2015 Nisan Anneleri

Pekmezi suyun icine koyup vermek hic aklima gelmedi tesekkur ederim. C vitamini vermeye calisiyorum ama cok az yiyo
eczacimiz peditusu vermis esime dun aksam onu kullandik surekli burnunu aciyorum nane yagiyla bugu ypiyorum odaya bugunde gorumcemin onerisiyle ayaginin altina vicks surdum iyi geldi gibi
Canim vicks i bebeklere pek tavsiye etmiyorlar arkadaslarin da dedigi gibi.
Lutfen vicks kullanimini dr'a danis.

ya kızlar benım psıkolojım hıc ıyı degıl bu aralar acayıp kaygılı ve takıntılıyım. sureklı kızıma bısey olacak gıbı gelıyor. eve gıdınce onunla hıc soluksuz vakıt gecırcem dıye kasıyorum. 10 dakıka onla ılgılenmesem vıcdan azabı cekıyorum. ben onunla oynama ıstıyorum o da huysuzluk edınce sınırlenıyorum. bıde hava karlı ıkı gundur sogukta ananesıne gıdıp gelıyor evde degılım dıye uzuluyorum. su ara her sanıye kaygı ve endıse var. nıye boyle oldum bılmıyorum
Canim hepimizde oluyor bende evdeyim daha başlamadım ise.evde duruncada is yapıyorum sürekli çocukla ilgilenecegim yerde bende vicdan azabı çekiyorum anlayacağın her türlü oluyor bu kaygılar.

Kizlar benim minigimm hasta cumadan beri once halsizlik ates aglamalari oldu simdi onlar gecti iki gundur burun akintisi ve balgama bagli oksuruk var. Tukurup atamiyoda garibim balgami bugun artik zorla kustura kustura cikardim balgami. Kizlar onerebileceginiz bisey var mi yavrum cok kotu :KK43:
bizimde olmuştu doktor damla vermişti ve ılık ıhlamur onermusti 3 günde gecmisti

Kizlar benim minigimm hasta cumadan beri once halsizlik ates aglamalari oldu simdi onlar gecti iki gundur burun akintisi ve balgama bagli oksuruk var. Tukurup atamiyoda garibim balgami bugun artik zorla kustura kustura cikardim balgami. Kizlar onerebileceginiz bisey var mi yavrum cok kotu :KK43:
Canik cok gecmis olsun. Evet pekmez cok ise yariyor bu durumda. Bir de ihlamuru ayva yapragiyla kaynatabilirsin, yoksa elma kabuguyla kaynat bi istersen..Allah sifa versin..

Kizlar sabah bi kalktim, boynum tutulmus.
Ne sag ne sol ceviremiyorum su an,
Oyle oturuyorum put gibi!
Burada hic kimsem yok, yurtdisindayim.
Esim ise gitmicek mecburen.
Kizimi bile kaldiramiyorum..
Allah kimseyi tek basina hasta koymasin, gercekten cok zor,
Hele bir de bebek varsa!
Canim cok gecmis olsun.. gecen ay benimde boynum tutulmustu oglumu kaldirip kucagima alamiyordum. Vicks surup sicak su torbasi koymustum bayaa rahatlatmisti. Dedigin gibi hele bebekle hastalik ne kadar da zormus..Acil sifalar..

• Beğen
Reactions: nix
Canim cok gecmis olsun.. gecen ay benimde boynum tutulmustu oglumu kaldirip kucagima alamiyordum. Vicks surup sicak su torbasi koymustum bayaa rahatlatmisti. Dedigin gibi hele bebekle hastalik ne kadar da zormus..Acil sifalar..
Tsk ederim canim. Aynen dedigin gibi yaptim; vicks, sicak su torbasi uyguladim; simdi dinleniyorum (cok uzun bir aradan sonra ilk defa). Saglik herseyin basi sahiden de.

