canım gece cok uyuıyor bence o yuzden uyumuyor ıkıncı uykuyu bızım kızın 11 saatı gecmıyo gece uykusu bazen 10 saat. gunduzde 3 uyku yapıyor. 1 i uzun 2 si yarımşar saat.Kizlar benimki artik ilkindi uykusu uyumuyor es geciyor oylen uyuyo ikindide uykusu geliyir uyutmaya calisiyorum direniyor aksam saat 9 da yatiyor oylen 2 den 9 a kadar ayakta kaliyor zannedersem teke dusurmeye calisiyor 3 gundur boyle biyandan aksam 9 da yatmasi isime geliyor kendime ve esimede zaman ayirabiliyorum beraber vakit geciriyoruz am biyandanda bebisin ikinci gunduz uykusunada ihtiyaci var diye dusunuyorum aksam 9 sabah 9 12 saat oyle 2 saatte gunduz oylen 12 den 2 ye kadar uyuyo yeterlimi acaba 7 8 gibi uykusu geliyor ben uyutmuyorum busederde gece beni diker ayaga diye 9 da yatiriyorum toplamda 14 saat uyku uyumus oluyor ama yetiyormu bilmiyorum
Buyuk geliyolar siziyor canim bekle birazdaha en azindan 8.5 da felan gec bizimde pzartesi asimiz bakalim insallah iyi gecer sizde atlatmissiniz cok sukur
3 numara tam oturunca değiştirsem mi acaba diye düşündüm 3 e devam edeyim en iyisibuyuk olur kakalar sızar aradan.
Evet canim hani parmaktan şeker olcuyorlar ya onun gibi ama sadece hemoglobine baktılar anında çıktı sonuç.parmaktanmı? bende kan tahlılı yaptırmak ıstıyorum ama korkuyorum cocugu deşcekler diye. nerde yaptrıdın canım saglık ocagımı hastanedemı
bizim saglık ocagına sormustum bız bebeklere yapmıyoruz dedıler bı ara hastaneye goturım kuzumunix yazmayı unutmuşum canım saglık ocağında yaptirdik
Canim senin ogluna baska bi bebekten mi bulasti yoksa kendiliginden mi gelisti? Cunku solunum yoluyla gecen bir hastalikmis. Biz hic cocuklu bir yere gitmedik ki son zamanlarda, sadece anneanne ve babaanneye gittik..Canim merak etme kesin odur bende cok telaslanmistim ne oluyor diye ama 3 gun dokuntuleri gorunce rahatladim korkma yani.
Benim kizimda senin bebis gibi ayakta uzun sure duramiyor yorulup dusuyo otururken yatmaya gecebiliyo yatarkende oturur pozisyona geciyo alkis gel gel yapiyo anne diyo ileri geri surunuyo dizlerinin uzerinde duruyo sehpa kanepe uzerine bakiyo dikkatini ceken bisey olursa almaya calisiyo ama tutunupda kendini kaldiramiyo senin bebis nisanin kacinda dogmustuCanim bugün bizim parmaktan kana baktılar kansızlık için bir sıkıntı çıkmadı
Gündüz uykulari ayni 2 defa 2.5 saat falan.gecede max kesintisiz 3 saat falan uyuyor bazen saat bası da kalkıyor günü gunune tutmuyor.aksamlari geç yatmaya başladı eskiden 8 de yatardi şimdi 9.30 10 oluyor sabahta 8 de kalkıyor.
