EWET YAA HERGÜN BİŞEY ÖĞRENİYORLAR MAŞALLAHHH RABBİM KORUSUN ONLARI :)ddm_grhn maşallah canım bzizimki anca tutunup kalkıyor sonra hop popo ustu dusuyor. ılerleyemıyor henuz bacakları daha tam acılmadı. 2. alt dişimiz var. yaramazlık 1 numara tabiki. ananesi bir bir yapmayı öğretmiş bir bir yapıyor alkış yapıyor. oyuncak bebegını ayagına koyunca ee ee yapıyor.cok komıkler yaa daha dün gazları bitmiyordu. şimdi neler yapıyorlar. enerji ful hiç yorulmuyorlar valla . maşallah allah saglıklarını eksilk etmesin de tek boyle kudursunlar
MAŞALLAHH KUZUYA KÜSMEYİDE BİLİYOR DEMEK NAZLI OLACAK SENİN Kİ :):) BENİMKİDE GEL GEL YAPIYO ALKIŞ YAPIYO ARTIK TAKLİT ETMELERE DE BAŞLADI :)Masallah Canim bebegine cok tatli
Bizimkide siraliyor kose koltugu bir uctan bir uca gidip geliyo. Yuruteclede ucuyo artik :)
Alt iki disimiz cikti iyiden iyiye gorunuyo ama arada agriyor galiba huzursuzlaniyo eline sert elme veriyorum minik minik yiyo. Bi ara anne diyordu simdi onu unuttu sevdigi biseyi yerken ikinci kasik gelmezse mamm mammm mam ma diyor. Gel gel yapmayi ve ver dedigimizde vermeyi ogrendi. Bide kusmesi var hayir oglum deyince hemen kafasini yere gomup bizim kaldirmamizi bekliyor. Bizde de durumlar boyle
EWET BNM KIZDA AZ Bİ MÜZİK DUYSUN HEMEN KAFAYI SALLAMAYA BAŞLADI ÇOK AKILLILAR YAA MAŞALLAHHHH SÜBHANALLAH :):)Merhaba kızlar bende nezamandır yazamıyorum okudugum kadarıyda herkeste durumlar aynı bizde pazar gunu ilk disimizi cıkardık geceleri cok sık uyanıyo bende yanımızda yatırıyorum zarar veririz diye donmuyoruz bile sabahta heryerimiz agrır sekilde uyanıyoruz uykusuzluktan zombi gibi dolasıyorum. Sanırım dis cıkarırken emmeyi reddediyor kuzucuklar birkac gundur bizimkide zorla emiyo. Ayrıca oğlum oynaya başladı kapı gıcırtısına baslıyo oynamaya alkıs yapıyo birde oynarken hop hop hopluyo
Masallah ya cok tatlilar. Bizimkine ne yaptiysam alkisi ogretemedim :)MAŞALLAHH KUZUYA KÜSMEYİDE BİLİYOR DEMEK NAZLI OLACAK SENİN Kİ :):) BENİMKİDE GEL GEL YAPIYO ALKIŞ YAPIYO ARTIK TAKLİT ETMELERE DE BAŞLADI :)
CNm bizim yavrular geç dönmeye başlamıştı birde dimi ? Benim kızda aynı valla pek ses yok . Canları sağolsun . Zamanları var demek bekleyelim gayri bizde .Slm kizlar okudugum kadariyla cogunuzun bebisleri tutunup ayaga kalkiyo kizim 8 bucuk aylik ayaga kalkmiyo ben yaninda otururken bana tirmanmaya calisiyo sehpa uzerini kontrol ediyo almak icin biraz caba gosteriyo surunuyo ileri geri gidebiliyo yuzustundeyken oturuyo her bebek bir degil tabi ama sizinkine gore bizim kiz tembel biraz
Slm kizlar okudugum kadariyla cogunuzun bebisleri tutunup ayaga kalkiyo kizim 8 bucuk aylik ayaga kalkmiyo ben yaninda otururken bana tirmanmaya calisiyo sehpa uzerini kontrol ediyo almak icin biraz caba gosteriyo surunuyo ileri geri gidebiliyo yuzustundeyken oturuyo her bebek bir degil tabi ama sizinkine gore bizim kiz tembel biraz
Aynen bizde tembelizCNm bizim yavrular geç dönmeye başlamıştı birde dimi ? Benim kızda aynı valla pek ses yok . Canları sağolsun . Zamanları var demek bekleyelim gayri bizde .
