Bizimde 8 ocakta aşımız var 9 ayını doldurmuş oluyor ama ne aşısı bilmiyorum gidip ogrenicezbenim kız ikibuçuk aylık döndü bes aylık emekledi yedi aylık sıraladı sekiz aylık bağımsız tay tay durudyor:)ama et tutmuyor yesede zayıf.dokuz aylık olcak ama hala 7.7.emiyorda.diş çıkardık on gün önce.süt alerjisi var diye yoğurt vermiyordumn çünkü gazı sekiz ay devam etti.dr süt alerjisinden şüphelendi.sabahlıyorduk ağlamaktan.şimdide prize takılıyım emzirirken gene uyku yok.bugün yoğurdu deneyeceğim.inş gaz olmaz.sorum şu dokuz aylık aşı olan varmı?bizim ebe yanlışmı tarih verdi nedir 21 aralıkta aşı tarihi vermişti.götürmedim çünkü kardeşimin iki ay büyük kızı var dokuz ayını doldurunca yapıldı.21 ocak a vereckti diye düşündüm ki zaten ararlardı sanırım iki hafta geçti verilen tarihten.aşı için soruyorum siz ne zaman old,unuz
Canım bzimkide 8 ocakta kızamık asısı diye biliyorum bir gun sonrada 9 aylık olucakBizimde 8 ocakta aşımız var 9 ayını doldurmuş oluyor ama ne aşısı bilmiyorum gidip ogrenicez
cevapladım çok hoşuma gitti. içimi döktümİyi akşamlar nisan 2015 anneleri, ben de 2014 şubat annesiyim ve psikoloğum. Yüksek lisans tezim için 3-12 ay arasında bebeği olan annelerin bilgilerine ihtiyacım var. Çalışmamın ayrıntıları bağlantıda mevcut. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkürler, sevgiler
https://docs.google.com/forms/d/1aX...2RF9-pXZA/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link
Bende doldurdum. Hem insanı düşündürüyor hemde bilime destek vermiş oluyoruz ikisi bir arada:))cevapladım çok hoşuma gitti. içimi döktüm
Tamam işte doğru hatırlamışım benim kızda 5.5 aylık iken başladı. Evet normalde 5. Ayın içinde başlamaları normal olanmış . Buradaki birçok bebeğe göre geç döndüler dedik . Yoksa dediğin gibi normal süreç içindeler . Benim kızım geriye çok az emekliyor . Onun dışında ileri geri sürünüyor hatta oturarak bile ilerliyor . Nasıl yapıyor bunu bilmiyorum . Yattığı yerden kalkıp oyuruyor ama öyle tırmanma kalkma yok malasef .Ilk dondugunde videosunu cekmistim 6. Ayini doldurmasina 1 hafta vardi oncesinde cabalari vardida donemiyodu benim kizimda bu ayin 21 inde 9. Ayini dolduracak ileri geri surunuyo dizlerinin uzerinde duruyo kendi kendine yatiyo oturuyo tirmanma hevesi var tutunup ayaga kalkma gibi durumu yok demekki daha zamani var senin bebis ne zaman donmeye baslamisti
Maşallah , demek aktif ondan kilo almıyor CNm . Eti tatlı şeylerle vermeyi dene , mesela bal kabağı yada tatlı patatesle ..benim kız ikibuçuk aylık döndü bes aylık emekledi yedi aylık sıraladı sekiz aylık bağımsız tay tay durudyor:)ama et tutmuyor yesede zayıf.dokuz aylık olcak ama hala 7.7.emiyorda.diş çıkardık on gün önce.süt alerjisi var diye yoğurt vermiyordumn çünkü gazı sekiz ay devam etti.dr süt alerjisinden şüphelendi.sabahlıyorduk ağlamaktan.şimdide prize takılıyım emzirirken gene uyku yok.bugün yoğurdu deneyeceğim.inş gaz olmaz.sorum şu dokuz aylık aşı olan varmı?bizim ebe yanlışmı tarih verdi nedir 21 aralıkta aşı tarihi vermişti.götürmedim çünkü kardeşimin iki ay büyük kızı var dokuz ayını doldurunca yapıldı.21 ocak a vereckti diye düşündüm ki zaten ararlardı sanırım iki hafta geçti verilen tarihten.aşı için soruyorum siz ne zaman old,unuz
AYNEN BENDE KATILDIM ANKETE :) ÇOK İŞİM VARDI AMA 15 DK AYIRDIMMcevapladım çok hoşuma gitti. içimi döktüm
Bizimki süremez diye almadım ben +12 yaziyordu surebiliyormu sizinkinix CANIM A101 DEN İLK ARABAMDAN ALDIM SENİN VESİLENLE OLDU YOKSA BEN GÖREMEZDİM ALAMAZDIMM TŞK EDERİMMM ÇOK GÜZELMİŞ :)
ZATEN PEDALSIZ BİNİCEK SEN İTİCEKSİN EVİN İÇİNDE OYNAMAYA ÇOK GÜZEL ÖNÜNDE DÜDÜĞÜ VAR ÇALIYO TELSİZİ VAR FİYATA GÖRE ÇOK UYGUN 12+ YAZIYOR AMA ŞUAN TAM BİZİMKİLERE GÖREBizimki süremez diye almadım ben +12 yaziyordu surebiliyormu sizinki
size haber verdim ama ben alamadım sabah 9 bucukta a101 deydım az once bıttı dedıler. hüsran yaa. kuzenime soyledım onların ordakıne bakıcak bulursa alıcak bakalımnix CANIM A101 DEN İLK ARABAMDAN ALDIM SENİN VESİLENLE OLDU YOKSA BEN GÖREMEZDİM ALAMAZDIMM TŞK EDERİMMM ÇOK GÜZELMİŞ :)
