2015 Nisan Anneleri

Canım bağırma ağzı var dili yok derdini söyleyemiyor inşallah sakinleşir biraz

Reactions: nix
İyi geceler kizlar bebeklerimiz buyudu masallah.zaman ne cabuk gecti anlayamadim.yetmiyor bile sabah kalkmamla aksam oluyor.allahima binlerce kez sukurler olsunki oglumu bana verdi.rabbim isteyen herkesinkucagini doldursun.dun asimiz vardi asimizi yaptirdik kilomuz 9600 boyumuz 73 cm kan degerlerimiz masallah cik guzel cikti(ben kan damlasi kullanmadim kizlar)kafadaki aciklik oda az kaldi gunluk veriyorum dvitaminini.kan gurubumuzu ogrendik hastanede soylememisler bize.babamizin kaniyla ayni kanlari.boyle iste kizlar allaha sukur yavrumun herseyi normal cikti.annelik cok guzelmis herseyden once yavrun canimin ici yavrum benim.

kızlarr dün yavrumu uyuttum yatırdım yatakodasına bende bi daha uyanmaz diye rahat telde internete daldım eşimde oturma odasının kapısını kapatmış hiç farketmedik birden bi ses duydum koştum ki mina kendinden geçmiş ne yaptımsa susturamadım içim gitti 1 saat içini çekti gözleri şişmiş ağlamaktan sakinleşmek bilmedi hala kendimi çok kötü hissediyorum telefonu kırasım geldi

kızlar mina hastalanıyor galiba öksürüyor hırıltısıda var ne yapabilirim bi akıl verinnn

kızlar mina hastalanıyor galiba öksürüyor hırıltısıda var ne yapabilirim bi akıl verinnn
Canim gecmis olsun benim oglumda hasta olacak gibiydi hemen koy tavugu aldirdim babasina duduklude bisirdim 1.5 saat eonra tavugun suyu cikti icine baska bisey koymadim tavuklarida didikledim iyice allaha sukur oksurugu hiriltisi ve halsizligi gitti ertesi gune yap istersen hasta olmadan.cok iyi geliyor.

Arkadaslar bebegini blw yontemiyle besleyen var mi? Gecen gun spagetti makarna koydum onune, once eliyle sıktı sonra agzina goturdu tabii her yer makarna:) ben ufak ufak gecmek istiyorum ama cok zor olacak daha erken baslanmaliydi, ac kalir diye cesaret edememistim..

Ben o sekilde nedense doymicagini dusunuyorum. Tam bir geleneksel anneyim :)
Saka bir yana ben eline salatalik, mandalina filan veriyorum ama BLW yapabilmek icin yiyecekleri bebegin elinde tutabilecegi forma sokmak gerekiyor, onu pek becerebilecegimi sanmiyorum canim. O yuzden geleneksel yontem daha kolayima geliyor. Sana basarilar :)

Kızlar çarşamba dis bugdayimiz var:) malzemelerim geldi yarın kurabiyelerimi yapacagim ins.@mryevr canım senin tariften yapıyorum ins başarılı olurum:)
yanlız bu çubukları kurabiyelere nasıl koyuyoruz. kötü konulunca pistikten sonra kırılma oluyormus kurabiyede

Canım bol eğlenceler dilerim şimdiden tarif güzel olur canım yaparsın merak etme biraZ kalın yaparsan hamuru daha rahat takarsın çubukları sadece tepside çok yer kapladıgından bikaç turda pişiriliyor bazıları piştikten sora takıyo o zaman kırılma oluo

Gözün aydın CNm , benim kız halan Ada'm gibi emeklemiyor . Bu aralar favorisi dizleri üzerine yükselip kalma çalışmaları var
Belki emeklemeden yurur canim bazi bebekler oleymis yada emekleyebilir bu ay icinde benim kizimda ayni dizlerinin uzerinde hopluyo bazen ben destek verince kalkiyo cabasi var biraz ama kendi gucunu kullanamiyo zamani gelince oda olcaktir bide reklam hastayiz reklamlar ciksin sesden bile anliyo donuyo hemen televizyona

