BEN AÇIĞIM HEMDE ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN BAKIMI ÇOK ZOR OLUYORDU HEMDE KIVIRCIK SAÇIM GER DAİM ÖZEN İSTİYORBen de teşekkür ederim canım.saçlarım hamile olmadan önce omuzlarımdaydı o zamandan beri uzatıyorum 2 ayda bir ucundan kendim kesiyorum hayatımda ilk defa uzattım ama çok beğendim bakımına gelince bizim kız saçımı çekmeyi seviyor bende hep örüyorum 2 günde bir yıkar kremler im tamam başka bir şey yapmıyorum
yaramaz degıl anım bızımkıde aynı popoyu actıgım anda hop elımın altından donup kacıyor boklar her yere suruldu gecen gun. bezını baglattırmıyo bas bas bagırıyo hele kıyafet degıstırırken yırtıyo kendını.ayagımda sallarken hop bı o tarafa atlıyo bı bu tarafa. kucak ıstıyo kucagıma alıyorum sutume dogru tırmanıyo saclarımı cekıyo. kendı sacını cekıyo kendı kafasına vuruyo. felaket huysuz bu ara yıne. ben üst dişlerden dıyorumKizlar oglum birkac haftadir o kadar huysuz ki..uykusu geliyor uyumamak icin avazi ciktigi kadar agliyor. Ayagimda salliyorum ama kalkacakmis, birakiyorum bu sefer uykusuzluktan agliyor. Altini degistirirken direnip agliyor. Bezini aciyorum hemen donup gitmek istiyor. Popo acik bir iki dakika emekliyor. Bezi baglarken tekrar ciglik cigliga. Dun gece babasi tuttu ben altini aldim. Ve kanaat getirdik bu cocuk yaramaz olacak diye..O kadar zorlaniyorum ki gun icinde. Bu gecici bir durum mu acaba, arastirip baktim 9 ay sendromu var mi acaba ama bir bilgiye ulasamadim. Var mi sizde de boyle durumlar?
hiççç bulamaç vermedim. 7 aylıkta itibaren hergün 1 tam yumurtayla koy tereyagında omlet. labne,lor,tuzsuz burgu peynir gibi peynirler, yarım muz, 2 zeytin, 2 çay kaşığı pekmez. ama hepsi ayrı ayrı hiç karıstırmıyorum. bzaen ıhlamur bazen taze sıkma meyve suyu, bazen kefir içiriyorum kahvaltıda. yumrutasına yada pekmezine ceviz fındık ekliyorum.ne kadra yiyeceği bebeğinize bağlı. istediği kadar verin yemezse zorlamayın bence. cok sinir bozucu çünkü anne ve bebek için.anneler merhaba,
mayıs annesi olarak size bir sorum var. kızım şuan 8 aylık kilo almada problem yaşıyorduk ve ben güzel yiyor diye kahvaltıyı bulamaç halinde karıştırıp veriyorum. sizin aranızda bulamaç halinde veren var mı? tek tek verenler önerileriniz neler? nasıl ne kadar vermeliyim?
Bence bulamac verme canin tek tek alistir neye alisirlarsa oyle gidiyor hem benimki bulamac yemedi begenmedi ayri ayri biz kahvaltida ne yiyorsak veriyorum yumurtasini sadece sarisindan yapiyoruum bazen omlet bazen haslama hergun 2 adet zeytin minik minik dogruyorum tam bugday ekmegi pekmezli ilik suda islatip yediriyorum sonra kahvaltidan recel helva kasar ne varsa veriyorumanneler merhaba,
mayıs annesi olarak size bir sorum var. kızım şuan 8 aylık kilo almada problem yaşıyorduk ve ben güzel yiyor diye kahvaltıyı bulamaç halinde karıştırıp veriyorum. sizin aranızda bulamaç halinde veren var mı? tek tek verenler önerileriniz neler? nasıl ne kadar vermeliyim?