Canim oluyor duzensizlik hele ki ilk defa olmuşsun. Ben bazen 2 ayda oldum bazen ayda kafasına göre takiliyor:)Kızlar bir sorum olucak geçen ay ilk defa adet gördüm normalde her ay 3 gün erken olurdum
Bu ay bu zamanlarda olmam gerekiyordu ama daha olmadim acaba düzensizlikler olabilirmi bu tarz birsey yaşayan varmı doğumdan sonra
Donmeleri cokda gec degil aslinda canim yani ay ay takip ettigimde yapmasi gerekenleri yapiyo ama cok hareketli ve cok hevesli degiller cok sukur sagliklilar senin bebis ne kadarlik suanCNm bizim yavrular geç dönmeye başlamıştı birde dimi ? Benim kızda aynı valla pek ses yok . Canları sağolsun . Zamanları var demek bekleyelim gayri bizde .
Duzensizlikler oluyor canim. Benim ilk 3 ay duzenli gitti sonra birden bozuldu simdo cok uzun araliklarla oluyorKızlar bir sorum olucak geçen ay ilk defa adet gördüm normalde her ay 3 gün erken olurdum
Bu ay bu zamanlarda olmam gerekiyordu ama daha olmadim acaba düzensizlikler olabilirmi bu tarz birsey yaşayan varmı doğumdan sonra
Canım eğer emziriyordan oluyor prolaktin hormonu salgılanınca adeti aksatabiliyor ben doğumdan sonra iki kez adet oldum bu ay yine olmadım.geçen ay Dr a girmiştim hatta hamilelik ten bile şüphelendim 2 ay üst üste adet olamamıştım Dr yumurtlama tembelliği dedi dupaston ve tarlusal verdi dupastonu kullandım adet oldum ama tarlusal için emzirirken kullanılmaz yazıyordu bende artık akışına bıraktım çünkü sütüm azaldı çocuk 2/3 ay daha emecek bari ilaç kullanmayayım sütüm kesilince başlayım dedim.Kızlar bir sorum olucak geçen ay ilk defa adet gördüm normalde her ay 3 gün erken olurdum
Benim kızce 7 ocakta 9 aylık olucak teyzesi . Canları ne Zaman isterse o zaman olsun , ben şahsen ona olanak tanımaya çalışıyorum . Sonuçta olmıyorsa demek ki hazır değil .Donmeleri cokda gec degil aslinda canim yani ay ay takip ettigimde yapmasi gerekenleri yapiyo ama cok hareketli ve cok hevesli degiller cok sukur sagliklilar senin bebis ne kadarlik suan
Ilk dondugunde videosunu cekmistim 6. Ayini doldurmasina 1 hafta vardi oncesinde cabalari vardida donemiyodu benim kizimda bu ayin 21 inde 9. Ayini dolduracak ileri geri surunuyo dizlerinin uzerinde duruyo kendi kendine yatiyo oturuyo tirmanma hevesi var tutunup ayaga kalkma gibi durumu tok demekki daha zamani var senin bebis ne zaman donmeye baslamistiBenim kızce 7 ocakta 9 aylık olucak teyzesi . Canları ne Zaman isterse o zaman olsun , ben şahsen ona olanak tanımaya çalışıyorum . Sonuçta olmıyorsa demek ki hazır değil .
Ne zaman başladı senin kuzun dönmeye , ben galiba yanlış hatırladım CNm .