BİZİM BURDA 9DA AÇILIYO BEN DAHA MAĞAZAYI AÇMADAN KAPIDAYDIM HEMEN KAPTIK HATTA 3 TANE ALDIK İKİ TANEDE ARKADAŞ İSTEDİ ONLARA ALDIM :) İNŞALLAH BULABİLİRSİN TATLIMMsize haber verdim ama ben alamadım sabah 9 bucukta a101 deydım az once bıttı dedıler. hüsran yaa. kuzenime soyledım onların ordakıne bakıcak bulursa alıcak bakalım
Aa muzikli falansa iyiymiş tuh ya bi baksaydım keske:)ZATEN PEDALSIZ BİNİCEK SEN İTİCEKSİN EVİN İÇİNDE OYNAMAYA ÇOK GÜZEL ÖNÜNDE DÜDÜĞÜ VAR ÇALIYO TELSİZİ VAR FİYATA GÖRE ÇOK UYGUN 12+ YAZIYOR AMA ŞUAN TAM BİZİMKİLERE GÖRE
Bazilari popo uzerlerinde emekliyomus seninkide onlardan sanirim benim kizimda yatarken oturuyo otururken yatiyo surunuyo simdi sehpa uzerlerine uzanma var iki uc gundur dizlerinin uzerinde otururken yine dizlerinin uzerinde kaldiriyo kendini ama tutunup ayaga kalkma yok ayina gore normal ama ben tsh hastayim hep ilac kullaniyorum hamileykende kullandim hep bunun endisesi vardi bende dr motor gelisimi belki yavas olabilir demisti o yuzden acaba etkiledimi diye dusunuyorum bazenTamam işte doğru hatırlamışım benim kızda 5.5 aylık iken başladı. Evet normalde 5. Ayın içinde başlamaları normal olanmış . Buradaki birçok bebeğe göre geç döndüler dedik . Yoksa dediğin gibi normal süreç içindeler . Benim kızım geriye çok az emekliyor . Onun dışında ileri geri sürünüyor hatta oturarak bile ilerliyor . Nasıl yapıyor bunu bilmiyorum . Yattığı yerden kalkıp oyuruyor ama öyle tırmanma kalkma yok malasef .
Canim biz henuz dis cikarmadik,Kızlar ya ikinci dişimiz bir türlü eti yırtıp çıkmadı tam iki hafta oldu sadece anne sütünü alıyor ağzını diğer herşeye kapatmayı gec kilitliyor,ne yapayım kendisinin yemesi için beklim mi yoksa zorlamaya devam mı edeyim bağışıklığı düşüp hasta olmasından korkuyorum
Tatlim benimkide dis cikarirken agzini acmiyordu sonra duzeliyo bu donemde cok zorlama yemekten sogumasin biraz gramlari dusuyo ama sonra istahlari geri geluyor sevdigi seyler yedir genelde sivi tuketmek istiyorlar yemekten cok su istiyordu benimki corba gibi sulu sevdigi gidalardan yedir tavuk kofte elinle minik minik mincikla kendin yedir benimki benim elimden yemeyi cok seviyor pureleride cok ezmeden onun yiyebilecegi sekilde elinle yedirebilirsin mesela benimki o donemde en cok sevdigi ve benimde nerdeyse hergun usenmeden yaptigim tarifi veriyim sogan yag salca uclusunu tencerede kavurup 1 adet patates 1 adet kabak 1 adet havuc yarimin yarisii kirmizi tatli biberi karistiriyoruz tencerede uzerini az basacak su koyup benim artan ev yapimi kofteyi misket toplar yapip icine atip pisiriyoruz ooo benimki bayiliyodu catalla eziyoruz asla blendr yok belki dene seninkide sever artik bebek yemegi yemek istemiyorlar cunku yagini tuzunu ama ayni kendine yapiyormus gibi koy tadi tuzu yerinde olsun yiycektik kasikla yemezse elinle yedir dahada cok sever canimKızlar ya ikinci dişimiz bir türlü eti yırtıp çıkmadı tam iki hafta oldu sadece anne sütünü alıyor ağzını diğer herşeye kapatmayı gec kilitliyor,ne yapayım kendisinin yemesi için beklim mi yoksa zorlamaya devam mı edeyim bağışıklığı düşüp hasta olmasından korkuyorum
Sağol ilk işim denemek olcak yarın umarım yer.Tatlim benimkide dis cikarirken agzini acmiyordu sonra duzeliyo bu donemde cok zorlama yemekten sogumasin biraz gramlari dusuyo ama sonra istahlari geri geluyor sevdigi seyler yedir genelde sivi tuketmek istiyorlar yemekten cok su istiyordu benimki corba gibi sulu sevdigi gidalardan yedir tavuk kofte elinle minik minik mincikla kendin yedir benimki benim elimden yemeyi cok seviyor pureleride cok ezmeden onun yiyebilecegi sekilde elinle yedirebilirsin mesela benimki o donemde en cok sevdigi ve benimde nerdeyse hergun usenmeden yaptigim tarifi veriyim sogan yag salca uclusunu tencerede kavurup 1 adet patates 1 adet kabak 1 adet havuc yarimin yarisii kirmizi tatli biberi karistiriyoruz tencerede uzerini az basacak su koyup benim artan ev yapimi kofteyi misket toplar yapip icine atip pisiriyoruz ooo benimki bayiliyodu catalla eziyoruz asla blendr yok belki dene seninkide sever artik bebek yemegi yemek istemiyorlar cunku yagini tuzunu ama ayni kendine yapiyormus gibi koy tadi tuzu yerinde olsun yiycektik kasikla yemezse elinle yedir dahada cok sever canim