Yapar canim benimkide tam seninki gibi 9. Ayina iki gun kala emekledi simdi girmedigi delik yok masa altlari hepsi bir haftadirda tv unitesinden tutunup kalkiyo masallah ama koltuk biraz yuksek geliyor onda yapamiyor iki dizinin ustune gelip oyle kaliyor besigindende tutunup kalkiyo alt kademede oldugu halde bikac adim siralamaya basladi ama cok huysuz artik yurutece binmek istemiyor agliyor emekledigi icin yuruteci kaldirdim surekli pesimde hicbiryere birakmiyor uyku problemi var cok sinirli bonyoya gitmek icin deliriyor agliyor kapi acilsa kostura kostura geliyor heryeri karistiriyor biri zile bassa kapiya bakiyor kapidakilerin iceri gelmesini bekliyor yalanciktan kapidakileri iceri alazsam agliyor her istedigini aglayarak yaptiriyor kucagimda tirmanip memeyi emmeye calisiyor tvnin onundeki dsmartve kablolarin pirizlerin yanina gidip onlari dusuruyor yukari kaldirdim ama simdide yukari tutunup kalkip asagi atiyor 2 dk o beni yada ben onu yanliz birakamiyorum aninda bir muzurluk yapiyor bizimki boyle cok uzun yazdim ama ilk baslarda sakin sesziz oturan cocuk bir anda atak yasiyor ve ben streslerde uykusuz ve dogru beslenemiyorum yemek ymeme bile izin vermiyorSelam kizlar kizim uzun zamandir surune surene istedigi yere gidiyodu heralde emeklemeden yurucek diyodum bi kac gundur biraz emekliyodu bugun bayagi bi emekledi 2 gun sonra 9. Ayini doldurcak bi suredir yanina falan ofurunca tirmanmaya calisiyo ama tutunarak kalkma yok bakalim bekliyoruz
Ayni durumdayiz canim ust disler olabilir. Ikinci kez anne olan arkadasimin sezeryanda ayni kesi yerinden kesilmisti..bısey merak edıyorum. kızlar 1. kez sezeryan oldum ya sımdı ben. ıkıncı kez dogum olsa sezeryan olunca yıne ılk sezeryan kesi yerindenmi kesiyolar ? yeni biyerdenmı kesıyolar
Normalde göğsümde uyuyor canım emerek. Yinede yatmadan yarım saat önce kaşık maması veriyorum aç olmadığına eminim. Artık göğüs uçlarım acımaya başlayınca ayağımda sallıyorum arada. Ama fayda etmiyor hayrolsunCanım bebeğini nasıl uyutuyorsun sallayarak mı emzirerek mi belki karnı açtır.ben emzirerek uyutuyorum gece 12 de son kez bir mama veririm sabah 7/8 e kadar uyur gece bir kez uyanır ondada yattığum yerden 5 dk emziririm tekrar uyur.benim bebek asla sallayarak vs uyumaz emerken huzur buluyor rahatlıyor
sanki minayı anlatmışsınn :) aynı bnmkide öyle bazen çığlık atasım geliyo anneme diyorum ALLAHIM sana sabır versin sen ii dayanıyosun ben annesiyken kafayı yiyorum :):) hadi sizin dişten bizim neden acaba ortada dişte yokkkkyaramaz degıl anım bızımkıde aynı popoyu actıgım anda hop elımın altından donup kacıyor boklar her yere suruldu gecen gun. bezını baglattırmıyo bas bas bagırıyo hele kıyafet degıstırırken yırtıyo kendını.ayagımda sallarken hop bı o tarafa atlıyo bı bu tarafa. kucak ıstıyo kucagıma alıyorum sutume dogru tırmanıyo saclarımı cekıyo. kendı sacını cekıyo kendı kafasına vuruyo. felaket huysuz bu ara yıne. ben üst dişlerden dıyorum
aynen öyle tatlım aynı dikişin üstünden kesiyorlar bnm ikinci olduğu için biliyorum :) ilkimde dikiş yerim çok kötüydü aşırı belli oluyodu pütürlü pütürlü şükür bunda doktorum çok güzel dikmiş sadece bi çizgi var :):)bısey merak edıyorum. kızlar 1. kez sezeryan oldum ya sımdı ben. ıkıncı kez dogum olsa sezeryan olunca yıne ılk sezeryan kesi yerindenmi kesiyolar ? yeni biyerdenmı kesıyolar
