- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 43
bizimde öyle olmuştu ateş dısında bişey yok görünüyordu dr a goturduk boğazı iltihaplanmıştı. kulagına ve bogazına bı baktırın cunku vucutta bı yerde ıltıhap varsa ateş yapıyor. mesela ıdrar yolu ıltıhabıda ates yapıyorGunaydin arkadaslar..Oglum dunden beri atesli. Ates dusurucu veriyorum dusuyor, etkisi gectiginde tekrar ates yukseliyor. Baska hicbir seyi yok ne oksuruk ne burun akintisi. Doktoru aradik 6.hastalik muhtemelen dedi. Bikac gun ates cikiyormus sonra vucutta dokuntuler cikip geciyormus. Sizde geciren var mi bu hastaligi?
Canim benim oglumda gecirdi cok gecmis olsun.evet 3 gun ateslendi surekli islak bez koy kafasina koltuk altlarina.3 gunun sonunda dokuntu basladi acaip oluyor ama yika bebegini dokuntu baslayinca.Gunaydin arkadaslar..Oglum dunden beri atesli. Ates dusurucu veriyorum dusuyor, etkisi gectiginde tekrar ates yukseliyor. Baska hicbir seyi yok ne oksuruk ne burun akintisi. Doktoru aradik 6.hastalik muhtemelen dedi. Bikac gun ates cikiyormus sonra vucutta dokuntuler cikip geciyormus. Sizde geciren var mi bu hastaligi?
Canim cok gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum. Umarim kuzucuk iyilesir biran once.Gunaydin arkadaslar..Oglum dunden beri atesli. Ates dusurucu veriyorum dusuyor, etkisi gectiginde tekrar ates yukseliyor. Baska hicbir seyi yok ne oksuruk ne burun akintisi. Doktoru aradik 6.hastalik muhtemelen dedi. Bikac gun ates cikiyormus sonra vucutta dokuntuler cikip geciyormus. Sizde geciren var mi bu hastaligi?
biz geçirdik 3 aylıktı bebeklerin geçirdiği en rahat hastalık ateş dışında başka bir sıkıntı olmuyor. 3. gün dmküntüyü göreceksiniz ve geçmiş olacak endişelenmeyin. bağışıklığı güçleniyor ve bu hastalığa dirençli olacakGunaydin arkadaslar..Oglum dunden beri atesli. Ates dusurucu veriyorum dusuyor, etkisi gectiginde tekrar ates yukseliyor. Baska hicbir seyi yok ne oksuruk ne burun akintisi. Doktoru aradik 6.hastalik muhtemelen dedi. Bikac gun ates cikiyormus sonra vucutta dokuntuler cikip geciyormus. Sizde geciren var mi bu hastaligi?
Cok gecmis olsun.Gunaydin arkadaslar..Oglum dunden beri atesli. Ates dusurucu veriyorum dusuyor, etkisi gectiginde tekrar ates yukseliyor. Baska hicbir seyi yok ne oksuruk ne burun akintisi. Doktoru aradik 6.hastalik muhtemelen dedi. Bikac gun ates cikiyormus sonra vucutta dokuntuler cikip geciyormus. Sizde geciren var mi bu hastaligi?
Canim merak etme kesin odur bende cok telaslanmistim ne oluyor diye ama 3 gun dokuntuleri gorunce rahatladim korkma yani.nix kucukkuzum B broken sword M mry87 ipkkm cok tesekkurler..basit bi hastaliksa umarim bu hastaliktir henuz kesin degil. Allah hepimizin kuzularina saglik sihhat versin..
Canim bugün bizim parmaktan kana baktılar kansızlık için bir sıkıntı çıkmadıUykulariniz Nasl kızlar. Bizimki gündüz iki defa kesik kesik 2.5 saat uyuyor maksimum tabii. Gece uykumuz cok fena olmaya başladı iki gündür. Saat başı bile degil 40-50 dakikaya kalkiyor. Bazrn ard arda defalerca. Niye böyle bilmiyorum. Hala diste yookk
Masallah pasaya:)Merhaba kızlar benim oğlusumda yarın doktora gidicek kan tahlili ve göz muayenesi olacak kızAmık asısını olamadık bir türlü sağlık ocagına gelmemiş haber bekliyoruz oğlumda baba dede mama gel diyor emekliyor oturuyor tutunup ayağa kalkıyo tutunarak yürüyo ve arada ellerini bırakıp 5 sn fln ayakta kalıyo desteksiz saklanıp seslenince çıkıyo ortaya aklıma gelenler bunlar alkış ve gel gel bir türlü öğretemedim gündüz 2 kerede toplam 2 saat belki uyuyor gecede karışık bu aralar sık uyanıyor
Buyuk geliyolar siziyor canim bekle birazdaha en azindan 8.5 da felan gec bizimde pzartesi asimiz bakalim insallah iyi gecer sizde atlatmissiniz cok sukurKızlar biz hala 3 numara bez kullanıyoruz kilonuz 7.5 kg falan. 4 e gecsem mi dedim ama 4 numara bezin aralıkları çok fazla geldi 9 18 di galiba. Cok buyuk gelir diye düşündüm ne dersiniz?prima yeşil paket kullanıyorum
Bu arada bugün 9.ay Asımızi olduk kızamık asisiymis koldan yapıldı aglamadi şimdilik bir sıkıntı yok:)
buyuk olur kakalar sızar aradan.Kızlar biz hala 3 numara bez kullanıyoruz kilonuz 7.5 kg falan. 4 e gecsem mi dedim ama 4 numara bezin aralıkları çok fazla geldi 9 18 di galiba. Cok buyuk gelir diye düşündüm ne dersiniz?prima yeşil paket kullanıyorum
Bu arada bugün 9.ay Asımızi olduk kızamık asisiymis koldan yapıldı aglamadi şimdilik bir sıkıntı yok:)
parmaktanmı? bende kan tahlılı yaptırmak ıstıyorum ama korkuyorum cocugu deşcekler diye. nerde yaptrıdın canım saglık ocagımı hastanedemıCanim bugün bizim parmaktan kana baktılar kansızlık için bir sıkıntı çıkmadı
Gündüz uykulari ayni 2 defa 2.5 saat falan.gecede max kesintisiz 3 saat falan uyuyor bazen saat bası da kalkıyor günü gunune tutmuyor.aksamlari geç yatmaya başladı eskiden 8 de yatardi şimdi 9.30 10 oluyor sabahta 8 de kalkıyor.
Mama baba gibi şeyleri bızımkıde söylüyor emekleme yok ama istediği yere done done bi şekilde gidiyor:) bir yere tutunarak kendisi tam anlamıyla daha duramıyor yoruluyor düşüyor. Oturur pozisyondan yatmaya geçiyor ama yatarken oturmaya geçmiyor. Aklıma gelenler bunlar:))