2015 Nisan Anneleri

MasaAllah oglusuna yurume arkadası olarak ne kullanıyorsunuz bizim sıpa illa yürütece binecem diye ortalıgı yıkıyor fazla bindiresim gelmiyor
Canim playskool kullaniyoruz.bende aldim orumcek biniyordu doktor kizdi hiperaktif olur bebegin dedi zaten cok hareketli bide zararli biliyorsundur orumcek.iyi oldu bu yurume arkadasi hem arabada oluyor iki turlude kullanabiliyorsun.

Dr gittiniz mi umarım şimdi daha iyidir.bizde de olmuştu dr antibiyotik verdi kullanmadım iki güne geçti.umarım seninki de iyidir.geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim canim. Bugun atesi hic yukselmedi cok sukur gecti. Ama icimiz rahat etmedi doktora gittik tahlil icin. Zaten kan tahlili yapilacakti. Cok sukur kanda birsey cikmadi. Idrari henuz veremedik. Nedensiz atesi doktora sordugumuzda, basit viral birsey gecirmis ve yenmis olabilir dedi. Bu arada bu aksam uykuya dalarken gozleri kapali surekli basini kasidi, saclarini cekti. Az once de aci bir aglamayla uyandi yine basini kasiyarak. Okuduklarima gore dis cikarirken bebekler nerelerinin agridigini ve kasindigini bilemediginden saclarina ve kulaklarina saldirirlarmis..sanirim ust disleri cikacak kuzucugumun. Umarim hafif atlatiriz.

Evet canim dis cikardiklarinda yapiyorlar oyle.dokuntu varmi minikte?insallah olmaz

Hamilelikte hormonlar degisince tsh yukselebilir seninki demek sadece hamilelikle ilgiliymis yuksek olmamasi iyi benim hep olcak bu sorun yavrularimiza bisey olmasinda gerisi onemli degil

Kizlar bebislerinize masallah, gece uykulari iyiymis. Benim kizim gece pek uyumuyor da siz yatirirken mama yada muhallebi veriyor musunuz

Benim kızım da 27 nisan doğumlu, sadece yüzüstünden sırtüstüne dönüyor, yüzüstü durunca kıyameti koparıyor hic emekleme gayreti yok,yürüteçi seviyor, ellerinden tutunca yürüyor, tek başına oturabiliyor, sıralamaya başladı.alkış yapıyor, dede, heyt, hitte diyor ilginç bi şekilde... ananne nerde deyince ona bakarak gözleriyle gösteriyor

Kızlar dün doktora gittik çok şükür boyu kgsu gayet iyi göz kontrolü kan tahlil hepsi iyi çıktı.idrar tahlil sonucuda hiçi belli olcak 2 ayda 1800 gr almış boyumuzda 4 cm uzamış çok şükür herssy yolunda.bugün kuzumu vitranın reklam seçmelerine götürdük teyzeleri ilk defa böyle bir etkinliğe katıldık emekleyen erkek çocuk arıyolarmış gittik kuzum emekledi bikaç poz verdi geldik sizlerden şans dileriz teyzeler

Mrb arkadaslar;
Masallah her birinizin kuzusu akil kupu, Allahim onlari nazardan korusun.

Benim kizim da gunduz 2 kere uyuyor, gece uykusuna da mutlaka bizimle yatiyor ve son 1 aydir besiginde 1 kere bile yatmadi.

Bir ara anne suru grevi yapmisti, yazmistim buraya ama simdi cok sukur duzeldi. Onun disinda etli bulgur pilavi, pirinc pilavi, kofte, somon baligi ve yaninda sebzeler, mercimek corbasi, tavuklu arpa sehriye corbasi, tarhana corbasi favori yemeklerimiz; bugun de yesil mercimek yemegi yedi masallah. Dikkat ettim ki benim kiz lapa, pure sevmiyor. Ben de kendi yemeklerimize tuz atmiyorum artik ve kizartma gibi agir olacak sekilde degil de firinda yapiyorum bazi seyleri, mesela kofte ya da balik; bizim yemekleri seviyor cok sukur.

Baba, dede, aba, gel gel diyor ve oyuncak tlfnunu kulagina goturup alo yapiyor. Tek basina oturuyor ve oturur pozisyondan yatan pozisyona geciyor. Henuz emeklemedi ama surunerek cok hizli bir sekilde her yere gidiyor. Bir de yavas yavas yuksege uzanmalara basladi ama henuz ayaklarinin ustunde tay tay degil.