• Beğen
Reactions: nix
KIZLARR E BEBEKTE MÜTHİŞ İNDİRİM VAR KIZIMA YAZLIK BİR SÜRÜ CİCİ ALDIMM BAKIN Bİ İSTERSENİZZ :)

BUNLARI ALDIMM ÇOK CİCİLER :) HEPSİ 52 TUTTU KARGO DAHİL :)

Eklentiler

• l15YBABKBAR30D7GRI_1.jpg
    l15YBABKBAR30D7GRI_1.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 95
  • l15YBABKBAR1470NAR_1.jpg
    l15YBABKBAR1470NAR_1.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 103
  • l15YBABKELB21D1ANT_1.jpg
    l15YBABKELB21D1ANT_1.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 95
  • l15YBUBUSTD4005BAS_1.jpg
    l15YBUBUSTD4005BAS_1.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 96
  • l15YFORKSRT5710PEM_1.jpg
    l15YFORKSRT5710PEM_1.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 94
  • m15YBABKBAR1500LAC_1.jpg
    m15YBABKBAR1500LAC_1.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 99
  • l15YBABKSLP20D7KIR_1.jpg
    l15YBABKSLP20D7KIR_1.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 100
Kizlar cok haklisiniz eczacimizda onermedi ama kullanmak zorunda kaldim bir defaya mahsus olarak topuguna surmek zorunda kaldim cunku oglum cok kotuydu dediginiz caylari yaptim. Simdi cok sukur oksurugu gecti gibi burun akintida cok hafifledi

Pekmezi suyun icine koyup vermek hic aklima gelmedi tesekkur ederim. C vitamini vermeye calisiyorum ama cok az yiyo
eczacimiz peditusu vermis esime dun aksam onu kullandik surekli burnunu aciyorum nane yagiyla bugu ypiyorum odaya bugunde gorumcemin onerisiyle ayaginin altina vicks surdum iyi geldi gibi
Sen bilirsin tabiki canım belki benim kız kadar ciddi bir grip degildir benim kız durmadan öksürüyor öksürdükten sonra ciğerleri sökülüyor aglıyordu 3 hafatada zor iyileşti ilaçlı buhar makinası antibiyotik vs hepsini kullandık olmadı ilk zamanlar bir grip atlatmıştı ozaman dr bu şurupu vermişti düzelmişti bizde 3kez dr gittik ciiğer filmi çektirdik artık yavrumun acı çekmesine dayanamayıp son çare bu ilacı eczaneden aldık ama gerçekten şifa ben bir daha öksürdüğünde dr abile gitmeden bu ilacı alacagım . Tabiki ilaç kullanmadan iyileşmesi en iyisi ama ilerlediyse ilaç kullanmak gerekiyor,

Sen bilirsin tabiki canım belki benim kız kadar ciddi bir grip degildir benim kız durmadan öksürüyor öksürdükten sonra ciğerleri sökülüyor aglıyordu 3 hafatada zor iyileşti ilaçlı buhar makinası antibiyotik vs hepsini kullandık olmadı ilk zamanlar bir grip atlatmıştı ozaman dr bu şurupu vermişti düzelmişti bizde 3kez dr gittik ciiğer filmi çektirdik artık yavrumun acı çekmesine dayanamayıp son çare bu ilacı eczaneden aldık ama gerçekten şifa ben bir daha öksürdüğünde dr abile gitmeden bu ilacı alacagım . Tabiki ilaç kullanmadan iyileşmesi en iyisi ama ilerlediyse ilaç kullanmak gerekiyor,
cok cok gecmis olun ya evet sizinki daha agir gecmis. Biz simdilik atlattik gibi cok sukur ogleden sonra duzeldi baya

kızlar ben kızıma ınsallah allah nasıp ederse 18 ay gıbı tuvalet alıskanlıgı kazandırmaya baslayayım dıyorum. cunku tam benım yıllık ızın donemıme gelecek agustos sonu eylul bası. 18 aylık olacak kızım havalar da sıcak olur. tecrubelı anneler nasıl olur kucukmu basarabılırmıyız ne dersınız
Canım çok küçük daha. Çocuğuna göre değişir ama denersin olmazsa üstüne gitme. Ben kızımda 2 YAŞ civarı denedim 4 gün o da ben de eziyet çektik baktım olmuyo bıraktım daha sonra kendisi hazır hissedince bezini çıkarıp tuvalete gitmeye başladı ve hemen öğrendi. Demem o ki tuvalet eğitimi çok önemli çok üstüne gitmek de sıkıntı. Kişiliği üstünde Kalıcı etkiler kalıyor

Kizlar oglum birkac haftadir o kadar huysuz ki..uykusu geliyor uyumamak icin avazi ciktigi kadar agliyor. Ayagimda salliyorum ama kalkacakmis, birakiyorum bu sefer uykusuzluktan agliyor. Altini degistirirken direnip agliyor. Bezini aciyorum hemen donup gitmek istiyor. Popo acik bir iki dakika emekliyor. Bezi baglarken tekrar ciglik cigliga. Dun gece babasi tuttu ben altini aldim. Ve kanaat getirdik bu cocuk yaramaz olacak diye..O kadar zorlaniyorum ki gun icinde. Bu gecici bir durum mu acaba, arastirip baktim 9 ay sendromu var mi acaba ama bir bilgiye ulasamadim. Var mi sizde de boyle durumlar?