Canım diş çıkardıpı için rahatsızlık veriyordur ben öyle çok fazla huzursuz olduğu zaman calpol şurup veriyorum rahatlıyor güzel uyuyorNormalde göğsümde uyuyor canım emerek. Yinede yatmadan yarım saat önce kaşık maması veriyorum aç olmadığına eminim. Artık göğüs uçlarım acımaya başlayınca ayağımda sallıyorum arada. Ama fayda etmiyor hayrolsun
Geçici CNm merak etmek , beklerken eline değişik şeyler ver benim kızda öyle seninki kadar olmasa da oda durmuyor . 9 ay sendromu duymadık ama büyüyorlar büyüme atağı olabilirKizlar oglum birkac haftadir o kadar huysuz ki..uykusu geliyor uyumamak icin avazi ciktigi kadar agliyor. Ayagimda salliyorum ama kalkacakmis, birakiyorum bu sefer uykusuzluktan agliyor. Altini degistirirken direnip agliyor. Bezini aciyorum hemen donup gitmek istiyor. Popo acik bir iki dakika emekliyor. Bezi baglarken tekrar ciglik cigliga. Dun gece babasi tuttu ben altini aldim. Ve kanaat getirdik bu cocuk yaramaz olacak diye..O kadar zorlaniyorum ki gun icinde. Bu gecici bir durum mu acaba, arastirip baktim 9 ay sendromu var mi acaba ama bir bilgiye ulasamadim. Var mi sizde de boyle durumlar?
CNm çok ciciler hepsi , ikinci tulum olana bayıldım . Güle güle kullansın meleğin ..BUNLARI ALDIMM ÇOK CİCİLER :) HEPSİ 52 TUTTU KARGO DAHİL :)
Gözün aydın CNm , benim kız halan Ada'm gibi emeklemiyor . Bu aralar favorisi dizleri üzerine yükselip kalma çalışmaları varSelam kizlar kizim uzun zamandir surune surene istedigi yere gidiyodu heralde emeklemeden yurucek diyodum bi kac gundur biraz emekliyodu bugun bayagi bi emekledi 2 gun sonra 9. Ayini doldurcak bi suredir yanina falan ofurunca tirmanmaya calisiyo ama tutunarak kalkma yok bakalim bekliyoruz
Burda yani İngiltere'de vick sürdüğü için bebeğini kaybeden anne oldu hemde yakın Zaman içinde . Vick i deri ile temas edilmesinin dışında kokusuna bile maruz kalınmaması şiddetle vurgulanıyor CNm . Biliyorum bir daha kullanmam yazmışsın ama olurda herkes okur akıllarda kalır diye yazım dedim .çok geçmiş olsun .Pekmezi suyun icine koyup vermek hic aklima gelmedi tesekkur ederim. C vitamini vermeye calisiyorum ama cok az yiyo
eczacimiz peditusu vermis esime dun aksam onu kullandik surekli burnunu aciyorum nane yagiyla bugu ypiyorum odaya bugunde gorumcemin onerisiyle ayaginin altina vicks surdum iyi geldi gibi
ay yok calpol fılan hayır etmıyor bu gece cıldırdım. 3 saatlık uykuyla duruyorum. agladı agladı agladı. 3 bucuga kadar. bendes ınırlendım sus dıye bagırdım . kendıme de kızıyorum suan vıcdan azabı cekıyorum ama sabrım tasıyor bazenCanım diş çıkardıpı için rahatsızlık veriyordur ben öyle çok fazla huzursuz olduğu zaman calpol şurup veriyorum rahatlıyor güzel uyuyor
Canim bizim de oluyor bazen kizdigimiz.ay yok calpol fılan hayır etmıyor bu gece cıldırdım. 3 saatlık uykuyla duruyorum. agladı agladı agladı. 3 bucuga kadar. bendes ınırlendım sus dıye bagırdım . kendıme de kızıyorum suan vıcdan azabı cekıyorum ama sabrım tasıyor bazen