Canım ben bikaç kez mezgit verdim fırınpoşetinde patates havuç soğan katıyorum yanına yumusacık oluyo çok güzel oluyo canım oğlumda seviyoKızlar bebeklere balık yediriyorum musunuz fırında pişirsem versem nasıl olur
Firinda somon yapiyorum canim; hic yag kullanmiyorum cunku somon zaten yagli bir balik, kendi yagiyla pisiyor firinda. Yanina da patates, havuc filan koyuyorum. Benimki severek yiyor.Kızlar bebeklere balık yediriyorum musunuz fırında pişirsem versem nasıl olur
Canim cok tesekkur ederim çok yardımcı oldun tabikideYetr canim artar bile bide kurabiylerin uzerine isim yazcaksan isim kasesi alabilirsin canim ben dis seklinde olanlara ismini yazmistim kenarina tac seklindeki kurabiylerimede prensim diye yazmistim guzel olmustu bide seker hamurunu nisastayla acman gerek meradaneyle bukadar bide balla yada recelle yapistirmalisin canim insallah yardimci olmusumdur
Canim ben de daha cok somon veriyorum. Biraz zeytinyag, sarimsak, maydanoz, limonu karistirip icinde baligi biraz bekletiyorum. Firinda hemen pisiyor ve cok lezzetli oluyor..Kızlar bebeklere balık yediriyorum musunuz fırında pişirsem versem nasıl olur
Sağol canım bende domates soğan sarımsak yağ salça koyup karıştırıp pişiriyorum kızım çorbalardada soğan sarımsak tadını seviyorCanim ben de daha cok somon veriyorum. Biraz zeytinyag, sarimsak, maydanoz, limonu karistirip icinde baligi biraz bekletiyorum. Firinda hemen pisiyor ve cok lezzetli oluyor..
Canim bugun baktim eli hep agzinda agzini bi yokladim sanirim dis cikartacaz 7. Ve 8. Dislerimiz cikicak sanirim cunku hafif şiş gibiler cok sukur atesi yok bakalim bu gecede sık uyancakmiCanım saol tavsiyelrr için inş senin bebiştede bişey yoktur hwmen atlatırlar bende çok ilaç taraftarı değilim doktorumuzda öyle ateş çıkmazsa biçey yapma diyo bende ıhlamur veriyorum elmalı fln diğer şeylerede bir bakat denerim inş antibiyotik fln gerek olmaZ saol cnm
Valla o kadar çabuk mu oldu , abovv yedik. Naneyi deseneGozunuz aydin canim.agrisiz bi sekilde kokleri saglam cikarsin melegimiz.artik hepsi pes pese gelir bizimki oyle oldu iki haftada 4 dis cikardi.meyrosunda incileride hayirli olsun tekrardan.
Geçmiş olsun CNm inş hastalık başlamadan atlatır .Günaydın kızlar bu gece 2 gibi oğlum uyandı yanımıza aldım bütün gece sürekli uyandı ağladı emerken biraz hırıltısı vardı sabaha karsıda arada öksirmeye basladı çok ağladı biraz kucagımda dolastorıp sakinleştirdim şimdi yine emzirip uyutuyorum sanırım oĞlum ilk defa hasta oluyo(
gule gule kullanin cok guzelKizlar bugun kizimiza melek oyun alani aldik kizim emeklemiyo ama surunerek istedigi yere gidiyo son 1 haftadir bayagi hareketlendi ve odada rahat birakamiyorum artik sanirim bu onu zapteder
Ayni seyi dusumuyorum ozele goturdum hic ilgilenmedi.bidaha tovbe desim 50 tl de baydim.devlet her yönden binnkat iyi bidaha dogumuda devlette yapicam.Kızlar çok sinir oldum şu doktor olaylarına.cumartesi kontrole gitmiştik doktora özel olmasına rağmen 1.5 saat sıra bekledik ve randevuyla gitmiştik.çok yoğundu hastane.doktor sadece boy kilo falan baktı kulağına baktı gece kaç kere uyanıyo onu sordu ek gıda listesi verdi o kadar.kan tahlilini ben söyledim istiyorsan yapalım dedi.neyse bugünde kan verdik sonuçlara şöyle bi ayak üstü baktı iyi dedi o kadar.ben de çok sinir oldum.çünkü bugün de 1.5 saat bekledik.sizin kontrollerde neler yapılıyor bi de kan tahlili harici bişeyler istediler mi 9 ay kontrolünde.bende artık kontrole götürmemeye karar verdim.hiçbişey yapmıyorlar resmen.
Boyunu olcmuyorum ama 72 73 sanirim bulgur pilavini veriyorum ben cok seviyor. Gecen sogani kavurdum 1 domatesle et suyuna sebzeli bulgur pilavi yaptim yogurtla yedi. Yumurtayida ben hep beyaziyla omlet yapip verdim ama bu ara yumurta yemiyo bizimki bu arada 27 nisan dogumluyuz.Gunaydin annişler ve bebişler .benim ogluş 7 nisan dogumlu zaman cabuk geciuor.bisey sorucam bulgur pilavi vereniniz var mi agir gelirmiki midesine.yumurtanin beyazini vermeye basladiniz mi.birde benim oglum 70 cm boyu bayagi kisa sanirim sizinkilerin boylari nasil dr sorsam miki.
Ben gecenlerde verdim ilk defa yeşil mercimekli biberli fln yaptım çok sewdi yoğurtla yedi dokunmadı ben yumurta beyazını vermiyorum canım.oğlumun boyu 73.5 canım ama senin oğlun bnce çkk kısa değil belli olmaz bir ay boya bir ay kgya gider cnmGunaydin annişler ve bebişler .benim ogluş 7 nisan dogumlu zaman cabuk geciuor.bisey sorucam bulgur pilavi vereniniz var mi agir gelirmiki midesine.yumurtanin beyazini vermeye basladiniz mi.birde benim oglum 70 cm boyu bayagi kisa sanirim sizinkilerin boylari nasil dr sorsam miki.
Canim ben bulgur pilavi veriyorum, hic agir gelmiyor, gayet severek yiyor. Bize yaptigim bulgur pilavina tuz katmiyorum, kizima da yediriyorum.Gunaydin annişler ve bebişler .benim ogluş 7 nisan dogumlu zaman cabuk geciuor.bisey sorucam bulgur pilavi vereniniz var mi agir gelirmiki midesine.yumurtanin beyazini vermeye basladiniz mi.birde benim oglum 70 cm boyu bayagi kisa sanirim sizinkilerin boylari nasil dr sorsam miki.
Slm bendr ankaradayim gatayi tavsiye etmissiniz de Dr Adi verebilir misiniz ve herke gidebiliyor degil mu.Cuma kontrolumuz var bu cok uyanmalar odasini ayirmak gerek mi ogun sayisi hepsini soracagim.bide ben her kahvaltida ihlamur rezene veriyorum genelde zarari olurmu,aklimda bi suru soru var.Allahtan cok iyiler 2 tane doktor bayan bakiyor.soyup tartip muayene ediyolar.ankarada olanlara siddetle gatayi tavsiye ederim ozelden bin kat iyi.
Canim bizim kizin boyunu yakın zamanda ölcmedim ama 70 yoktur diye düşünüyorum 1 ay önce 65 di.Gunaydin annişler ve bebişler .benim ogluş 7 nisan dogumlu zaman cabuk geciuor.bisey sorucam bulgur pilavi vereniniz var mi agir gelirmiki midesine.yumurtanin beyazini vermeye basladiniz mi.birde benim oglum 70 cm boyu bayagi kisa sanirim sizinkilerin boylari nasil dr sorsam miki.