2015 Nisan Anneleri

Gunaydin arkadaslar..Oglum dunden beri atesli. Ates dusurucu veriyorum dusuyor, etkisi gectiginde tekrar ates yukseliyor. Baska hicbir seyi yok ne oksuruk ne burun akintisi. Doktoru aradik 6.hastalik muhtemelen dedi. Bikac gun ates cikiyormus sonra vucutta dokuntuler cikip geciyormus. Sizde geciren var mi bu hastaligi?

bizimde öyle olmuştu ateş dısında bişey yok görünüyordu dr a goturduk boğazı iltihaplanmıştı. kulagına ve bogazına bı baktırın cunku vucutta bı yerde ıltıhap varsa ateş yapıyor. mesela ıdrar yolu ıltıhabıda ates yapıyor

Canim benim oglumda gecirdi cok gecmis olsun.evet 3 gun ateslendi surekli islak bez koy kafasina koltuk altlarina.3 gunun sonunda dokuntu basladi acaip oluyor ama yika bebegini dokuntu baslayinca.

kızlar istanbulda olanlar aqua tots diye bir yüzme merkezi var bebekler dahıl cocuklara yuzme egıtımı verıyorla. bızımkıde suyu cok sevıyor. bı gotureyım dedım. deneme dersi varmıs ucretsiz etilerde yeri. arayıp yarın 1 bucuga randevu aldım. dersler yarım saatmıs 1 egıtmen 2 bebek le ılgılenıyomus.bakalım nasıl gecıcek eger kızım sever merkezdende memnun klaırsam ayda 1 kez goturmeyı dusunuyorum. cunku calısıyorum her hafta goturemem bıde cok pahalıya gelıyor ayda 4 kez 400 küsür tl. tek gidişler grup derlerınde 145 tl. ozel derstde 180 tl. sızdrmaz bey ve sızdırmaz mayo istediler.

Canim cok gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum. Umarim kuzucuk iyilesir biran once.

biz geçirdik 3 aylıktı bebeklerin geçirdiği en rahat hastalık ateş dışında başka bir sıkıntı olmuyor. 3. gün dmküntüyü göreceksiniz ve geçmiş olacak endişelenmeyin. bağışıklığı güçleniyor ve bu hastalığa dirençli olacak

Cok gecmis olsun.

Kızlar biz hala 3 numara bez kullanıyoruz kilonuz 7.5 kg falan. 4 e gecsem mi dedim ama 4 numara bezin aralıkları çok fazla geldi 9 18 di galiba. Cok buyuk gelir diye düşündüm ne dersiniz?prima yeşil paket kullanıyorum
Bu arada bugün 9.ay Asımızi olduk kızamık asisiymis koldan yapıldı aglamadi şimdilik bir sıkıntı yok:)

Hayırlı cumalar kizlar. Nasılsınız.
benim kizim 28 nisan doğumlu. Kan tahlili yapmadık yaptırmak şart mi Bu ay. Birde ıdrar tahlili yyaptırmali miyim.
kizim mama baba dede anne gibi kelimeler söylüyor. Alkis yapıyor. Perde arkasina saklanip adını söylememi bekliyor. Wseslenince çığlıklar kahvkkahalar atıyor. Öper gibi ağzını yaklaştırıyor..kolltuk altından destek olunca koca koca adımlar atiyo.. başka neler yapmali

Hayırlı cumalar kizlar. Nasılsınız.
benim kizim 28 nisan doğumlu. Kan tahlili yapmadık yaptırmak şart mi Bu ay. Birde ıdrar tahlili yyaptırmali miyim.
kizim mama baba dede anne gibi kelimeler söylüyor. Alkis yapıyor. Perde arkasina saklanip adını söylememi bekliyor. Wseslenince çığlıklar kahvkkahalar atıyor. Öper gibi ağzını yaklaştırıyor..kolltuk altından destek olunca koca koca adımlar atiyo.. başka neler yapmali

Uykulariniz Nasl kızlar. Bizimki gündüz iki defa kesik kesik 2.5 saat uyuyor maksimum tabii. Gece uykumuz cok fena olmaya başladı iki gündür. Saat başı bile degil 40-50 dakikaya kalkiyor. Bazrn ard arda defalerca. Niye böyle bilmiyorum. Hala diste yookk

Canim bugün bizim parmaktan kana baktılar kansızlık için bir sıkıntı çıkmadı
Gündüz uykulari ayni 2 defa 2.5 saat falan.gecede max kesintisiz 3 saat falan uyuyor bazen saat bası da kalkıyor günü gunune tutmuyor.aksamlari geç yatmaya başladı eskiden 8 de yatardi şimdi 9.30 10 oluyor sabahta 8 de kalkıyor.
Mama baba gibi şeyleri bızımkıde söylüyor emekleme yok ama istediği yere done done bi şekilde gidiyor:) bir yere tutunarak kendisi tam anlamıyla daha duramıyor yoruluyor düşüyor. Oturur pozisyondan yatmaya geçiyor ama yatarken oturmaya geçmiyor. Aklıma gelenler bunlar:))

Merhaba kızlar benim oğlusumda yarın doktora gidicek kan tahlili ve göz muayenesi olacak kızAmık asısını olamadık bir türlü sağlık ocagına gelmemiş haber bekliyoruz oğlumda baba dede mama gel diyor emekliyor oturuyor tutunup ayağa kalkıyo tutunarak yürüyo ve arada ellerini bırakıp 5 sn fln ayakta kalıyo desteksiz saklanıp seslenince çıkıyo ortaya aklıma gelenler bunlar alkış ve gel gel bir türlü öğretemedim gündüz 2 kerede toplam 2 saat belki uyuyor gecede karışık bu aralar sık uyanıyor

Masallah pasaya:)

Buyuk geliyolar siziyor canim bekle birazdaha en azindan 8.5 da felan gec bizimde pzartesi asimiz bakalim insallah iyi gecer sizde atlatmissiniz cok sukur

buyuk olur kakalar sızar aradan.

Kizlar benimki artik ilkindi uykusu uyumuyor es geciyor oylen uyuyo ikindide uykusu geliyir uyutmaya calisiyorum direniyor aksam saat 9 da yatiyor oylen 2 den 9 a kadar ayakta kaliyor zannedersem teke dusurmeye calisiyor 3 gundur boyle biyandan aksam 9 da yatmasi isime geliyor kendime ve esimede zaman ayirabiliyorum beraber vakit geciriyoruz am biyandanda bebisin ikinci gunduz uykusunada ihtiyaci var diye dusunuyorum aksam 9 sabah 9 12 saat oyle 2 saatte gunduz oylen 12 den 2 ye kadar uyuyo yeterlimi acaba 7 8 gibi uykusu geliyor ben uyutmuyorum busederde gece beni diker ayaga diye 9 da yatiriyorum toplamda 14 saat uyku uyumus oluyor ama yetiyormu bilmiyorum

parmaktanmı? bende kan tahlılı yaptırmak ıstıyorum ama korkuyorum cocugu deşcekler diye. nerde yaptrıdın canım saglık ocagımı hastanedemı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…