2015 Nisan Anneleri

EWET YAA HERGÜN BİŞEY ÖĞRENİYORLAR MAŞALLAHHH RABBİM KORUSUN ONLARI :)

Reactions: nix
MAŞALLAHH KUZUYA KÜSMEYİDE BİLİYOR DEMEK NAZLI OLACAK SENİN Kİ :):) BENİMKİDE GEL GEL YAPIYO ALKIŞ YAPIYO ARTIK TAKLİT ETMELERE DE BAŞLADI :)

EWET BNM KIZDA AZ Bİ MÜZİK DUYSUN HEMEN KAFAYI SALLAMAYA BAŞLADI ÇOK AKILLILAR YAA MAŞALLAHHHH SÜBHANALLAH :):)

Mrb arkadaslar;
En son kizim memeyi birakti diye yazmistim sizlere.
Allah razi olsun, hepiniz destek oldunuz.
Gunde 1-2 kere emmeye basladi yeniden, dediginiz gibi ac birakinca mecbur kaldi sanirim.
Dis cikaracak dedim ama ortada dis filan da yok.
Yine de sol gogsumu cok zor aliyor hatta reddediyor, nedendir bilinmez.
Bu arada biberonu denedim ama yine olmadi, devam sutu almiyor.
İsimiz gun icinde 1-2 emmeye kaldi yani!
Umarim yeterli geliyordur kalsiyum icin.

Henuz surunuyor benim kizim, bazen 4 ayak ustunde ileri geri gidip geliyor ama daha tam kesfedemedi.
Muzik duyunca alkis yapiyor ve dans ediyor, muzik dinlemeyi cok seviyor.
Baba, dede, gel gel diyor.
Tel sarar diyince el kiviriyor.
Bir de cici yapmayi ogrendi, cici diyince elleriyle oksamaya calisiyor yuzumuzu.
Biz tutarsak ayakta duruyor ama henuz daha tam basamiyor, ben de cok zorlamak istemiyorum.
Henuz dis yok dedigim gibi.

Allah butun yavrulari korusun, gozetsin.
Hepsine ayri ayri 41 kere masaAllah barek Allah.

Slm kizlar okudugum kadariyla cogunuzun bebisleri tutunup ayaga kalkiyo kizim 8 bucuk aylik ayaga kalkmiyo ben yaninda otururken bana tirmanmaya calisiyo sehpa uzerini kontrol ediyo almak icin biraz caba gosteriyo surunuyo ileri geri gidebiliyo yuzustundeyken oturuyo her bebek bir degil tabi ama sizinkine gore bizim kiz tembel biraz

CNm bizim yavrular geç dönmeye başlamıştı birde dimi ? Benim kızda aynı valla pek ses yok . Canları sağolsun . Zamanları var demek bekleyelim gayri bizde .

Bütün yavrulara maşallah sübhanallah , rabbim tüm güzellikleri onları versin inş . Benim kızım hareket etme konusunda çok yavaş ilerliyor ama çok şükür sağlığı yerinde . Trenleri çok seviyor . Tren görünce cücü diyor . Gel gel diyor ve yapıyor . Birde bye bye diyor kızım .dede , nem nem ve mama diyor . Bizde bunlar var . Çok şükür rabbime . İnş hepsi çok güzel yerlere gelir , vatana millete hayırlı birer evlat olurlar .

Kızlar bir sorum olucak geçen ay ilk defa adet gördüm normalde her ay 3 gün erken olurdum
Bu ay bu zamanlarda olmam gerekiyordu ama daha olmadim acaba düzensizlikler olabilirmi bu tarz birsey yaşayan varmı doğumdan sonra

Mrhb kızlar nasılsınız bizde iyiyiz zeynep ile ugraşıyoruz.bizim 4. cü dişimiz çıktı tutunarak kendi kendine yürüyor küçük hanım.yürümek için çok hırslı gece uyandığında bile gözü kapalı ayağa kalkıp adım atmaya çalışıyor.anne dede mama kelimelerini söylüyor 9700 gram kilosu boyu 73 cm olmuş.çok şükür herşey yolunda

CNm bizim yavrular geç dönmeye başlamıştı birde dimi ? Benim kızda aynı valla pek ses yok . Canları sağolsun . Zamanları var demek bekleyelim gayri bizde .
Aynen bizde tembeliz

