Canim biz dun disari ciktik gece sik sik uyandi normalde bole degildi birazda oksurugu vardi ben de ihlamur ayva yapragindan cay yaptim emzirdigimden kendimde balla zencefili karistirip yedim bakalim duzelcekmi
gecen ay bayagi hastaydi cay yapiyodum ayva ihlamur nane limon falan ben ilaci en son kullanirim bebegiminde ole olmasi icin denedim baktim emdigini kusuyo keyifsiz grip gibi falan gecmedi doktora goturduk geniz akintisi dedi antibiyotik yazdi mecbur kullancaktik cunku kilo kaybi olcak midesi bos duruyodu ee cikariyo antibiyotigi nasil vercem dedim doktora oda dene olmazsa mama ver icine karistr dedi denedim 2 3 kere cikardi sonra balla zencefili denedim ben cunku cok faydali oldugunu biliyorum ve iyi arastrdim bi kac gun gunde 3 kere yedim bunun sayesindemi bilmiyorum iyilesti ilac veremedim ama buyuk ihtimal bundan iyilesti sende dene ilac verme hemen netten arastr neye ne iyi geliyo hep var ben simdi bi hastaligini hissetsem cay veriyorum sende ole yap en son care doktor ve ilac olsun