Canim aslinda bir oglak burcu olarak ben de geleneksel bir anneyim, neden heves ettiysem:) Bir iki denemeden sonra vazgectim, hic bana gore degilmis:)

Kızlar günaydın. Nasılsiniz. 28 nisan doğumlu kizim. Iki disimizvar azıcık ciksada. uykusu cok tuhaf cok kalkiyor. Gündüz iki uyku yapiyo bazen 15dk olsada. Gündüz bile uyurken kalkiyo kesintisiz iki saat uyuması hiç desem yeri. cok yoruldm ama az kaldı diye düşünmek iyi geliyo. Ve hala adet olamadım. Kilo da veremedim bu yüzden aksine aldım. Istahim cok açıldı tutamıyorum kendimi. Kıyafetlerim olmadıkça üzülüyorum ama engel de olamıyorum. 13 kg fazlam var. Cok mutsuzum cook

kızlar bebeklerinize mevsimi olmayan sebze meyve veriyor musunuz bilmiyorm ama yapmayın vermeyin hersey mevsiminde güzEl. Benim kizim salatalık domates ne bilmiyo daha. Konserve yapmistm domatesi onu kullanıyorum ama mevsimi olmayan birtek şey yedirmedim. sizde vermeyin. Naçizane tavsiye

Bu arada fikir olsun diye yazayım.ben kızımın yumurta beyazina alerjisi olmadogini anldigmdan beri hergün farklı omlet yapmaya calisiyorun.yada hasliyorum. Soğanlı ıspanaklı pirasali omlet yapıyorum ayrı ayrı tâbi. Kimi zaman krep yapıyorum. Havuclu pamkek yapıyorum. Ve iki aydir biz ne yiyorsak tuzunu az atıp veriyorum. Afiyetle de yiyor azda olsa kar diye düşünüyorum. Bazen portakal sulu kek yapıyorum bayılıyor. Tam buğday unu kullanıyorum bagirsaklarini daha iyi calistiriyo.ekmek vermiyorum. Yerine varsa ceviz veriyorum. Yoksa krep. Cok şükür sebzelerin tadını da seviyor. Etci sebzeci bi cocuk. Ama corba ona göre degil. 10 kg 74 cm. Anne sutude alıyor.

blw yi hobi olarak aypıyoruz. yani önce mutlaka karnını doyuruyorum ana ogunlerınde. aralarda meyveleri dogruyorum parmaklarıyla yengec gıbı alıp yıyor. yada biz yemek yerken rahat edelım dıye bıseyler koyuyorum onune. ama tamamen blw ye tahmmul edemem hem kendı hem ev batıyor hemde cok azını yıyor. biraz daha büyümesini beklicem

Ben de tuz vermemelisin diye biliyorum az bile olsa cunku bobrekleri icin cok zararli canim. Ek gidaya geciste dr'un ilk soyledigi sey bu olmustu. Bu da bizden bir tavsiye olsun.

Bende vermiyorum canim ne salatalik ne domates benimde konserve domatesim var yemeklere ondan katiyorum salcamiz bile dogal koy salcasi aylardir dolapta hic bisey olmadi burdan aldigim salcalar bir haftada uzeri kufleniyo bembeyaz oluyordu koy salcasinda hic bir kuflenme olmadi dogal herzaman iyidir

Kızlar fena olmamış degilmi :) ilk defa yaptım kızımda durmadı ondan acele yaptım biraz teşekkür ederim yardımlarınız için.
Canım kilo konusunda kk da diyet grubuna katıldım ben 4. takimda yim.gayet aç kalmadan sadece ekmek tatlı vb. şeylere dikkat ederek yaklaşık 3 ayda 8 kilo verdim.60 kiloyum şu an.2 kilom kaldı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…