Kızlar bir sorum olucak geçen ay ilk defa adet gördüm normalde her ay 3 gün erken olurdum
Bu ay bu zamanlarda olmam gerekiyordu ama daha olmadim acaba düzensizlikler olabilirmi bu tarz birsey yaşayan varmı doğumdan sonra
Canim oluyor duzensizlik hele ki ilk defa olmuşsun. Ben bazen 2 ayda oldum bazen ayda kafasına göre takiliyor:)

Donmeleri cokda gec degil aslinda canim yani ay ay takip ettigimde yapmasi gerekenleri yapiyo ama cok hareketli ve cok hevesli degiller cok sukur sagliklilar senin bebis ne kadarlik suan

Duzensizlikler oluyor canim. Benim ilk 3 ay duzenli gitti sonra birden bozuldu simdo cok uzun araliklarla oluyor

Canım eğer emziriyordan oluyor prolaktin hormonu salgılanınca adeti aksatabiliyor ben doğumdan sonra iki kez adet oldum bu ay yine olmadım.geçen ay Dr a girmiştim hatta hamilelik ten bile şüphelendim 2 ay üst üste adet olamamıştım Dr yumurtlama tembelliği dedi dupaston ve tarlusal verdi dupastonu kullandım adet oldum ama tarlusal için emzirirken kullanılmaz yazıyordu bende artık akışına bıraktım çünkü sütüm azaldı çocuk 2/3 ay daha emecek bari ilaç kullanmayayım sütüm kesilince başlayım dedim.

Arkadaslar çok saolun ya ferahladim ilk hamileliğimde yaşamadım böyle birşey bu sefer tereddüte düştüm c

Donmeleri cokda gec degil aslinda canim yani ay ay takip ettigimde yapmasi gerekenleri yapiyo ama cok hareketli ve cok hevesli degiller cok sukur sagliklilar senin bebis ne kadarlik suan
Benim kızce 7 ocakta 9 aylık olucak teyzesi . Canları ne Zaman isterse o zaman olsun , ben şahsen ona olanak tanımaya çalışıyorum . Sonuçta olmıyorsa demek ki hazır değil .
Ne zaman başladı senin kuzun dönmeye , ben galiba yanlış hatırladım CNm .

Bizimkide aynı tarihte 9 aylik olucak:)
Çocuktan çocuğa değişiyor ben 9 aylıkken yurumusum eşim 2 yasinda:)
Gelişimi normal yapması gerekenleri yapıyor benimkinin herseyi geriden geldi zaten bende hiç sıkıntı yapmıyorum sagligi yerinde ya çok sukur:)

Ilk dondugunde videosunu cekmistim 6. Ayini doldurmasina 1 hafta vardi oncesinde cabalari vardida donemiyodu benim kizimda bu ayin 21 inde 9. Ayini dolduracak ileri geri surunuyo dizlerinin uzerinde duruyo kendi kendine yatiyo oturuyo tirmanma hevesi var tutunup ayaga kalkma gibi durumu tok demekki daha zamani var senin bebis ne zaman donmeye baslamisti

benim kız ikibuçuk aylık döndü bes aylık emekledi yedi aylık sıraladı sekiz aylık bağımsız tay tay durudyor:)ama et tutmuyor yesede zayıf.dokuz aylık olcak ama hala 7.7.emiyorda.diş çıkardık on gün önce.süt alerjisi var diye yoğurt vermiyordumn çünkü gazı sekiz ay devam etti.dr süt alerjisinden şüphelendi.sabahlıyorduk ağlamaktan.şimdide prize takılıyım emzirirken gene uyku yok.bugün yoğurdu deneyeceğim.inş gaz olmaz.sorum şu dokuz aylık aşı olan varmı?bizim ebe yanlışmı tarih verdi nedir 21 aralıkta aşı tarihi vermişti.götürmedim çünkü kardeşimin iki ay büyük kızı var dokuz ayını doldurunca yapıldı.21 ocak a vereckti diye düşündüm ki zaten ararlardı sanırım iki hafta geçti verilen tarihten.aşı için soruyorum siz ne zaman old,unuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…