2015 Nisan Anneleri

Arkdaslar biraz sulandirip inek sutu veren var mi .1 yasindan once baslamanin zarari olur muki.beni annem emzirememis dogdugumdan beri inek sutuyle beslenmisim taş gibiyimde cok sukur hic sorun olmamis.bende baslasam miki diyorum
Guzel bir soru canim bende merak ediiyorum verebilirmiyiz yari sut yari su buarada ben 6 .ayindan berri cicibebe veriyorum bir sorun olmadi canim bende kardesimde cicibebeyle inek sutuyle buyuduk masallah kardesim benden cok yedi boyu 1.85 gaayette saglikli ama simdiki zamn ve doktorlar onermiyor bizde korkuyoruz ama zaten 9.5 aylik benimki 10 aylik oldugunda basliycam inek sutune gorumcem 3 ayliktan berri veriyor ogluna yari su yari sut cicibbebe cocuk birbucuk yasinda bisey olmadi hic daha dr yuzu gormedi masallah

Sağolun canlar kusura bakmayın aklıma geldikçe soruyorum

kızlar dogum gunu konusunda fikirleriniz neler? bizim nerden baksanız 35-40 davetlımız olacak. bunlar en yakın cagırmak zorunda olduklarım. kararsızım dısarda bı yerde yapcam bıraz pahalıya cıkacak. evde olmaz evım küçük karman corman olacak. yada 2 ye ayırıp 2 ayrı kutlama dusundum sacmamı olacak. yada hıckımseyı cagırmayıp kendı aramızda kutlucaz napcamı sasırmıs durumdayım.

Canım benim komşum butik pastacı, diyor ki yumurta ve kabartma tozu koymazsan kurabiye bikaç ay bile bekleyebilir, hiçbişey olmaz. Pastayı da o genelde bigün Önce yapıyo ama pandispanyasını önceden yapıp buzluğa atıyo yapacağı zaman çıkarıyo.avakadoyu da bikaç gün oda sıcaklığında beklet yumuşayınca ben muzla ezip veriyorum

Ben evde kendi aramizda yapicam cok kalabalik caarmiycam dis bugdayinda kalabik 25 kisi cagirdim hem cocugum kalabaliktan rahatsiz oldu hemde kendim dogru duzgin biseyden anlamadim busefer cagricam anneanne dede teyze dayi amca kendkmiz olcaz yani bence daha iyu milletle ilgilenmekten cocukla ilgilenemiyo insan ben boyle dusunuyorum canim

Canım bikaçgündür aynı sorular kafamda dönüp duruyo evim çok küçük sığmak mümkün değil en az 30-35 kişi varış dışarısı için bütçemizi aşar bilemedim valla kafamda deli sorular :)

kızım bu gece sabah kadar agladı yıne sanırım üst dişler gelmeye baslıyo. acı ıcınde kıvrandı saclarını cektı burnunu cektı. şu dişler mahvediyo bebeleri cıksada rahatlasak.

Canım epeyce kalabalık çok zevk alınmaz diye düşünüyorum max 25 e indurebiliyorsan daha iyi olur
Şimdi bende dis buğdayını dusundum de cocuklarla max 20 olacak okullarin tatil zamanina denk gelmese iyiydi:)))

Sağol canım avakadoyu çıkardım 1 günde bile baya yumusamis

kalabalık iyi olmuyor hakkaten tek odaya sıgilmiyor falan ben max 20 kişi olarak planlıyorum kırpicam artık biraz :)

