.. 6 aylikken Dr kontrolunde 3 defa yatiyo ginduz gece cok kalkiuor dedigimde . Iki uyku yaptir uyumak istesede uyutma ogleden once bir defa ogleden sonra )ir defa uyut yarim saat bike uyusa yeter dedi. )sende gozlemleyip uyku saati belirledim. Son uykusuyla gece uykusu uykusu arasinda en az 3 saat olmaliymis. Uyutmak istedigin saatte slip pispisliyorsub yada emziriyorsun. Eger cok gec uyuyorsa hee gun 15-20 dk one ala ala uyutman ide yariyor. Benimkide he e cok kalkiyotdu tok oldugindan eminsem pispisliyorum. Boasts biraz direniuor agluyor sonra sonra alisiyorlar. Cok aglatnanak kaydiyla he e emme aralarini ac bence. Use yariyor.cok zor isimiz
2 gunduz uykusu yapıyor 1 1.5 saatlik.aksamda bu aralar geç uyuyor 10 gibi uyuyor 9 gibi kalkıyor. dıs çıkartın gece rahatladı 1 yada max 2 kere kalkıyor.Kizlarbebisleeinizin Uykusune alemde.
Benimki iki gybduz uykusu yapiyo kisa ve cok kesik. Cok yoruluyorum
Canim kızın aynı sen allah bagislasin:))buda benim 10 ay 10 günlük ayşe belizimEki Görüntüle 1764888
Üç aşağı beş yukarı aynı burdakiyle yanlız bizde rota takvim dışı isteyen yapıyor bidw menenjit sizde baya erken bizde liste yok bile.siz hangi ülkedesiniz.
İngiltere CNm , buralarda da öyle ahım şahım takip yok . Herşey pamuk ipliğine bağlı . Kan kontrolü yok , vitamin yok . Bir tek isteğe bağlı kilo ölçtürebilirssin o kadar .Ü
Üç aşağı beş yukarı aynı burdakiyle yanlız bizde rota takvim dışı isteyen yapıyor bidw menenjit sizde baya erken bizde liste yok bile.siz hangi ülkedesiniz.
Maşallah güzellik , Ayşe beliz sana çok benziyor CNm . Allah Güzel alın yazısı yazsın kuzuma.buda benim 10 ay 10 günlük ayşe belizimEki Görüntüle 1764888
Yaman delikanlı saçlarına bittim , tam karizma maşallahEki Görüntüle 1765096 Ali Toprak:))
Sağol CNm , cümlemizin inş .maşallah canım Allah bağışlasın minnoşunu çok tatlı
Çok yakışıklısın beya sen maşallah .