Benim kizim cok erken donmustu ama gordugunuz gibi bazi noktalarda cok hizli degil, endiselenen arkadaslar varsa bilin diye soyluyorum; herseyi zamani gelince, canlari isteyince yapiyorlar demek ki bu minik akil kupleri.

Butun kuzulara 41 kere masallah, Allahim onlari korusun kollasin.

Maşallah bebişine Can'ım.benimki de yemek konusunda seninkinin tam tersi.püre kıvamında yiyor sadece.biraz tane gelirse ağzına eliyle çıkarıyor.ne yapıcam bilmiyorum Nasıl alıştırıcam taneli yemeye.

Maşallah bebişine Can'ım.benimki de yemek konusunda seninkinin tam tersi.püre kıvamında yiyor sadece.biraz tane gelirse ağzına eliyle çıkarıyor.ne yapıcam bilmiyorum Nasıl alıştırıcam taneli yemeye.
Canim benimkinin henuz disi yok ama ben eline salatalik, mandalina filan verdim ilk baslarda (tabi surekli izledim o yerken).

Yemeklerini pure yaptim ama icine mesela ayri bir yerde pirinc haslayip koydum, arpa sehriye haslayip koydum; yine pure oluyordu ama icinde minik parcalar da oluyordu boylece. Oyle oyle sanirim alisti, artik pure sevmiyor.

Bir de bizimle masaya oturdu hep, bizim yemek yiyisimizi izledi devamli ve elimle agzina tadimlik veriyordum bizim yemeklerden.

Belki senin kuzu dis cikariyordur canim, o yuzden taneler hosuna gitmiyordur. Yine de umarim dediklerim ise yarar sizde de.

Ha bir de tuzsuz beyaz peyniri minik minik agzina verebilirsin, ezmesi de cok kolay oldugu icin iyi bir alistirma oluyor onlara

Masaallah canim senin bebis kofte falan yiyo ben kizima oglen hep sulu yemek veriyorum mesela tarhana corbasi yapsam icine tahil ekmegi dograrim yesil mercimegi eristeli veriririm pirincli tavuk corba yogurt corba gibi hep taneli veriyorum yiyor arada ogurur gibi yapiyo ama direk katiya gecmedim aslinda denemek lazim ama mesela bu yemeklerden corbalardan verirken kasigi tam doldurmadan veriyorum genelde oncelikle kasigi doldurarak sonra yavastan kati gidalara gecisi yapsam iyi olcak yoksa ilerde sorun olur diye dusunuyorum

Benim kizimda gec dondu yani burdaki bebeklere gore gec ayina gore normal ama son zamanlarda ataga gecti suan hizlica surunur oldu evin her yerine gidiyo otururken yatiyo yatarken oturuyo dizlerinin ustunde ayaga kalkiyo masa kanepe uzerinde dikkatini ceken bisi gore elini atiyo ama tutunup kalkma yok ayaklarinin uzerinde duruyo ama cok degil biraz zaman sonra yoruluyo dusuyo dedigin gibi zamani gelince bunlarida yapicaklardir

Yok canim bence sen de dogrusunu yapiyorsun, hersey kademe kademe. Zaten hep kati versek kabiz olurlar, o yuzden dedigin gibi sulu ama taneli en guzeli. Benimki de oguruyor arada ama su ana kadar Allaha cok sukur kotu bir durum yasamadik.

Ben kofte veriyorum derken mesela kofteyi minik parcalara ayiriyorum ya da balik, tavuk da hep o sekilde. Bence su an sen de versen seninki de yer masallah cunku eriste bile yiyormus :)

Benimki de ilk baslarda cok ataktaydi; yuzustu durmalar, kafa kaldirmalar, donmeler filan cok erken oldu ama simdi tembellesti sanirim. Bir oturuyor sonra kipirdamiyor. Oturmayi cok sevdi galiba, oyuncaklarina bile otururken uzanmaya calisiyor Henuz dis de yok.

Canim dokuntu yok dedim ama bugun basladi. Alni, kulaginin arkasi, vucudu, kasiklari hep benek benek. Sizin ne kadar surede gecmisti?
Canim 3 gun suruyor terletmemeye calis nekadar terlerse okadar cok dokuntu oluyor.yika minigi serin tut vucudunu.korkma bide elinle bastirdiginda kizariklik geciyor gibi olur gecmis olsun canim.

Masallah cok guzel kilo almis benimki iki ayda 1 kilo almis dr iyi dedi ama bana sanki az geldi sen ne yedirdinde boyle aldi paylas bizle canim

Çok sağol Can'ım tavsiyelerin için bir de öyle deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…