Mama baba gibi şeyleri bızımkıde söylüyor emekleme yok ama istediği yere done done bi şekilde gidiyor:) bir yere tutunarak kendisi tam anlamıyla daha duramıyor yoruluyor düşüyor. Oturur pozisyondan yatmaya geçiyor ama yatarken oturmaya geçmiyor. Aklıma gelenler bunlar:))
Masallah canım gayet iyi sizinki.bizimki 7 nisanda doğmuştu. Burdaki bebeklere gore geriden geliyor biraz geç döndü geç oturduBenim kizimda senin bebis gibi ayakta uzun sure duramiyor yorulup dusuyo otururken yatmaya gecebiliyo yatarkende oturur pozisyona geciyo alkis gel gel yapiyo anne diyo ileri geri surunuyo dizlerinin uzerinde duruyo sehpa kanepe uzerine bakiyo dikkatini ceken bisey olursa almaya calisiyo ama tutunupda kendini kaldiramiyo senin bebis nisanin kacinda dogmustu
Aynen canim burdaki bebeklere gore benim kizda gec dondu ama aslinda ayina gore normalde burdakilere gore gec benim kizda 21 nisan dogumlu insan ister istemez erken otursun emeklesin yurusun istiyo demekki bizimkiler aceleye gerek yok diyenlerdenMasallah canım gayet iyi sizinki.bizimki 7 nisanda doğmuştu. Burdaki bebeklere gore geriden geliyor biraz geç döndü geç oturdu
Ben tropikal meyve vermiyorum canımKizlar bebeginize ananas verdinizmi ben aksam biraz yedirdim cok sevdi ama bazi sitelerde 1 yasina kadar tropikal meyva vermeyin diyo sizce vermelimiyim 3 gun testine uymalimiyim
Kizlar bebeginize ananas verdinizmi ben aksam biraz yedirdim cok sevdi ama bazi sitelerde 1 yasina kadar tropikal meyva vermeyin diyo sizce vermelimiyim 3 gun testine uymalimiyim
Canım tropikal meyve konusuna bakarsan avakodo da tropik.ben de ananas verdm hrm öksürüyordu öksürüğe de iyi geldiKizlar bebeginize ananas verdinizmi ben aksam biraz yedirdim cok sevdi ama bazi sitelerde 1 yasina kadar tropikal meyva vermeyin diyo sizce vermelimiyim 3 gun testine uymalimiyim
Canım brn verdim 10 dk sonra ananasın degdiği heryeri bildiğin kan gibi oldu ödüm koptu Suyla heryerini güzelce yıkadım 2 saatte anca gecti bence sende önce azıcık dene baktın bişey olmuyor verirsinKizlar bebeginize ananas verdinizmi ben aksam biraz yedirdim cok sevdi ama bazi sitelerde 1 yasina kadar tropikal meyva vermeyin diyo sizce vermelimiyim 3 gun testine uymalimiyim
Yok canim.bendr hep evdeyim disari filan hic cikmamistim.kendiliginden oldu.Canim senin ogluna baska bi bebekten mi bulasti yoksa kendiliginden mi gelisti? Cunku solunum yoluyla gecen bir hastalikmis. Biz hic cocuklu bir yere gitmedik ki son zamanlarda, sadece anneanne ve babaanneye gittik..
Canım senin bebeşin daha öbce başka şeylere de alerjisi olmuşmuydu.bizde olmadı mesela yedi aylıkken domates yiyodu,besin alerjilerine dikkat etCanım brn verdim 10 dk sonra ananasın degdiği heryeri bildiğin kan gibi oldu ödüm koptu Suyla heryerini güzelce yıkadım 2 saatte anca gecti bence sende önce azıcık dene baktın bişey olmuyor verirsin
Dr gittiniz mi umarım şimdi daha iyidir.bizde de olmuştu dr antibiyotik verdi kullanmadım iki güne geçti.umarım seninki de iyidir.geçmiş olsunGunaydin arkadaslar..Oglum dunden beri atesli. Ates dusurucu veriyorum dusuyor, etkisi gectiginde tekrar ates yukseliyor. Baska hicbir seyi yok ne oksuruk ne burun akintisi. Doktoru aradik 6.hastalik muhtemelen dedi. Bikac gun ates cikiyormus sonra vucutta dokuntuler cikip geciyormus. Sizde geciren var mi bu hastaligi?
Agız etrafı hala hafif kızarıyor neye oldugunu anlayamadım doktora dedim sürtmekten oluyor dediCanım senin bebeşin daha öbce başka şeylere de alerjisi olmuşmuydu.bizde olmadı mesela yedi aylıkken domates yiyodu,besin alerjilerine dikkat et
MasaAllah oglusuna yurume arkadası olarak ne kullanıyorsunuz bizim sıpa illa yürütece binecem diye ortalıgı yıkıyor fazla bindiresim gelmiyorKizlar herkese iyi aksamlar.valla sizlerde olmasaniz konusacak kimsem yok patliyorum evde oglumdan vakit bukldukca yaziyorum.biz 8 ay 3 haftalik olduk.4 disimiz var.tek oturabiliyor.emekleme yok elinden tutup gezmek istiyor yurume arkadasina yeni alisiyor.dengesini saglayamiyordu onceden.erken almisiz.ayakta dikilebiliyor.esyalarin ve oyuncaklarinin yerini biliyor.gel.bay bay.alkis yapiyor.anne baba dede diyor kuzucum.dislerini goster dedigimde gosteriyor.kilo kontrolu ve asiya daha gitmedik ayin 26 asisi var d vitamini kullaniyor.kan ilaci vermiyorum. bizim gelisimimiz boyle teyzeleri.sizlride takip ediyoruz ve sizi cokkkk seviyoruz:)