2015 Nisan Anneleri

Bizimde 8 ocakta aşımız var 9 ayını doldurmuş oluyor ama ne aşısı bilmiyorum gidip ogrenicez

Merhaba kızlar ne güzel bütün bebişler buyuyor hergün yeni yeni şeyler öğreniyorlar.benim oğlum da bayadır sürünerek ilerliyordu birkaç gündür emeklemeye başladı.ve geçen hafta da kendi kendine ayağa kalkmayı öğrendi.hatta park yataktan düştü bu yüzden allahtan bişey olmadı.hemen park yatağı alt kademeye aldık.ama şimdi hiç oturtamıyoruz beyefendiyi.hemen biyerlere tutunup ayağa kalkıyo.tutuna tutuna yürüyo heryere.yatağında da uyanır uyanmaz hep ayakta.artık iyice tehlikeli olmaya başladılar.her gördüğü Çekmece'yi açmaya çalışıyor.allah kazalardan belalardan korusun hepsini.benimkide baba mama diyo.canı isterse bay bay ve alkış yapıyo onları da yeni öğrendi zaten.geceleri yine çok uyanıyo.bugun sabah 6 da uyandı mesela.11 de zor uyuttum tekrar.bizden haberler böyle kızlar.

Sanırım bebişlerin en zor halleri. Bizimki de emekliyo, sürekli tutunup kalkıyor, koltuğu bi uçtan diğer uca yürüyo ama daha tutunmadan duramıyo ve uykuya çok direniyo, sık uyanıyo. 6 dişimiz var ve 7. Geliyo. Yürüseler biraz daha rahat oluruz hem biz hem onlar

Tamam işte doğru hatırlamışım benim kızda 5.5 aylık iken başladı. Evet normalde 5. Ayın içinde başlamaları normal olanmış . Buradaki birçok bebeğe göre geç döndüler dedik . Yoksa dediğin gibi normal süreç içindeler . Benim kızım geriye çok az emekliyor . Onun dışında ileri geri sürünüyor hatta oturarak bile ilerliyor . Nasıl yapıyor bunu bilmiyorum . Yattığı yerden kalkıp oyuruyor ama öyle tırmanma kalkma yok malasef .

Maşallah , demek aktif ondan kilo almıyor CNm . Eti tatlı şeylerle vermeyi dene , mesela bal kabağı yada tatlı patatesle ..

nix CANIM A101 DEN İLK ARABAMDAN ALDIM SENİN VESİLENLE OLDU YOKSA BEN GÖREMEZDİM ALAMAZDIMM TŞK EDERİMMM ÇOK GÜZELMİŞ :)

Reactions: nix
Bizimki süremez diye almadım ben +12 yaziyordu surebiliyormu sizinki
ZATEN PEDALSIZ BİNİCEK SEN İTİCEKSİN EVİN İÇİNDE OYNAMAYA ÇOK GÜZEL ÖNÜNDE DÜDÜĞÜ VAR ÇALIYO TELSİZİ VAR FİYATA GÖRE ÇOK UYGUN 12+ YAZIYOR AMA ŞUAN TAM BİZİMKİLERE GÖRE

nix CANIM A101 DEN İLK ARABAMDAN ALDIM SENİN VESİLENLE OLDU YOKSA BEN GÖREMEZDİM ALAMAZDIMM TŞK EDERİMMM ÇOK GÜZELMİŞ :)
size haber verdim ama ben alamadım sabah 9 bucukta a101 deydım az once bıttı dedıler. hüsran yaa. kuzenime soyledım onların ordakıne bakıcak bulursa alıcak bakalım

size haber verdim ama ben alamadım sabah 9 bucukta a101 deydım az once bıttı dedıler. hüsran yaa. kuzenime soyledım onların ordakıne bakıcak bulursa alıcak bakalım
BİZİM BURDA 9DA AÇILIYO BEN DAHA MAĞAZAYI AÇMADAN KAPIDAYDIM HEMEN KAPTIK HATTA 3 TANE ALDIK İKİ TANEDE ARKADAŞ İSTEDİ ONLARA ALDIM :) İNŞALLAH BULABİLİRSİN TATLIMM

Reactions: nix
Bazilari popo uzerlerinde emekliyomus seninkide onlardan sanirim benim kizimda yatarken oturuyo otururken yatiyo surunuyo simdi sehpa uzerlerine uzanma var iki uc gundur dizlerinin uzerinde otururken yine dizlerinin uzerinde kaldiriyo kendini ama tutunup ayaga kalkma yok ayina gore normal ama ben tsh hastayim hep ilac kullaniyorum hamileykende kullandim hep bunun endisesi vardi bende dr motor gelisimi belki yavas olabilir demisti o yuzden acaba etkiledimi diye dusunuyorum bazen

Kızlar ya ikinci dişimiz bir türlü eti yırtıp çıkmadı tam iki hafta oldu sadece anne sütünü alıyor ağzını diğer herşeye kapatmayı gec kilitliyor,ne yapayım kendisinin yemesi için beklim mi yoksa zorlamaya devam mı edeyim bağışıklığı düşüp hasta olmasından korkuyorum

Canim biz henuz dis cikarmadik,
O yuzden pek deneyimim yok ama gecen gun bir seye dikkat ettim de boyle lapa gibi, muhallebi gibi, pure gibi seyleri benim kizim sevmiyor ve agzini kapatiyor ama krep, pilav, bulgur, kofte filan bunlari seviyor ve yemek yedirirken zorluk cikarmiyor.

Ben de artik minicik minicik dograyip elimle agzina veriyorum lokmalari. Mesela az once muzu da mandalinayi da oyle yedirdim.

Sen de bu sekilde bir dene istersen, umarim en kisa surede istahi yerine gelir.

Tatlim benimkide dis cikarirken agzini acmiyordu sonra duzeliyo bu donemde cok zorlama yemekten sogumasin biraz gramlari dusuyo ama sonra istahlari geri geluyor sevdigi seyler yedir genelde sivi tuketmek istiyorlar yemekten cok su istiyordu benimki corba gibi sulu sevdigi gidalardan yedir tavuk kofte elinle minik minik mincikla kendin yedir benimki benim elimden yemeyi cok seviyor pureleride cok ezmeden onun yiyebilecegi sekilde elinle yedirebilirsin mesela benimki o donemde en cok sevdigi ve benimde nerdeyse hergun usenmeden yaptigim tarifi veriyim sogan yag salca uclusunu tencerede kavurup 1 adet patates 1 adet kabak 1 adet havuc yarimin yarisii kirmizi tatli biberi karistiriyoruz tencerede uzerini az basacak su koyup benim artan ev yapimi kofteyi misket toplar yapip icine atip pisiriyoruz ooo benimki bayiliyodu catalla eziyoruz asla blendr yok belki dene seninkide sever artik bebek yemegi yemek istemiyorlar cunku yagini tuzunu ama ayni kendine yapiyormus gibi koy tadi tuzu yerinde olsun yiycektik kasikla yemezse elinle yedir dahada cok sever canim

Sağol ilk işim denemek olcak yarın umarım yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…