2015 Nisan Anneleri

Ca im aklinda olsun ilk 3 4 ay gelisim hizli olur sonra yavaslar yavaslamasi normal bide hareketleniyolar hasta oluyolar bi ay almayi birak veriyolarda benim kizim gecen ay cok az almisti hastaydi ondan oncede vermisti disten dolayi aimdi toparlaniyo cok sukur bebegin nasil hareketlimi bide 3 ay az aldi demisin hastamiydi o zamanlar

İyi akşamlar kızlar bizde kızamık aşımızı yaptırdık bugün . boy kilo kontrolünde oldu boy 77 cm kilo 9500 gram son iki aydır aynı kiloda ama boyu 7/8 cm uzadı Dr a sorduk normal dedi bebekler sürekli kilo almazmış biraz alır bir ara durur sonra tekrar alırmış boy uzaması diş çıkarması gribal enfeksiyonlar kiloyu etkiler dedi.birde normal süt e geçtiniz mi kızlar inek veya keçi sütü veriyor musunuz verilebilir mi artık

Kızlar kizimin üst on dısin olması gereken yer beyaz ve yara gibi bu diş habercisi mi?
Daha hic disimiz çıkmadı:)

Ben goturmedim hic canim 1 defa sadece vucudunda egzama tarzi seyler cikmisti ozaman goturdum ama guzel ilgilenmisti dr bende ozel oldugu halde 1 1.5 saat beklemistim hemde randevulu ama degmisti dr kesin sonuc vermisti ama bide ozellere goturmeme sebebim hemn ufacik bir geipte antapiyotigi dayiyolar cocuklara oyuzden devlet kolay kolay zorda kalmadikca vermiyo bizim ana sagligjndaki dr cok iyi herseyine bakiyoo ilgileniyo baya oyuzden goturmuyorum biyere bide hastanelerden daha cok hastalik kapiliyo ana saglik ocaklari bizim burasi cok sakin ve temiz biyer hen iceri giriyosun hic beklemiyosun hijyenede ozel hastaneye gore bile cok onem veriyo oyuzden

Bizde özel hastaneye g oturuyoruz aynen randevulu olmasına rağmen 1 sa kesin bekliyoruz.ama doktorumuz çok titiz davranıyor her yerine bakıyor muayene ediyor bezini bile degistiriyor:)
Ilac veren bir doktor da değil gaz damlasini bile kullandirtmadi bize.2-3 ayda bir gelin diyor bizde öyle yapıyoruz.
Sağlık ocagina sadece aşı için g oturuyorum boy kilo olcuyorlar ama kıyafetle çok gerçekçi değil yani.

Grip tarzi hasta oldu ama genelde iyi ama 6 ayda kan tahlilide kansiz cikti dr 10 damla dedi.o zamandan beri kullaniyorum gecen gun yine tahlil yaptirdik.yine kansiz o kadar damla nereye gidiyor anlamadim.pekmezde almiyor oguruyor yada yediginide cikariyor o yuzden veremiuorum.gecen gun bi kadin 6 aylik var mi bebegin dedi hepten canim sikildi.cok kucuk duruyor diye

Anne sütü alıyor mu bebegin?
Bende demir damlasini çok düzenli vermedim pekmez falanda hiç vermedim ama kansız çıkmadı çok sukur
Canim kucuk gorunmesine hiç takılma benimkide çok küçük ama masallah sağlıklı her gören canı içinde olsun diyor zaten:) önemli olan sağlık li mi o

Kızlar yürüme arkadaşı alayım diyorum ama tereddütteyim malum pahalı biraz oynarmi severmi diye düşünüyorum elimizde patlamasın sonra:)
Playskol un ilk arabam ve yürüme arkadaşı gözüme çarptı bir arkadaş kullanıyordu galiba nasıl müzik falan varmı
Fisher price in sevimli Maymunu da olabilir yada başka bişeyde tavsiye bekliyorum kizlar

Anne sutu sabah mamasina 100 cc aksam yatarken 100 cc falan aliyo sagip mamasina koyuyorum yoksa almiyo

Canım bende fisher price müzikli aslan yürüme arkadası var oğlum çok sewdi memnunuz tavsiye ederim

Canım bende fisher price müzikli aslan yürüme arkadası var oğlum çok sewdi memnunuz tavsiye ederim
Sevimli maymun demişim canım sizinki ni kastettim:)

Kızlar bu arada bizim alttan 2 disimiz çıkmış 1 mm falan tırtıkli hemen hazırlıklar baslasin:))
Şeker hamurundan kurabiye yapan bir arkadaş vardı ben netten alicam hamuru ne kadar almaliyim ne kadar gider ?

ck para vermek ıstemıyosan hepsı buradada dolu marka ılk arabam var 30 tl. gecen gun a101 e gelenlerden. bakabılırsın.

Kizlar bebeklerinize evde bebek keki ya da bebek kurabiyesi yapiyor musunuz? Tarif paylasalim lutfen yapan varsa.

Sanirim bir tek benim kiz dis cikarmadi.
Hayirli olsun canim minik incileriniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…