Kizlar oglum birkac haftadir o kadar huysuz ki..uykusu geliyor uyumamak icin avazi ciktigi kadar agliyor. Ayagimda salliyorum ama kalkacakmis, birakiyorum bu sefer uykusuzluktan agliyor. Altini degistirirken direnip agliyor. Bezini aciyorum hemen donup gitmek istiyor. Popo acik bir iki dakika emekliyor. Bezi baglarken tekrar ciglik cigliga. Dun gece babasi tuttu ben altini aldim. Ve kanaat getirdik bu cocuk yaramaz olacak diye..O kadar zorlaniyorum ki gun icinde. Bu gecici bir durum mu acaba, arastirip baktim 9 ay sendromu var mi acaba ama bir bilgiye ulasamadim. Var mi sizde de boyle durumlar?
Canim sendrom var mi bilemem ama arada benim kiz da oyle seyler yapiyor. Genelde yeni bir sey ogrendiginde bu sekilde davraniyor, hep o seyi tekrar etmek ister gibi.. Mesela gecen kulagimdaki minik kupeleri kesfetti, simdi emzirirken ya da uyuturken gozunden uyku akiyor ama o kupeleri tutmak istiyor. Tabi bu senin oglusun afacanliginin yaninda hic bisey ama erkek cocuklar biraz daha aktif oluyormus canim :)

Bizimkide öyle canım. Eşimde bende bezdik artık. Uykusuzluğumuz hat safhada doğduğundan beri gece sürekli uyanıyor dr a da götürüyoruz.napıcağımızı şaşırdık artık busaat oldu hala ayağımda yarımsaatte bir ağlayarak kalkıyor. Allah hepimize sabır versin uyku sorunu olan çocukla uğraşmak çok zor

Bizimkide öyle canım. Eşimde bende bezdik artık. Uykusuzluğumuz hat safhada doğduğundan beri gece sürekli uyanıyor dr a da götürüyoruz.napıcağımızı şaşırdık artık busaat oldu hala ayağımda yarımsaatte bir ağlayarak kalkıyor. Allah hepimize sabır versin uyku sorunu olan çocukla uğraşmak çok zor
Canım bebeğini nasıl uyutuyorsun sallayarak mı emzirerek mi belki karnı açtır.ben emzirerek uyutuyorum gece 12 de son kez bir mama veririm sabah 7/8 e kadar uyur gece bir kez uyanır ondada yattığum yerden 5 dk emziririm tekrar uyur.benim bebek asla sallayarak vs uyumaz emerken huzur buluyor rahatlıyor

Canim senin daha zormus..bizimki gunduz uykularinda huysuzluk yapiyor hep gezecek oynayacak. Biraz afacan yani bu beni yoruyor. Gece uykularinda cok sukur o kadar sorun yok. Allah sabir versin hepimize..

Çok tatlılar güle güle giysin minacık
TŞK EDERİM TATLIM :) BU ARADA SAÇLARIN ÇOK GÜZEL MAŞALLAH :) BNMDE ÖYLE UZUNDU İKİ AY ÖNCE KESTİRDİM ÇOK ZORLANIYODUM ÇOK DÖKÜLÜYODU AMA ŞİMDİ PİŞMAN OLUYORUM KISA SAÇA ALIŞAMADIMM :KK43:

TŞK EDERİM TATLIM :) BU ARADA SAÇLARIN ÇOK GÜZEL MAŞALLAH :) BNMDE ÖYLE UZUNDU İKİ AY ÖNCE KESTİRDİM ÇOK ZORLANIYODUM ÇOK DÖKÜLÜYODU AMA ŞİMDİ PİŞMAN OLUYORUM KISA SAÇA ALIŞAMADIMM :KK43:
Ben de teşekkür ederim canım.saçlarım hamile olmadan önce omuzlarımdaydı o zamandan beri uzatıyorum 2 ayda bir ucundan kendim kesiyorum hayatımda ilk defa uzattım ama çok beğendim bakımına gelince bizim kız saçımı çekmeyi seviyor bende hep örüyorum 2 günde bir yıkar kremler im tamam başka bir şey yapmıyorum

Kızlar avakadoyu dediginiz gibi yaptım muz yoğurt cevizle karıştırdım bayıldı bizimki.teşekkür ederim hepinize.

X