2015 Nisan Anneleri

Çok geçmiş olsun dikkat edin. Benim oğlanda yutmuştu damacananın plastiğini 10 dkda çıkardı doktorlar ama ömrümden 10 yıl gitti Allah kimseye yaşatmasın
amin canim
doğum günü için planlarınızı oluşturdunuzmu?
başlamak lazım yavaştan aslında.perşembe ye geliyor bizimki akşam yapıcam anneler babalar dayı ve halalar olacak.şimdilik bu kadarını düşündüm tema belirlemedim daha ama minnie mouse a sıcak bakiyorum:))

• Beğen
Reactions: nix
doğum günü için planlarınızı oluşturdunuzmu?
Yavaş yavaş araştırmaya başladım ve şimdiden strese girdim.ne kadar çok yapılacak şey varmış.temizlikten ikramlara kıyafetten konsepte süslere hediyeliklere hepsi ayrı bi iş.bizim burda aileden kimse olmadığı için arkadaşları çagırıcaz.15 kişi falan anca oluruz herhalde.ben de prens ya da kral tacı konseptlerini beğeniyorum.çok araştırdık internetten sadece bi sitede beğendiğim konseptler buldum ondan da daha fiyat almadım.çok mu pahalı isterler bilmiyorum.pasta için de bikaç model var beğendiğim ama tam karar vermedim.cupcake ve şeker hamurlu kurabiyelere daha hiç bakmadım bile.hediyelik olarak neler düşünüyorsunuz.herkes böyle fikrileri yazarsa çok iyi olur .bir de dişbuğdayı yapanlar foto yükleyebilirse bize fikir olur.

Arkadaslar merhaba..Oglumun dun poposu feci halde pisti. Dogdugundan beri ilk defa oluyor. Birkac gundur domates veriyorum acaba dokunmus olabilir mi? Domatesin alerjik oldugunu biliyorum, vucudunda herhangi bir alerji belirtisi yok..

amin canim

başlamak lazım yavaştan aslında.perşembe ye geliyor bizimki akşam yapıcam anneler babalar dayı ve halalar olacak.şimdilik bu kadarını düşündüm tema belirlemedim daha ama minnie mouse a sıcak bakiyorum:))
bzmde persembeye gelıyor calısıyorum . ctesi yada pazar olur. dısarda yapcaktım ama fıyatla ucmus. bi kaç kafeden fiyat aldım 1000 tl dıyor sadece mekan ıcın. en az o da 1000-1500 tl fıyat verdıler. mecburen evde yapıcam. evımde kucuk aslında cok yakın bıle cagırsam 35 kişi ediyor. ama anane babane dedeler amca ve teyzeler olacak 3 tanede kuzenimi çağırcam 15 e bilemedin 20 ye düşürcem sayıyı. minnie mouse bnimde aklımda,kırmızı başlıklı kız yada arı maya. su an lcw de arı maya kıyafetı buldum onu alabılırım sende bi bak istersen 35 tl

Yavaş yavaş araştırmaya başladım ve şimdiden strese girdim.ne kadar çok yapılacak şey varmış.temizlikten ikramlara kıyafetten konsepte süslere hediyeliklere hepsi ayrı bi iş.bizim burda aileden kimse olmadığı için arkadaşları çagırıcaz.15 kişi falan anca oluruz herhalde.ben de prens ya da kral tacı konseptlerini beğeniyorum.çok araştırdık internetten sadece bi sitede beğendiğim konseptler buldum ondan da daha fiyat almadım.çok mu pahalı isterler bilmiyorum.pasta için de bikaç model var beğendiğim ama tam karar vermedim.cupcake ve şeker hamurlu kurabiyelere daha hiç bakmadım bile.hediyelik olarak neler düşünüyorsunuz.herkes böyle fikrileri yazarsa çok iyi olur .bir de dişbuğdayı yapanlar foto yükleyebilirse bize fikir olur.
ay o konseptlere paramı vercen bide http://keyfekedersaatlerim.blogspot...0+03:00&max-results=20&start=32&by-date=false
bu siteye bi sürü konsept var bastır kes kullan canım.
kurabıye ve hedıyelık yaptırmıcam. mevlutte diş bugdayında vardı kurabıyede hediyede. aman buda cocugumun dogum gunu bu sefer hedıye bıze gelsın :KK70: kurabıyede ınsanlar yemeye kıyamıyo bı sure sonra cope gıdıyo.cupcakede yapmam. güzel bi pasta 4-5 çeşit yiyecek tamamdır diş bugdayında abartmıstım 10 cesıt fılan vardı hem zıyan oldu cogu kaldı hemde geberdım yaparken. az öz çeşit olsun hepsi bitsin ziyan olmasın istiyorum

Eklentiler

• diş.jpg
    diş.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_2856.jpg
    IMG_2856.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaslar merhaba..Oglumun dun poposu feci halde pisti. Dogdugundan beri ilk defa oluyor. Birkac gundur domates veriyorum acaba dokunmus olabilir mi? Domatesin alerjik oldugunu biliyorum, vucudunda herhangi bir alerji belirtisi yok..
boyle asitli seyler yiyince kakada asitlendiği için pişik yapıyo. bende ananas vermıstım cok hafıf bızımkıde olmuş. sudokrem cok ıyı gelıyor

yya öylemi inşallah. çünkü psikolojik bişeymi diye endişelendim. dikkatını baska bıseye cekmeye calısıyorum oyle yapınca
Yok canim bende korkmustum ilk baslarda ama disler cikinca birakti.daha sonra dislerini gicirtmaya basamisti sukur onuda birakti surekli degisik hareketleri oluyor.

ay o konseptlere paramı vercen bide http://keyfekedersaatlerim.kadinlarkulubu.com.tr/search/label/Kızlar İçin Yaşgünü Parti Setleri?updated-max=2012-05-31T14:KK35:00+03:00&max-results=20&start=32&by-date=false
kurabıye ve hedıyelık yaptırmıcam. mevlutte diş bugdayında vardı kurabıyede hediyede. aman buda cocugumun dogum gunu bu sefer hedıye bıze gelsın :KK70: kurabıyede ınsanlar yemeye kıyamıyo bı sure sonra cope gıdıyo.cupcakede yapmam. güzel bi pasta 4-5 çeşit yiyecek tamamdır diş bugdayında abartmıstım 10 cesıt fılan vardı hem zıyan oldu cogu kaldı hemde geberdım yaparken. az öz çeşit olsun hepsi bitsin ziyan olmasın istiyorum
Canim ellerine saglik ne güzel yapmışsın.bizim aileler farklı şehirlerde olduğundan ne Mevlüt ne diş buğdayı hiçbişey yapamadım.o yüzden doğum gününe çok özeniyorum.yapamadığım herşeyi bi kerede yapmak istiyorum. O yüzden biraz masraflı olacak gibi görünüyor.

Canim domates alerji yapmasa bile asidik bir gida oldugu icin kaka yapinca poposunu kizartabilir. Bol bol havalandir ve kuru tutmaya calis, bir de cok sık bez degistir. Gecmis olsun canim.

ay o konseptlere paramı vercen bide http://keyfekedersaatlerim.kadinlarkulubu.com.tr/search/label/Kızlar İçin Yaşgünü Parti Setleri?updated-max=2012-05-31T14:KK35:00+03:00&max-results=20&start=32&by-date=false
Linki açamadım :KK43:

X