2015 Nisan Anneleri

Çok sevindim canm bende bugün gördüm keseyi 5+3 olduğu için yeni gebelik dedi 3mm dedibonuda karnima bastira bastira zor gördü Rabbim inş bu sefer yüzünü güldürür canm
Amin cumlemizin insallah :))) ama bana alttan bakti ikidir sadece su 5 gun geriden olayi kafamaa takildi

Hayırlı uğurlu olsun inşallah hoşgeldin :) Benim de ilk öğrendiğim haftadan itibaren başladı artarak devam ediyor inşallah daha fazla artmaz da sıkıntılı bi dönem geçirmem :)
hoşbulduk teşekkür ederim inşallah artmaz. benim 4. haftadan 15. haftaya kadar berbattı.
yemek pişirmemiştim hiç, yataktan çıkmamıştım. şimdi bir de ufaklık var mecbur yemek de yapıcaz yataktan da çıkıcaz.
hoş geldin canm aramiza Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins

hoşbulduk canım teşekkür ederim.

inşallah amin.

Bence de erken canim bn 9 haftalikken kurtaj olmustum cok kiside duydum 8 9. Haftada bebek gorulen o yuzden hala acelemi ettim diyorum dua et hayirlisiyla olur ins. Acele etme

bekleyim haftaya çarşambaya kadar şimdi 6+3 oldum peki kese büyüdümü boş gebelikte birde benim 10,210 çıktı bhcg geçen hafta perşembe

Kızlar aranızda ishal gibi bir problemle uğraşan var mı yoksa bana özgü bir durum mu bu acaba? Çok fenayım 3-4 gün önce yine vardı durmuştu şimdi yeniden başladı zaten karnımda saatlerdir gaz sancısı vardı resmen kıvranıyorum. Eşim işten gelmek üzere ondan muz istedim. İshali geçirmek için başka bir çözüm var mı bildiğiniz? Ben muz ve kolanın içine aspirin atınca iyi geldiğini biliyorum ama ikinci seçenek şuan uygun değil

canim merhaba ishali durdur mutlaka doktorunlada konus, benim tavsiye bol bol patates ve gazli icecekler soda gazoz fln.....
bende deliler gibi kabizlik cekiyorum hemde adet gecikmesi nden oncesinden beri hicbir yontem ise yaramiyor doktorumda bebek icin vucut kendini korumaya aliyor barsak hareketletini yavaslatiyirki dusuk olmasin dedi, bende 3 4 gunde bir duphalac iciyorum mecburen.... cok gecmis olsun tekrardan

Acaba düşük falana neden olmasın Allah korusun düzenli bir doktorum yok henüz yarın ilk defa bir doktora gideceğim.Gazlı içecek içmem sorun olmazsa içeyim ya geçsin bir an önce

yaa kese hiç gelişmedimi kaç mm kaldı acaba haftaya çarşambaya kadar zamanım var olmadı haftaya çarşambaya kadar bekleyim bu perşembe gel demişti ama ben haftaya çarşamba gideyim diyorum garanti olsun
canım benmkinde kese buyumedi hiç 3 hafta hep aynı boyutta kaldı so ra alındı...ama doktorum 25 mm olana kadar almazdık demişti eğer gelişseyi

Amin cumlemizin insallah :))) ama bana alttan bakti ikidir sadece su 5 gun geriden olayi kafamaa takildi
alttan hic bana bakmadi cnm ben aynimi gidiyor verimi gidiyor hic bilmiyorum özele cikicam haftaya bakalim niyetin öyle karar degistrmezsem tabi

Evet canım çok şükür. Merakla beklicem sonucu
Hadi hayirlisi cnm
canm bende de ayni sorun vardi gecen hafta simdi çok şükür geçti bide disarida yakaladimi karin agrisi çok fena oluyor kendiliğinden gecti

Sakim kola ile aspirinin birlikte içme. Hatta yakin zamanlarda bile içme. Çok zararlı. Çarpıntı yapar daha neler neler. İlaçlari sadece su ile icin . ilaç aldıktan hemen sonra bile kahve kola vs gazlı içecek yiyip icmeyin

Kizlar bnm usgde kese gecen pztsi 9mm cikti resmi yolluyorum 4+4tüm ozaman bazi arkdslar keseye gore iki oluyo demisler bnm kese nasil peki bi de sekli tam yuvarlak degil normal mi bu

Eklentiler

• 2014-08-18 21.04.23.jpg
    562,9 KB · Görüntüleme: 53
evet ben seni takip ediyor gibiyim zaten farkındayım. Afedersin ama yaşadığın sulu ishal miydi? soda falan içiyorum şuan muz yedim bi tane dilerim geçer bir an önce

Kizlar bnm usgde kese gecen pztsi 9mm cikti resmi yolluyorum 4+4tüm ozaman bazi arkdslar keseye gore iki oluyo demisler bnm kese nasil peki bi de sekli tam yuvarlak degil normal mi bu
Maşallah canım kesen bayagı büyük duruyor 4+4olduğuna emin misin 6 haftalık gibi duruyor, bu vajinal mi karından ultrasondann mı resim kalp atışı duyuldumu yada ne zamana randevu verdş hayırlı olsun

tatlım gecmıs olsun. bende acayıp kabızım 1,5 2 lt su ıcmeme bol meyve yememe ragmen. sanırım benı süt içmek kabız yapıo. tavsıyem bır cay kasıgı turk kahvesıne 4-5 dama lımon damlat o sekılde ye 50dk ya gecer.

aaa evet bunu annem de söylerdi nasıl olduğunu unutmuştum ,şimdi muz yedim soda içtim, bu dediğini de geçmezse bir kaç saat sonra yapayım çok teşekkür ederim

Maşallah canım kesen bayagı büyük duruyor 4+4olduğuna emin misin 6 haftalık gibi duruyor, bu vajinal mi karından ultrasondann mı resim kalp atışı duyuldumu yada ne zamana randevu verdş hayırlı olsun
Normal karindan bakti canim sat 10temmuzdu dr hicbisey demedi bu hafta icin gel dedi ama henüz gitmedim kalp atisi icin acele etmeyim diyorum gene duyamazsam cok uzulcem

Acaba düşük falana neden olmasın Allah korusun düzenli bir doktorum yok henüz yarın ilk defa bir doktora gideceğim.Gazlı içecek içmem sorun olmazsa içeyim ya geçsin bir an önce
Patates, 1 bardak sekersiz demli çay, peynir ekmek veya yağsız pirinç pilavı ve bol bol su bence daha sağlıklı olur

Kizlar ishal bendede var gebelikte bi zararimi varki anlamadim.kabizlik daha kötü degilmi
ishal bence bebege zararlı degıl ıcın rahat olsun senın gastroıntestınal sıstemının yedıklerıne verdıgı tepkı bu. daha fazla su ıcmeye dıkkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…