Reactions: nix
ya kızlar benım psıkolojım hıc ıyı degıl bu aralar acayıp kaygılı ve takıntılıyım. sureklı kızıma bısey olacak gıbı gelıyor. eve gıdınce onunla hıc soluksuz vakıt gecırcem dıye kasıyorum. 10 dakıka onla ılgılenmesem vıcdan azabı cekıyorum. ben onunla oynama ıstıyorum o da huysuzluk edınce sınırlenıyorum. bıde hava karlı ıkı gundur sogukta ananesıne gıdıp gelıyor evde degılım dıye uzuluyorum. su ara her sanıye kaygı ve endıse var. nıye boyle oldum bılmıyorum

aynı kaygıları bende yaşıyorum cnm miniklerimizden uzağız ondan oluyo zaten diyorum annem bakmasa asla bakıcıya falan güvenip bırakamazmışım ben

cnm ben daha bi plan yapmadım ama çok abartılı bişiler istemiyorum ewim küçük zaten dışarda da düşünmüyorum şubatta 1 ay iznim var o zaman bakıcam

Selam kizlar kizim uzun zamandir surune surene istedigi yere gidiyodu heralde emeklemeden yurucek diyodum bi kac gundur biraz emekliyodu bugun bayagi bi emekledi 2 gun sonra 9. Ayini doldurcak bi suredir yanina falan ofurunca tirmanmaya calisiyo ama tutunarak kalkma yok bakalim bekliyoruz

Kizlar benim minigimm hasta cumadan beri once halsizlik ates aglamalari oldu simdi onlar gecti iki gundur burun akintisi ve balgama bagli oksuruk var. Tukurup atamiyoda garibim balgami bugun artik zorla kustura kustura cikardim balgami. Kizlar onerebileceginiz bisey var mi yavrum cok kotu

Cok gecmis olsun, acil sifalar canim.
Bol sivi almasina dikkat et bu donemde, ilik suyun icine pekmez katip icirmeye calis, bogazini yumusatir birazcik. Bir de portakal, mandalina filan yani c vitaminine yuklen. Tekrar gecmis olsun.

Benimki de hala surunuyor ama 4 ayak emekleme yok. Aynen dedigin gibi canim bizden tutunup ayaga kalkiyor ama koltuklara filan uzanmadi henuz, biz daha emniyetli geliyoruz herhalde :)

Kizlar sabah bi kalktim, boynum tutulmus.
Ne sag ne sol ceviremiyorum su an,
Oyle oturuyorum put gibi!
Burada hic kimsem yok, yurtdisindayim.
Esim ise gitmicek mecburen.
Kizimi bile kaldiramiyorum..
Allah kimseyi tek basina hasta koymasin, gercekten cok zor,
Hele bir de bebek varsa!

Bircanly şurup çok iyi canım.bizimkide kötüydü 3 hafta çekti bu şurup u aldık öksürüğüde bitti iyileşti çok şükür peditus u önermiyorlar zaten ama bircanly çok iyi

kızlar ben kızıma ınsallah allah nasıp ederse 18 ay gıbı tuvalet alıskanlıgı kazandırmaya baslayayım dıyorum. cunku tam benım yıllık ızın donemıme gelecek agustos sonu eylul bası. 18 aylık olacak kızım havalar da sıcak olur. tecrubelı anneler nasıl olur kucukmu basarabılırmıyız ne dersınız

Cok gecmis olsun, acil sifalar canim.
Bol sivi almasina dikkat et bu donemde, ilik suyun icine pekmez katip icirmeye calis, bogazini yumusatir birazcik. Bir de portakal, mandalina filan yani c vitaminine yuklen. Tekrar gecmis olsun.
Pekmezi suyun icine koyup vermek hic aklima gelmedi tesekkur ederim. C vitamini vermeye calisiyorum ama cok az yiyo
Bircanly şurup çok iyi canım.bizimkide kötüydü 3 hafta çekti bu şurup u aldık öksürüğüde bitti iyileşti çok şükür peditus u önermiyorlar zaten ama bircanly çok iyi
eczacimiz peditusu vermis esime dun aksam onu kullandik surekli burnunu aciyorum nane yagiyla bugu ypiyorum odaya bugunde gorumcemin onerisiyle ayaginin altina vicks surdum iyi geldi gibi

ayyy sakınn viksle ilgili son zamanlarda cıkan haberleri okumadınmı canım. dr a sormadan bu gibi seyleri asla kullanmamalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…